? TSONTA.GR - ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Όλοι στα τέσσερα

Έχω βάλει μια αγγελία στο site του Ευταξία για σεξ με στραπόν. Η αγγελία έχει πλέον μια ιστορία μηνών. Έχω δεχτεί περισσότερα από 1.200 email.

Κατά πρώτο θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έχουν προσπαθήσει με ευγενικό τρόπο και με σεβασμό απέναντί μου να επικοινωνήσουν μαζί. Για τους υπόλοιπους που ήταν αγενείς και κυρίως για εκείνους που προσπαθούσαν να κοροϊδέψουν με ψεύτικες φωτογραφίες και αστείες ιστορίες έχουν να τους πω ότι κάνουν λάθος να θεωρούν τον εαυτό τους πιο έξυπνο από τους άλλους.

Θέλω επίσης να ζητήσω συγνώμη, σε όσους δεν κατάφερα να απαντήσω. Πρέπει να πω ότι από το πλήθος των μηνυμάτων που δέχομαι απαντώ πλέον μόνο σε όσα μου δείχνουν το κάτι παραπάνω, καθώς και σε όλα τα ζευγάρια και τις γυναίκες.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τον Ευταξία γιατί μέσα από το site του μου έχουν δοθεί φοβερές ευκαιρίες να εμπλουτίσω την σεξουαλική μου ζωή, γνωρίζοντας αξιόλογους ανθρώπους με παρόμοιες ανησυχίες με τις δικές μου.

Σήμερα θα σας διηγηθώ μια ιστορία με ένα ακόμα ζευγάρι που γνώρισα μέσα από την αγγελία.

Από την αρχή μου κίνησαν την περιέργεια. Ήταν εξαιρετικά καθαροί και φαίνονταν πολύ εντάξει. Η επικοινωνία διευκολύνθηκε από το γεγονός ότι μου έγραφε η γυναίκα, με την οποία μπορούσα να συνεννοηθώ καλύτερα. Ζητούσαν απλά πράγματα και μιλούσαν με σαφήνεια. Η γυναίκα μου εξήγησε ότι ήθελε μια φάση αντίστοιχη με εκείνη που είχα περιγράψει στην ιστορία μου «Ένα παράξενο ζευγάρι», απλά με αντίστροφους ρόλους. Δεν θα πηδούσα εκείνη, αλλά τον άντρα της. Εκείνη θα αποφάσιζε εκείνη την ώρα αν θέλει να συμμετάσχει, αν και μου εξηγούσε ότι το θεωρούσε πιο πιθανή τη συμμετοχή της. Είχε πάντως κάποιους μικρούς ενδοιασμούς που μάλλον θα τους ξεπέρναγε εκείνη την ώρα. Μου έγραψε ότι το είχαν ξανακάνει, άλλη μια φορά. Μου εξήγησε επίσης ότι τρελαινόταν να βλέπει τον άντρα της να γαμιέται, αλλά ότι εκείνος της είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να βάλλουν έναν άντρα στο κρεβάτι τους.

Από τις πρώτες προϋποθέσεις που μου έθεσαν ήταν ότι δεν ήθελαν καμιά φωτογραφία να δημοσιευτεί πουθενά. Δέχθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι θα ήταν καλό να κάνω και εγώ κάπου πίσω, απέναντι σε τόσο σοβαρούς και ευγενικούς ανθρώπους. Μόλις δέχθηκα μου έκαναν μια κίνηση που πραγματικά με κέρδισε. Μου έδειξαν τεράστια εμπιστοσύνη και μου έστειλαν 4 δικές τους ερωτικές φωτογραφίες που δεν έκρυβαν τίποτα . ούτε το πρόσωπο.

Έτσι ήμουν πια σίγουρη. Οι άνθρωποι ήταν σοβαροί και με εμπιστεύονταν. Προχώρησα άμεσα σε ραντεβού μαζί τους.

Όταν βρεθήκαμε από κοντά διαπίστωσα ότι η εμφάνισή τους ήταν καλύτερη από τις φωτογραφίες. Αυτό με έφτιαξε περισσότερο. Οι ηλικίες τους ήταν περίπου ίδιες με τη δική μου (33) και όλα πια ήταν έτοιμα για το τελευταίο στάδιο της γνωριμίας μας. Το γαμήσι. .

Από την αρχή της κουβέντας στο καφέ που συναντηθήκαμε αρχίσαμε τα αστειάκια και τα πειράγματα. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή και φαινόταν ότι όλοι το απολαμβάναμε. Έτσι συνεχίσαμε στο σπίτι των παιδιών. Εκεί μετά από ένα ποτό αρχίσαμε τα παιγνίδια.

Το σαλόνι που πίναμε το ποτό μας ήταν δίπλα στην κρεβατοκάμαρα. Έτσι με δύο βήματα οι δυό τους βρέθηκαν δίπλα στο διπλό κρεβάτι. Η γυναίκα βούτηξε κυριολεκτικά τον άντρα από τη μέση και τον έριξε στο κρεβάτι. Με γρήγορες κινήσεις του έλυσε το παντελόνι, του κατέβασε το εσώρουχο και του πήρε ένα φοβερό τσιμπούκι. Εγώ άρχισα βγάζοντας τη μπλούζα. Όσο του έπαιρνε τσιμπούκι και οι δύο με κοιτούσαν να γδύνομαι και καύλωναν περισσότερο. Έμεινα με το στρινγκάκι μου και κατευθύνθηκα στο κρεβάτι. Η γυναίκα με επιδέξιες κινήσεις γύρισε τον άντρα στα τέσσερα, και άρχισε να του γλύφει τον κώλο και να του τραβάει την σκληρή πούτσα του προς τα πίσω. Μια τον τσιμπούκωνε και μια του έγλυφε την κωλοτρυπίδα, ετοιμάζοντάς την για να γευτεί το στραπόν μου.

Ωστόσο δεν φάνηκε να υπάρχει καμιά βιασύνη. Έτσι έκατσα να απολαύσω το θέαμα. Αφού τον έγλυψε καλά καλά, άρχισε να του βάζει κρέμα στην κωλοτρυπίδα. Σε όλη τη διάρκεια του έλεγε διαρκώς ότι ήρθε ξανά η ώρα να τον πάρει για χάρη της, ότι ήρθε η ώρα να τον γαμήσουν και εκείνον στον κώλο, όπως τη γαμάει εκείνος, να τον κάνουν πουτάνα. Άρχισε μάλιστα να του λέει « Θυμάσαι την Αλόμα (τυχαίο όνομα), που σε γάμησε. Τη θυμάσαι που σε έσκισε με την πούτσα της. Τώρα η φίλη μας θα σε γαμήσει με τον πλαστικό της πούτσο.» Προφανώς αναφερόταν σε κάποια τραβεστί ή τρανσέξουαλ ή κάτι τέτοιο. Και εγώ τώρα βρισκόμουν να υποκαθιστώ κατά κάποιο τρόπο την τραβεστί. Γινόμουνα δηλαδή και λιγάκι άντρας, όσο άντρες είναι τέλος πάντων αυτοί του ενδιάμεσου φύλλου. Σίγουρα πάντως περισσότερο από μένα.

Όπως του έβαζε κρέμα στην κωλοτρυπίδα, εκείνος φαινόταν φοβερά ξαναμμένος από την καύλα. Εκείνη συνέχιζε να του λέει διάφορα. Να τον βρίζει και να του βάζει κωλοδάκτυλα. Εκείνος δεν μιλούσε και εκείνη φούντωνε περισσότερο. Άρχισε να του ρίχνει σφαλιαρίτσες στον κώλο, ενώ με μια κίνηση του κάρφωσε έναν πολύ μικρό δονητή στον κώλο. Η κωλοτρυπίδα του κυριολεκτικά ρούφηξε το μικρό δονητή που δεν φάνηκε να του προξενεί ιδιαίτερη ηδονή. Τότε εκείνη σε τρελή κυριολεκτικά κατάσταση συνέχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί. Όπως τον είχε ξαπλωμένο στα τέσσερα και δίχως να έχει προλάβει να απαλλαχθεί από όλα του τα ρούχα, άρχισε να βάζει ταυτόχρονα με το δονητή ένα και μετά δύο δάκτυλα στον κώλο του. Με μια κίνηση του βγάζει το δονητή και του χώνει τρία δάκτυλα. «Τώρα» του λέει «ήρθε η ώρα να σε ξεσκίσω μπροστά στη φίλη μας. Θέλω να της δείξω πως πρέπει να σου συμπεριφερθεί.» Εκείνος συνέχισε να αναστενάζει από ηδονή. Εκείνη συνέχισε το γαμήσι της. Μέσα έξω τα δάκτυλα στον κώλο. Του βάζει σιγά σιγά και τέταρτο δάκτυλο και μετά και πέμπτο, τον αντίχειρα. Ήταν απίστευτο. Τα δεχόταν όλα αδιαμαρτύρητα και βογκούσε από καύλα. Προσθέτοντας λίγη ακόμα κρέμα και βάζοντας μεγάλη δύναμη με το χέρι της προσπαθούσε να σφηνώσει ολόκληρη την παλάμη της μέσα στον κώλο του. Ποτέ στη ζωή μου δεν μου είχε τύχει τέτοιο πράγμα. Ούτε να το δω ούτε πολύ περισσότερο να το κάνω. Δεν πέρασε πολύ ώρα και κατάφερε να του βάλει ολόκληρο το χέρι μέσα στον κώλο. Απίθανο θέαμα. Κρίμα που δεν θέλανε να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες γιατί αυτή τη φάση έπρεπε να μπορούν να την δουν όλοι. Ήταν μοναδική.

Αφού τον περιποιήθηκε κάμποση ώρα έτσι, έβγαλε το χέρι της από την κωλοτρυπίδα του. Η πούτσα του ήταν μαραμένη, αλλά γεμάτη υγρά. Εκείνη με λίγες βιαστικές κινήσεις έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε ολόγυμνη. Ήταν φοβερά ξαναμμένη. Μόλις είχε ξεσκίσει την κωλοτρυπίδα του άντρα της αλλά εκείνος δεν την είχε καν αγγίξει.

Όπως ήταν ολόγυμνη με τις ρώγες της καυλωμένες ήρθε προς το μέρος μου εγώ ήμουν κυριολεκτικά κατακόκκινη και καυλωμένη μέχρι τρέλας.

Ήμουν έτοιμη για τα πάντα. Εκείνη πριν προλάβω να αντιδράσω με βούτηξε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε σαν τρελές. Οι αναστολές που είχε διατυπώσει στα email είχαν πάει περίπατο. Πέσαμε στο κρεβάτι και πολύ γρήγορα αρχίσαμε ένα τέλειο 69. Εκείνος μετά από δικές προτροπές ήρθε από πίσω μου και άρχισε να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα. Ήταν τέλεια. Εκείνη που ήταν άσσος στο γλυφομούνι είχε αναλάβει την περιποίηση της κλειτορίδας μου και ταυτόχρονα εκείνος μου έγλυφε την κωλοτρυπίδα. Μιλάμε για φοβερή αίσθηση. Εκείνη άνοιξε ένα συρτάρι από το κομοδίνο, έβγαλε ένα δονητή από μέσα, τον έβαλε να λειτουργεί στο φουλ, και μου τον κάρφωσε μέχρι που ακούμπησε μήτρα. Είχα κυριολεκτικά ηλεκτριστεί από την καύλα και χρειαζόμουν επειγόντως μια πούτσα στο στόμα. Ζήτησα από εκείνη να μου χώσει έναν δεύτερο μικρότερο δονητή στον κώλο μου, πού είχε πια μαλακώσει και ανοίξει και από εκείνον να έρθει μπροστά μου να του πάρω πίπα.

Τέτοια παρτούζα γουστάριζα. Όλα γεμάτα. Στόμα, μουνί, κώλος από μια «πούτσα» και ταυτόχρονα να μου γλύφουν την κλειτορίδα. Στο παρελθόν είχα κάνει κάτι παρτούζες αλλά τέτοια περιποίηση δεν είχα την τύχη να έχω ποτέ. Έχυνα σαν τρελή. Αισθανόμουν θεά και βασίλισσα. Φώναζα και έσκουζα όταν απελευθέρωνα για λίγο το στόμα από την πούτσα του, που σημειωτέον ήταν αρκετά μεγάλη.

Εκείνος δεν άργησε να με μπουκώσει με τα χύσια του, τα οποία άρχισα να του τα φτύνω στην κοιλιά και τα πόδι του, ενώ μερικά ανακατεμένα με δικά μου σάλια έτρεχαν στα βυζάκια μου. Τρελή κατάσταση. Δεν περίμενα τόσο φοβερή εξέλιξη με το ζευγάρι. Μετά από τρεις απανωτούς οργασμούς έπεσα αποκαμωμένη. Εκείνη προσπάθησε για λίγο να συνεχίσει το διπλό γαμήσι της, αλλά εγώ δεν άντεχα πλέον και έτσι με άφησε.

Μείναμε λίγη ώρα να κοιταζόμαστε. Εγώ τους είπα ότι μου πρόσφεραν κάτι το καταπληκτικό και ότι αν και εκείνοι συμφωνούσαν ήθελα να κάνουμε και στους εκείνους ότι μου έκαναν.

Εκείνη αμέσως συμφώνησε. Και πιάσαμε γρήγορα να την τρελάνουμε. Το ίδιο ακριβώς σκηνικό. Εκείνη στα τέσσερα. Εγώ από κάτω της, της έγλυφα μουνί και κώλο στην αρχή, και μετά τη γαμούσα με δύο δονητές στις δύο τρύπες και με τη γλώσσα στην κλειτορίδα. Εκείνος γονατιστός μπροστά της, της έχωνε την πούτσα στο στόμα χρησιμοποιώντας μάλιστα απότομες κινήσεις, θέλοντας κατά κάποιο τρόπο να εκδικηθεί για το γαμήσι που είχε ρίξει στον κώλο. Εκείνη προσπαθούσε λίγο να διαμαρτυρηθεί, αλλά την συνέπαιρνε η καύλα και δεν μπορούσε. Τι να πω ήταν απίθανη στιγμή. Εκείνη έκανε σαν να την είχε χτυπήσει το ρεύμα. Σε κάθε κίνηση που της έχωνα το δονητή έκανε σα να την χτυπούσε ρεύμα. Για το μουνί της μου είχε δώσει ένα δονητή μεγάλο αλλά μαλακό που στην άκρη στράβωνε και έκανε σα γάμα. Εκείνο το στραβό κομμάτι της χάριζε τη μεγαλύτερη ηδονή. Αυτόν μάλιστα το δονητή σε επόμενη συνάντησή μας μου τον χάρισε, όταν της είπα ότι είναι καλύτερος και από πούτσο, που λέει ο λόγος. Μόλις την διαλύσαμε και εκείνη είχε έρθει η σειρά του.

Αν και αισθανόμουν κάποια κούραση ήθελα σαν τρελή να τον γαμήσω. Είχα στο μυαλό μου την εικόνα της γυναίκας του να του χώνει ολόκληρο το χέρι της, μέχρι τον καρπό, στον κώλο του και ήθελα να τον πάρω και εγώ. Τον βάλαμε λοιπόν και εκείνον με τη σειρά του στα τέσσερα. Η γυναίκα του από κάτω του έπαιρνε τσιμπούκι ενώ εγώ φορώντας το στραπόν είχα μπει στον κώλο του. Η κωλοτρυπίδα του αν και είχε ανοίξει από το ολόκληρο χέρι που είχε φάει είχε προλάβει να κλείσει. Ήταν όμως καλά λιπασμένη και το στραπόν δεν συνάντησε σοβαρές αντιστάσεις. Εκείνος βογκούσε και ζητούσε να το γαμάω πιο βαθιά. Η γυναίκα του όπως ήταν από κάτω και τον τσιμπούκωνε έβγαζε στο πλάι τα χέρια της και του έριχνε δυνατές σφαλιάρες στον κώλο. Εγώ είχα εξαντλήσει πια το στραπόν μου. Του το έχωνα όλο και εκείνος μου ζητούσε πιο βαθιά. Εγώ τον έβριζα και του έλεγα ότι θα έβαζα τον αδελφό μου να τον γαμήσει που έχει πούτσα 40 εκατοστά, (Άσχετο αλλά δεν έχω αδελφό) και εκείνος δεν διαμαρτυρόταν αλλά μόνο βογκούσε.

Κυριολεκτικά ήμουν κατάκοπη. Εκείνος είχε χύσει στο στόμα της γυναίκας του, αλλά ήθελε κι άλλο. Η γυναίκα του μετέδωσε τα χύσια του δίνοντάς του ένα φιλί στο στόμα. Εκείνος αδιαμαρτύρητα τα κατάπιε. Μετά από λίγο σταμάτησα και εγώ γιατί δεν άντεχα άλλο. Αισθανόμουν σαν ξεκούρδιστη, αλλά το σώμα μου και το μυαλό μου είχαν πάρει τόσες ηδονές που ήμουν ευτυχισμένη.

Μόλις αράξαμε λίγο, ήπιαμε λίγο νερό και κάναμε ένα τσιγαράκι. Πάνω στη χαλάρωση σκέφτηκα ότι έτσι όμως είχαν έρθει τα πράγματα η σύνθεση δεν αρκούσε για να του κάνουμε τα ίδια. Μπορεί να ήμασταν όλοι ικανοποιημένοι αλλά εμείς οι γυναίκες θέλαμε απόλυτη ισότητα. Χρειαζόμασταν ακόμα έναν άντρα να του χώσει μια πούτσα στο στόμα. Εγώ κάνοντας λίγο την ανήξερη πρότεινα να βρούμε μια τρανσέξουαλ και να την βάλουμε στην παρέα μας. Εκείνοι κοιτάχθηκαν για λίγο και συμφώνησαν. Έτσι αποφασίσαμε να αναζητήσουμε την τύχη μας σε κάποιο μαγαζί που κάνουν σόου με τρανσέξουαλ.

Αυτά θα σας τα διηγηθώ ίσως μια άλλη φορά.

27/02/2006

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ