? TSONTA.GR - Το εξαντλητικό γαμήσι με την καθηγήτρια - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
Το εξαντλητικό γαμήσι με την καθηγήτρια

Για αρκετά χρόνια είχα μια φίλη την οποία την γούσταρα, και αν και δεν είχαμε κάνει τίποτα ήξερα ότι και αυτή ψιλο-γούσταρε. Αυτή (ας την πούμε Μαρία) είχε ύψος 1.65, με τρελό κορμάκι, και φοβερό κωλαράκι, βυζί, μετρίου μεγέθους, αλλά στητό.
Έτσι μετά από 5 χρόνια γνωριμίας, όταν ήταν να παντρευτώ μου πρότεινε να με παντρέψει! Η γυναίκα μου ήθελε, και φυσικά εγώ δεν θα έλεγα όχι. Έτσι δύο βδομάδες πριν το γάμο είπα να κάνω ένα bachelor! Πήγαμε στα μπουζούκια με τους κολλητούς τον κουμπάρο (είχα 2 κουμπάρους) και κάτι κολλητούς. Φυσικά, σαν κουμπάρα και δική μου φίλη, της επέτρεψα να έρθει. Αφού έχουμε κατεβάσει κανα δυο μπουκάλια ρίχνει ο κολλητός μου την ιδέα για στριπτιζάδικο. Φυσικά είπα ναι, και η Μαρία γούσταρε να έρθει και αυτή. Πήγαμε στο μαγαζί τους είπαμε ότι είναι bachelor, οπότε μας βρήκαν άμεσα τραπεζάκι. Τρελός χαβαλές, τρελά μουνιά στην πίστα, και φυσικά ήρθαν και μερικά ρωσιδάκια το τραπέζι. Εκεί, αφού είχαμε κατεβάσει πάλι ένα μπουκαλάκι σε χρόνο dt είχαμε όλοι ψιλο καυλώσει . Πήραμε κάποιους χορούς, και φυσικά πήρα και εγώ 2 τρελά μουνάκια – πολωνέζα και ρωσίδα, και έπεσε τρελό χαμούρεμα.
Αφού είχαν περάσει περίπου 1 ½ ώρα, κάποιοι φίλοι την είχαν κάνει, και είχα μείνει εγώ ο κολλητός μου (ο ένας κουμπάρος) και η κουμπάρα η Μαρία. Τότε μου έριξε την ατάκα η κουμπάρα
-Μάπα χορό σου έκαναν οι γκόμες
-Καλός ήταν (της είπα)
-ε, δεν θα το έλεγα
Εκείνη την στιγμή είπα θα ρίξω τρελή ζαρια!
-Δεν μου κάνεις εσύ ένα χορό να δώ πως είναι ο καλός???
Τότε με ένα νέβμα μου λέει ναι, φωνάζω ένα σερβιτόρο, του δείνω μια 50άρα, και του λέω θέλω πριβέ χώρο με την κουμπάρα, και αμέσως με καβάτζοσε!
Πήγαμε σε ένα καναπέ πίσω, κάθισα, και άρχισε να χορεύει με ένα φοβερό αισθησιασμό!! Καύλωσα σε δευτερόλεπτα!!!, άρχισε να ψιλοτρίβεται απάνω μου αλλά δεν έβαζε κάποιο ρούχο, ούτε το στενό της μαύρο πουκάμισο, αλλά ούτε την hot μαύρη φουστίτσα της. Τότε άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισό της, και έμεινε με το μαύρο της σουτιέν – εκεί νόμιζα ότι θα έχυνα!! Συνέχισε να μου τρίβεται, αλλά κατάλαβα ότι δύσκολα θα έβλεπα τις ρωγούλες της! Δεν ξέρω τη μου ήρθε, αλλά την προκάλεσα, λέγοντας: Ξέρεις, ένας καλός χορός δεν γίνεται με εσώρουχα, και τότε της βουτώ το σουτιέν και το ξεκουμπώνω. Δεν αντέδρασε, μάλλον το χάρηκε!! Αμέσως άρχισα να της γλύφω της ρώγες της, και εκείνη άρχισε να αναστενάζει τρελά!!! Τότε ήταν που της έβαλε και το δαχτυλάκι μου στο μουνάκι της! Ήταν τέτοια η καύλα μας που δεν με ένοιαζε αν μας έβλεπαν (που δεν το νομίζω) και ούτε και την Μαρία. Τότε και αφού έχει γίνει λούτσα, μου λέει βγάλτον έξω, δεν αντέχω άλλο, σε θέλω μέσα μου. Δεν έχασα χρόνο, τον έβγαλα από το τζίν και παραμέρισε το στριγγάκι της και τον κάρφωσα!! Πραγματικά και οι δύο δεν πρέπει να αντέξαμε πάνω από 1-2 λεπτά, και έχυσα μέσα στο μουνάκι της!! Το καλύτερο χύσιμο που έχω κάνει, και από τις φωνές της Μαρίας, μάλλον και για αυτήν.

Από τότε δεν το έχουμε ξανακάνει, αλλά κανονίσαμε να πάμε για ΠΣΚ μετά τον μήνα του μέλιτος, οπότε εκεί θα έχουμε το part 2.

11/10/2009

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ