? TSONTA.GR - ΤΡΕΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
ΤΡΕΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ

Η Γιώτα είναι γυναίκα ενός εξαδέλφου την μάνας μου. Είναι γύρο στα 47 χρ. μετρίου αναστήματος, γεματούλα, ξανθιά και με γαλανά μάτια. Εχει πολύ αφράτο πρόσωπο ανάλογα με την ηλικία της, μεγάλα στήθια μα προπάντων ωριαία οπίσθια. Προφανώς δεν πέρναγε απαρατήρητη από τους άνδρες όπως και απο εμένα. Από μικρος που ειμουν με τραβούσε αυτή η γυναίκα κι΄ εγώ ειμουν το αγαπημένο της ανίψι.
Ο άντρας της ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος της και συνεταίρος με τον πατέρα μου. Ένα πρωινό που είχα πάει στο μαγαζί μου είπε ο θειος μου αν ήθελα να πάω στο σπίτι του στο παλαιό Φάληρο, να κάνω παρέα στην γυναίκα του μιας και δεν είχαν παιδία θα της έδινε χαρά.
Μην έχοντας τίποτα άλλο καλλίτερο να κάνω του είπα ότι θα πάω και την πείρε τηλέφωνο να της το πει.

Όταν έφθασα στο σπίτι με καλοδέχτηκε και καθίσαμε στην κουζίνα. Με ρώτησε αν πίνω καφέ και αν ήθελα να μου φτιάξει. Εγώ δέχτηκα. Όταν τους έφτιαξε και ήλθε και κάθισε με ρώτησε αν καπνίζω. Εγώ της είπα όχι. Εκείνη μου ανταπάντησε ότι αν καπνίζω κρυφά να μη φοβάμαι και ότι δεν θα το ανέφερε στους δικούς μου. Αφού πείσθηκα, άναψα κι΄ εγώ ένα τσιγάρο. Όπως καθόμαστε και μιλάγαμε με ρώταγε για τα μαθήματα του σχολείου και αν είχα καμιά φιλενάδα. Εγώ της ανοίχτηκα και της έλεγα τα διάφορα με υπονοούμενα. Όση ώρα μιλάγαμε αισθανόμουν ότι με έτρωγε με τα ματια της. Κάποια στιγμή μου λέει ότι θα με άφηνε για λίγο μόνο για να πάει να κάνει μπάνιο γιατί τι είχε προγραμματισμένο.
Όση ώρα ήταν στο μπάνιο και άκουγα το ντους να τρέχει στο μυαλό μου έρχονταν χίλιες δυο φαντασιώσεις. Κάποια στιγμή σηκώθηκα και πήγα και της έκανα μπανιστήρι από την κλειδαρότρυπα. Όταν κατάλαβα ότι τελείωσε πήγα και έκατσα στην κουζίνα πάλι με ένα καυλί σκληρό σαν πέτρα.

Όταν τελείωσε και ήλθε φόραγε μια ημιδιάφανη ρόμπα που έδειχνε από μέσα το μαύρο κυλοτάκι της χωρίς να φοράει σουτιέν. Όταν την είδα τρελάθηκα. Ήλθε και κάθισε δίπλα μου και από την ξεκούμπωτη ρόμπα φαίνονταν οι μπουτάρες της. Εγώ δεν έπαιρνα τα ματια μου από πάνω της. Άρχισε να με ξαναρωτάει για την φιλενάδα μου πως την λένε και μέχρι σε πιο σημείο είχαμε φθάσει. Αφού της είπα τα σχετικά με ρώτησε αν έχω πάει με γυναίκα, σηκώθηκε ήλθε από πίσω μου όπως καθόμουν με αγκάλιασε έγειρε στο αυτί μου και μου έκανε πάλι την ίδια ερώτηση. Δεν πρόλαβα να της απαντήσω και με το χέρι της μου πιάνει το καυλί μου και όπως ήταν σκυμμένη στο αυτή μου, μου ψιθύρισε
-Καυλωμένο σε βλέπω.
-Ε με τις ερωτήσεις που μου κάνεις τι θέλεις να είμαι της απαντάω. Τότε όπως με είχε αγκαλιά μου δίνει ένα φίλη στο λαιμό και μου λέει ψιθυριστά
-Κι εγώ είμαι καυλωμένη. Τη λες θέλεις να συνεχίσουμε και να μείνει μεταξύ μας;
Δεν προλάβαινα να πω και να κάνω τίποτα γιατί αυτή είχε πάρει την πρωτοβουλία.
Μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και έβαλε το χέρι της κάτω από το σλιπάκι μου και μου έπιασε το καυλί. Εγώ είχα τρελαθεί από καύλα και δεν αντέδρασα
Αφού μου τον έπαιξε για λίγο ήλθε μπροστά μου, μου το έβγαλε και άρχισε να μου τον γλύφει. Εγώ τρελαινόμουν από καύλα και χωρίς να χάσω χρόνο της χάιδευα τις βιζάρες της.
Μετά από λίγο σηκώθηκε με πείρε από το χέρι και μου είπε να πάμε στην κρεβατοκάμαρα.
Μόλις ήμαστε μπροστά στο κρεβάτι μου έβγαλε το μπλουζάκι και μου ζήτησε να βγάλω το παντελόνι μου να με δει γυμνό. Εγώ της είπα ότι ντρεπόμουν και τότε έβγαλε την ρόμπα της για να με κάνει να μη ντρέπομαι. Έβγαλα κι εγώ το παντελόνι μου και εκείνη ξάπλωσε τραβώντας με απάνω της. Με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει σαν τρελή. Παίρνοντας θάρρος ακολούθησα κι εγώ αρχίζοντας να την φιλάω γύρο από το λαιμό και σιγά-σιγά να γλύφοντας και φυλώντας τη κατέβαινα προς της υπέροχες βιζάρες της. Αυτή με είχε αγκαλιάσει σφιχτά και είχε περάσει τα πόδια της γύρο από την μέση μου. Μετά την ολιγόλεπτη στάση στα βυζιά της συνέχισα να κατεβαίνω προς τα κάτω και πέρασα γύρο από τον αφαλό της έφθασα στο κυλοτάκι της και της έγλυφα γύρο-γύρο ότι δεν κάλυπτε το κυλοτακι της. Αυτή μου είχε πιάσει το κεφάλι και μου το κράταγε ανάμεσα στα μπούτια της.
Συνέχισα κατεβάζοντας το κυλοτακι της να της γλύφω την μούνταρα, πράγμα το οποίο με τρελαίνει. Μου αρέσει να γλείφω το μουνί και να το γαμάω με την γλώσσα. Μου αρέσει να δίνω ικανοποίηση στην γυναίκα και να την βλέπω να παραληρεί.
Αυτή μου κράταγε το κεφάλι ανάμεσα στα μπούτια της λέγοντας μου ότι την τρελαίνω. Μου έλεγε ότι ο άντρας της είχε χρόνια να της δώσει τέτοια ηδονή. Με παρότρυνε να συνεχίσω να της γλύφω το μουνί για να με χύσει.
Κάθε τόσο βγάζοντας κάποια μουνότριχα από το στόμα μου, και παίρνοντας κάποια ανάσα την ρώταγα αν της αρέσει.
-Ναι καυλιάρη μου τρελαίνομαι
-Με τρελαίνεις με αυτό που μου κάνεις.
Κι΄ εγώ τρελαινόμουν που την έβλεπα όπως έκανε και συνέχιζα να την γλύφω ώσπου άρχισα να αισθάνομαι τα υγρά της στο στόμα μου.
-Σου χύνω μωρό μου. Σου χύνω για να μου τα γλύψεις καυλιάρη μου, μου έλεγε.
Όσο την άκουγα να μου λέει αυτά, τόσο εγώ κόλλαγα τα χείλια μου στα μουνόχειλα της και πότε την ρούφαγα και πότε έχωνα την γλώσσα μου μέσα της. Αισθανόμουν να σπαρταράει από καύλα και αυτό με έκανε να μου φύγουν τα χυσια μου απάνω στα σεντόνια.
-Έχυσα κι΄ εγώ της είπα. Δεν πρόλαβα να τελειώσω τη φράση μου και με μια κίνηση με γυρίζει και άρχισε να μου γλύφει τον πούτσο.
Όση ώρα μου τον έγλυφε μουρμούριζε ότι γλυκαίνεται με τα χυσια μου.
Αφού μου τον έγλυψε και πείρε όσα μου χυσια είχανε μείνει σήκωσε το κεφάλι της με κοίταξε και μου είπε.
-Θέλω ξανά γλυκέ μου. θέλω να με γαμήσεις με την μεγάλη σου ψωλαρα.
Σηκώθηκε κάθισε στο κρεβάτι έβγαλε το κυλοτάκι της ξάπλωσε με το πλάι στο κρεβάτι και έβαλε το ένα της πόδι απάνω μου και ενώ με το άλλο μου χάιδευε το καυλί μου έλεγε ότι με βρίσκει πολύ προχωρημένο παρά την μικρή μου ηλικεια. Ωστόσο με τρέλαινε και στα φίλια και είχε κολλήσει απάνω μου σαν τσούχτρα.
Εμενα είχε αρχίσει να μου σηκώνεται πάλι ώσπου έτσι όπως ειμουν ανάσκελα ήλθε και κάθισε απάνω στο καυλί μου και άρχισε να μου τον παίζει μέσα της. Όπως ήταν σκυμμένη από πάνω μου εγώ της έγλειφα της βιζάρες της που πηγαινοέρχονταν. Αυτή είχε κλείσει τα ματια και το απολάμβανε βαριανασαίνοντας.
Της είπα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω πάλι και εκείνη μου απάντησε ότι και αυτή θα έχυνε και ότι μετά ήθελε να της γλύψω το μουνί και αυτή το καυλί μου.
Όταν χύσαμε σηκώθηκε έπεσε στα τέσσερα φέρνοντας το μουνί της πάνω από το κεφάλι μου για να της το γλύψω και αυτή μου έγλυφε το καυλί μου.
Όπως ήταν από πάνω μου έβλεπα τα υγρά της μαζί με τα χυσια μου να τρέχουν από το μουνί της και σούρωναν απάνω μου. της τα έγλυψα κι εγώ και της τα πείρα όλα.
Στην συνέχεια σηκώθηκε και πήγε να πλυθεί. Όταν ήλθε πήγα κι΄ εγώ στο μπάνιο και πλύθηκα.
Όταν γύρισα την βρήκα να είναι ξαπλωμένη ανάσκελα με τα ποδιά ανοιχτά να με περιμένει.
-Έλα ξάπλωσε δίπλα μου.
-Ξάπλωσα δίπλα της και χαϊδεύοντας το μουνί της και της φίλαγα της βιζαρες της.
-Σου άρεσε γλυκέ μου. Με ρώτησε.
-Μου άρεσε πολύ της απάντησα και συνέχισα να της εξομολογούμε ότι από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω μου άρεσε πολύ σαν γυναίκα.
-Δεν το περίμενα όμως ούτε στα τρελά μου όνειρα συνέχυσα ότι θα συνέβαινε αυτό στην πραγματικότητα.
-Να όμως που έγινε γιατί και εσύ μου άρεσες από μικρος.
Έτσι τελείωσε και αυτή η μέρα και έγινε η αρχή για πολλά χρόνια ακόμη.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

15/07/2005

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ