? TSONTA.GR - Γάμησα την Κουμπάρα.... - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
Γάμησα την Κουμπάρα....

Γεια σου γλυκιά μου συνήθως μέσα στον έγγαμο βίο με το καθημερινό ανχος το στρες της οικογενειακές υποχρεώσεις κτλπ χάνουμε ίσως αυτήν την γλυκάδα που είχαμε στην αρχή την τρυφερότητα τον ρομαντισμό το πάθος τον έρωτα την κάψα την απόλαυση την ηδονή το μέλι και ένα σορό άλλα χαρακτηριστικά που σε κάνουν να πετάς να αγγίζεις τα άστρα και ούτε καθεξής νιώθεις να χρειάζεσαι να αναπνεύσεις οξυγόνο να απολαύσεις όλα εκείνα που σου λείπουν να ξανανιώσεις να ξαναζήσεις στιγμές πάθους και να αναζωογονηθείς όλα αυτά όμως για να τα ζήσεις θα πρέπει να είσαι ώριμος/μη να διαθέτεις ποιότητα να θελεις να δώσεις και να πάρεις και να αφήσεις να σε ανακαλύψουν για να δημιουργήσεις μια ποιοτική όμορφη ανθρώπινη σχέση εμπιστοσύνης .Στην ουσία να μην αναζητάς η να κάνεις ζάπινγκ απλά για σεχ που είναι άδειο κενό όπως κάνουν το 99.9% που είναι παντρεμένοι γιαυτό και ψάχνουν ψάχνουν καινούργιους ερωτικούς συντρόφους τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα και παραμένουν κενοί μέσα τους άδειοι γιατί βλέπουν τον ουρανό αλλά δεν αγγίζουν ποτέ τα άστρα.Ελπιζω να βοηθήσα στην αναζήτηση σου και στα θέλω σου όποια και νάνε αυτά που σου λείπουν να είναι προσεκτικά και να αξίζουν τον πολύτιμο σου χρόνο, λαμογια υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί όμως λίγοι τείνουν προς εξαφάνιση.

Το σεξ είναι σαν το καλό κρασί: με τον καιρό γίνεται καλύτερο. Γίνεστε πιο σίγουρες για τον εαυτό σας, αφήνεστε στην ευχαρίστηση χωρίς ενοχές και φόβους και δεν χρειάζεται να αποδείξετε κάτι, γιατί τα έχετε καλά με τον εαυτό σας.

Ξέρετε ότι το σεξ είναι καλύτερο με ένα σύντροφο τον οποίο γνωρίζετε αρκετά καλά, ώστε να μπορείτε να αφεθείτε με ασφάλεια στην αγκαλιά του, απελευθερώνοντας όλες τις αισθήσεις σας.

Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από την ίδια την επιθυμία. Αν η επιθυμία σας να κάνετε έρωτα είναι πραγματικά αυθεντική και όχι ένας τρόπος να ανταποκριθείτε στην επιθυμία του συντρόφου σας ή να τραβήξετε την προσοχή του, θα γίνετε ακαταμάχητη.

Στα τριάντα γνωρίζετε πια τη διαφορά ανάμεσα στην ποσότητα και την ποιότητα. Χίλιοι εραστές δεν ισοδυναμούν με έναν και καλό. Το να πηγαίνετε από το ένα κρεβάτι στο άλλο είναι ένας λανθασμένος τρόπος να αποδείξετε στους άλλους και στον εαυτό σας ότι είστε επιθυμητή. Αν σας ενδιαφέρει όμως η ποιότητα και όχι η ποσότητα, γιατί δεν αρκείστε σε έναν και μόνο καλό εραστή;

Μυστικέ μου έρωτα!!!

Όταν είσαι παντρεμένος/νη σε κάποια φάση της ζωής σου νιώθεις να πνίγεσαι να εχεις χάσει την αίσθηση του χρόνου να αισθάνεσαι μοναξιά τα νευρά σου να έχουν φτάσει στο κόκκινο τα βάρη το άνχος η καθημερινότητα η συνεχής κουλτούρα η έλλειψη επικοινωνίας κατανόησης ρομαντισμού αισθηματισμού πάθους πόθου σε κάνουν να ζεις απλά σαν ρομπότ να εχεις χάσει όλη την αίγλη του ότι είσαι άνθρωπος θελεις ποιότητα στην ζωή σου να ζήσεις όμορφες στιγμές ξανά να ξανανιώσεις και κάποια στιγμή χρειάζεσαι το κατάλληλο οξυγόνο να αναπνεύσεις πρέπει να αναζητάς το ταίρι που τα θέλω και η ανάγκες είναι της ιδίας περιεκτικότητας που θα καταλαβαίνει θα εμπιστεύεται θα σέβεται ο ένας τον άλλον γιαυτό η κατάσταση και των δυο θα πρέπει να είναι παντρεμένοι για να μπορεί να νοιώθει η μια την άλλη πλευρά διότι τα προβλήματα η καταστάσεις η καθημερινότητα που βιώνουν είναι πάνω κάτω η ίδιες. Όταν θέλεις να σε διακρίνει ο ποιοτικώς χαρακτήρας και θέλεις να είσαι εντάξει απέναντι στον άλλων δηλαδή στο ερωτικό σου ταίρι θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος/ρη από την αρχή γιατί μια τέτοια σχέση δεν στηρίζεται στο εγώ αλλά στο μας δεν ανταποκρίνεται στο να καλύψεις δικές σου ανάγκες αδυναμίες η ανασφάλειες αλλά στο να μοιραστούν το οξυγόνο που έχουν ανάγκη στο να συμβάλει ο καθένας από τη μεριά του στο να κάνει την ζωή του άλλου καθημερινά πιο όμορφη πιο συναισθηματική πιο ερωτική αν θέλεις πιο ανθρώπινη πιο συναρπαστική και επειδή η ζωή είναι γλυκιά και την ζεις μια φορά δεν είναι είδος για να κάνεις πειράματα η να ψάχνεις της απομιμήσεις ερωτικών συντρόφων που απλά τούς νοιάζει πως να ικανοποιήσουν το δικό τους εγώ και να σε πετάξουν στα σκουπίδια.Η ασφάλειά σου τα συναισθήματα σου ο συναισθηματικός ερωτικός σου κόσμος πρέπει να είναι γεμάτος και υγιείς για να ζήσεις την μαγεία του κρυφού έρωτα σου η τύχη και η ζωή είναι στα χέρια σου πριν διαπιστώσεις ότι τα χρόνια πέρασαν και δεν τον έζησες σε όλο του το μεγαλείο διάλεξε τι θελεις να ζήσεις μονότονα κενή και άδεια η να βγάλεις φτερά και να πετάξεις απόδειξε και τόλμησε σωστά και ώριμα για μια φορά στην ζωή σου τον κατάλληλο παντρεμένο άνδρα που απλά θα σε απογειώσει και να σε σίγουρη ότι θα απογειωθείτε μαζί και θα ζήσετε κάτι το μαγικά αυθεντικό που θα σε κάνει να αισθανθείς γυναίκα.Κάποια στιγμή ελπίζω να ξυπνήσετε εσείς οι παντρεμένες πριν περάσουν τα χρόνια σας και να αποκτήσετε ποιότητα στην ζωή σας και στην αναζήτησή σας στα θέλω σας να προσθέσετε τον έρωτα το πάθος τον ρομαντισμό την τρυφερότητα το χάδι την ηδονή μέσα από μια παράνομη σωστή ποιοτική σχέση εμπιστοσύνης με κάποιον που να αξίζει ο χρόνος σου αφού βέβαια αξίζεις και εσύ τον δικό του για να μοιραστείτε ο οξυγόνο που σας λείπει και όχι να ψάχνετε ξεπέτες η να χρειάζεστε τροχονόμο να ρυθμίζει την κυκλοφορία στα σκέλια σας με τον κάθε λαμόγιο αυτό που είστε αυτό ελκύεται με απλά ελληνικά για να μιλήσω στην γλώσσα σας μήπως και ξυπνήσετε από τον λήθαργο η την ανικανότητα να αγγίξετε τα άστρα.

07/11/2012

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ