? TSONTA.GR - ΜΕ ΤΗΝ 50ΑΡΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
ΜΕ ΤΗΝ 50ΑΡΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ

Ηταν ένα βράδυ χειμώνα όπου βρισκόμουνα σπίτι χωρίς να κάνω κάτι το αξιόλογο,απλά χαζεύοντας στην τηλεόραση.Όπως καθόμουν στο κρεβάτι ακούω βήματα στην σκάλα(μένουμε σε μονοκατοικία),κατάλαβα ότι ήταν η αδερφή μου λόγω του ότι ακουγόντουσαν οι γόβες της καθώς ανέβαινε τα σκαλόπάτια.Αμέσως κλείνω την TV και κάνω πως κοιμάμαι.Η αδερφή μου είχε την συνήθεια να βγάζει τα ρούχα της μέσα στο δωμάτιο και να μένει κυριολεκτικά με το στριγκάκι και μονο.Αυτό το πράγμα γίνονταν μόνο όταν έλειπα ή όταν κοιμόμουνα και δεν την άκουγα.Το είχα καταλάβει από καιρό ότι αυτό γινότανε και αποφάσισα ένα βράδυ να την κρυφοκοιτάω για να δω με κάθε λεπτομέρεια της κινήσεις της.Είναι πολύ ωραία κοπέλα με ωραίο σώμα αρκετά καλό στήθος ,όχι πολύ ψηλή μόλις 1,60 αλλά αρκετά καυλιάρα λόγω του ότι ντύνεται σέξυ.Όντως και αυτή τη φορά είχε μείνει μόνο το στρίνγκ της το οποίο μόλις το είδα έκανε τον πούτσο να φουσκώσει απότομα από καύλα.Ενώ την έπαιρνα μάτι που ήτανε γυμνή έτριβα απαλά τον πούτσο μου χωρίς να χύσω.Ήρθε η ώρα να ξαπλώσει στο κρεβάτι σχεδόν γυμνή,χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι την έχω καταλάβει΄.Ξάπλωσε και άνοιξε την τηλεόραση να δεί τι είχαν τα κανάλια.Για καλή μου τύχη έπεσε πάνω σε ερωτική ταινία σχετικά ακατάλληλου περιεχομένου.Δεν άλλαξε κανάλι αντιθέτως της άρεσε και την παρακολούθησε,ενώ παράλληλα το χέρι της ήτανε ήδη μέσα στο στριγκάκι της,όπου έτριβε απαλά το μουνάκι της.Άρχισε να βγάζει μικρές κραυγές κάυλας κάτι το οποίο με τρέλανε εντελώςκαι μη μπορώντας να αντισταθώ στον πειρασμό σηκώθηκα από το κρεβάτι γυμνός με την ψωλή μου να είναι σε όρθια στάση.
Μόλις με είδε φοβήθηκε και προσπάθησε να καλύψει το υπέροχο μουνάκι της με τα σκεπάσματα.Της λέω με έχεις τρελάνει εδώ και πολύ καιρό δεν αντέχω άλλο θέλω να σε πάρω εδώ στο κρεβάτι σου να σου ξεσκίσω το μουνάκι κάτι το οποίο λαχταράς πολύ.
Τελικά της άρεσε αυτή μου η εξομολόγηση και με προσκάλεσε να ξαπλώσω δίπλα της για να μου δείξει πόσο καυλωμένη είναι.
Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα στο στόμα ενώ της χαίδευα απαλά το μουνάκι της το οποίο ήτανε τρελά καυλωμένο.Η αδερφή μου αναζητούσε μια αντρική ψωλή όπως μου έλεγε μιας και δεν είχε δεσμό εκείνη την περίοδο.
Αφού είχαμε καυλώσει και οι δύο μας,εκείνη παίζοντας λίγο με την ψωλή μου και εγώ με το μουνάκι το οποίο ήτανε ξυρισμένο ελαφρά μου ζήτησε να της παραβιάσω την μουνοτρυπά της άγρια.Άρχισα να μπαινοβγαίνω δυνατά μέσα στο μουνί της,το οποίο ήταν κάπως στενό(δεν είχε πολλές εμπιρίες απ ότι μου είπε.
Την είχα τρελάνει τελείως και της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα να την πάρω.Το έκανε αμέσως και της άρεσε αρκετά να την πηδάω έτσι.Καθ'όλη την διάρκει που πηδιόμασταν δεν σκεφτήκαμε μην μας ακούσουν οι γονείς μας,κάτι το οποίο ευτυχώς δεν συνέβει.
Η αδερφή μου είχε φτάσει πλέον στην αποκορύφωσητης κάυλας όπου εκεί της ζήτησα να ανέβει πάνω στην ψωλή μου για να της αποτελειώσω το υγρό πλέον μουνάκι της το οποίο είχε ερεθιστεί στον μέγιστο βαθμό του....Καθώς την πήδαγα δεν μπορούσα να κρατήσω άλλο τα υγρά μου και την κατεβάζω με μια αστραπιαία κίνηση από απο τον πούτσο μου την ξαπλώνω στο κρεβάτι,παίζω απαλά την ψωλή μου και χύνω πάνω στα βυζιά της κάτι το οποίο δεν το περίμενε αλλά της άρεσε απ ότι κατάλαβα.Ξαπλώσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο χαιδευόμασταν και παράλληλα λέγαμε ο ένας στον άλλο πόσο ωράια περάσαμε.
Αυτό συνεχίστηκε για λίγο καιρό ακόμη αλλά όχι πλέον στο σπίτι αλλά σε διάφορα ξενοδοχεία όπου πηγαίναμε για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας ακούσει κανείς........

08/12/2008

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ