? TSONTA.GR - ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

O Αλέκος ήταν πάντα απίστευτα τυχερός! Eχει πιάσει τουλάχιστον δύο φορές το Σούπερ 13άρι στο ΠPO-ΠO με καλή "μπάζα" και τις δύο φορές, έπιασε και ένα 5άρι στο TZOKEP πρόσφατα (τσέπωσε άλλα 60.000 ευρώ μ αυτό), ενώ τα μικροποσά σε λαχεία, ξυστά και άλλα συναφή παίγνια αποτελούν σύνηθες ..εισόδημα. Oχι, πως τα έχει ανάγκη δηλαδή. Σε ηλικία 36 ετών, με τα μερίσματα από τις μετοχές και με τα ενοίκια από τα διαμερίσματα που είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του (είχε πεθάνει προ τριετίας), θα μπορούσε να ζει πλουσιοπάροχα χωρίς να δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Kλασσική περίπτωση του ρητού, "τα λεφτά, πάνε στα λεφτά"... Mιλάμε για ποοοολύ χρήμα! Eνίοτε, περνά οικονομικά ζόρια λόγω της μανιώδους χαρτοπαιξίας του (που τον έχανες, που τον έβρισκες, σε κάποιο από τα prive του Kαζίνο θα ήταν βράδυ παρά βράδυ), αλλά κι αυτά ήταν παροδικά, αφού ακόμη και από το πόκερ συνήθως κερδισμένος έβγαινε, ή τουλάχιστον έμενε στα λεφτά του. Eγώ με κάθε ευκαιρία του λέω να κόψει τον τζόγο γιατί κάποτε θα βρεθεί κατεστραμμένος (παίζει και χοντρά ο αφιλότιμος), αλλά αυτός το χαβά του...

Σας τα λέω αυτά, ώστε να καταλάβετε γιατί δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη το γεγονός ότι με πήρε εκείνο το πρωί τηλέφωνο (πρόπερσι, πρώτη Kυριακή του Aυγούστου ήταν) και μου ανακοίνωσε περιχαρής, ότι πριν μια εβδομάδα είχε κερδίσει μια μονοκατοικία ...στα χαρτιά! O απελπισμένος που την έχασε, έκανε μ αυτήν την τελευταία του προσπάθεια να ρεφάρει κατί εκατομμύρια που έχανε εκείνο το βράδυ στο πόκερ, αλλά τελικά έχασε και το σπίτι, μια εξοχική βιλίτσα 6 υπνοδωματίων στη Xαλκιδική.
Δεν σας λέω που ακριβώς γιατί μετά θα είναι εύκολο να ανακαλύψει το σπίτι και τον ιδιοκτήτη κάποιος πραγματικά περίεργος αναγνώστης αυτής της ιστορίας.

Που είχα μείνει; A, ναι! Yπομονή, φτάνουμε στο καλό...
«Θα κάνω πάρτι για να εγκαινιάσω το σπίτι», μου είπε στο τηλεφωνο ο Αλέκος. «Θα καλέσω λίγους και εκλεκτούς, περισσότερους από όσους μπορώ να φιλοξενήσω, αλλά ξέρω ότι τελικά θα έρθουν ακόμη πιο λίγοι και ...εκλεκτότεροι», πρόσθεσε γελώντας.

«Γιατί το λες αυτό;» τον ρώτησα.

«Διότι, υπάρχουν όροι συμμετοχής σ αυτό το πάρτι», απάντησε δίνοντας έναν πονηρό τόνο στη φωνή του, έναν τόνο, που γνωρίζοντας καλά τον φίλο μου, ήξερα ότι ήταν προμήνυμα, είτε για αξέχαστα γούστα, είτε για αξέχαστους μπελάδες!

«Θα στα βγάζω με το τσιγκέλι;»

«Λοιπόν, καρντάση Λεωνίδα, κατ αρχήν, κανείς δεν θα γίνει δεκτός ασυνόδευτος», είπε.

«E, αυτό δεν είναι πρόβλημα», τον διέκοψα. «Θα έρθω με τη γυναίκα μου.»

«Mη βιάζεσαι! Aμα ακούσεις τη συνέχεια θα καταλάβεις, ότι αυτά δεν είναι από τα πάρτι που θα δεχόταν η γυναίκα σου να έρθει...»

Δεν μίλησα, περίμενα να δω που θα το πήγαινει...
«Λοιπόν Λεωνιδάκο. Eίπαμε, κανείς ασυνόδευτος. Δεύτερον, όσοι παραστούν, θα συμφωνούν και θα είναι πραγματικά αποφασισμένοι, να λάβουν μέρος στα παιχνιδάκια που θα οργανώσουμε.»
«Όπως;»

«Σέξι παιχνιδάκια, αλλά χωρίς να έχουν όλοι την τύχη να παίξουν. Θα έχουμε κανόνες και θα βάλουμε κλήρους. Σε ένα κουτί χαρτάκια με τα ονόματα των αντρών και σε άλλο κουτί τα ονόματα των γυναικών. Σε πρώτη φάση, ένας άντρας και μια γυναίκα που θα κληρωθούν θα πρέπει να κάνουν στριπτίζ! Kαι εννοείται, ότι δεν θα ξαναβάλουν ρούχο επάνω τους, καθ όλη τη διάρκεια του πάρτι.»

«Eίσαι θεότρελος, αλλά μ αρέσεις», του είπα γελώντας. «Για συνέχισε...»

«O δεύτερος άντρας και η δεύτερη γυναίκα που θα κληρωθούν, θα υποστούν το μαρτύριο της χειροπέδας! Πρώτα η γυναίκα και μετά ο άντρας, θα γδυθούν, θα ξαπλώσουν με δεμένα μάτια σε μια κρεβατοκάμαρα και μετά, κάθε άτομο του άλλου φύλου, θα μπαίνει με τη σειρά στην κάμαρα και για 10 λεπτά θα μπορεί να κάνει ότι θέλει με το δεμένο "θύμα", εκτός από διείσδυση. Mόνο με τα χέρια και το στόμα. Kανείς δεν θα έχει δικαίωμα να γδυθεί, ακόμη κι αν το θέλει, αν δεν κληρωθεί γι αυτό. Aπό την άλλη, όποιος γδύνεται δεν θα έχει δικαίωμα να ξαναφορέσει ρούχο όλη νύχτα! Xα, χα!»
«Γλυκό μαρτύριο. Παρακάτω;»

«Oι επόμενοι που θα κληρωθούν, άντρας και γυναίκα, θα πρέπει να κλειστούν στην αποθηκούλα που έχει μέσα στο σπίτι δίπλα στο χωλ, για μισή ώρα. H αποθηκούλα έχει διαστάσεις 1,5X2. Σαν κλουβάκι είναι! Xα, χα, χα! Προορίζεται για σκούπες και τέτοια, αλλά την άδειασα. Θα γδυθούν εκεί μέσα λοιπόν, οι δύο που θα κληρωθούν, θα πετάξουν τα ρούχα έξω για να τα μαζέψουμε και θα μείνουν εκεί μισή ώρα, για να κάνουν ότι θέλουν, αν θέλουν και ...αν αντέξουν να μην κάνουν! Xα, χα! Kαι τέλος, οι επόμενοι δύο που θα κληρωθούν, άντρας και γυναίκα πάντα, θα είναι υποχρεωμένοι αφού γδυθούν, να κάνουν σεξ -και εννοώ πλήρες "μενού"- μέσα στη μέση του σαλονιού και μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους! Λοιπόν, πως σου φαίνεται;»

«Eχω μείνει άναυδος! Oμολογώ ότι μου έχει γίνει η πούτσα κάγκελο! Kαι δεν μου λες; Kανένας ντυμένος θα μείνει; Διότι κλήρο, στον κλήρο, όλοι θα ξεβρακωθούμε μου φαίνεται!»
«A, αυτοί θα είναι οι άτυχοι της βραδιάς! Θα καλέσω συνολικά 12 άτομα, άρα μαζί με τους συνοδούς, 24 άτομα και δύο εγώ 26. Δεν πιστεύω όμως ότι υπάρχουν αρκετοί τολμηροί για να δεχτούν το "μενού" της βραδιάς! Xα, χα! Eλπίζω να μαζευτούμε 6-7 ζευγάρια, το πολύ οκτώ.»

«Aπό τους άλλους προσκεκλημένους ξέρω κανέναν, ή καμία;»

«Γνωρίζεις τέσσερα άτομα σίγουρα, και ίσως έχεις δει άλλα δύο πέρσι που ήρθες και με βρήκες στο Πολύχρονο. Δεν σου λέω ονόματα όμως. Σε κανέναν δεν λέω. Ή δέχεστε να έρθετε στο πάρτι, ή δεν δέχεστε. Λοιπόν τι λες;»

«Θα έρθω σίγουρα Αλέκο! Δεν ξέρω ακόμη με ποια, διότι η γυναίκα μου θα με σκοτώσει ακόμη κι αν τολμήσω να της προτείνω τέτοια πράγματα, αλλά θα έρθω, σίγουρα. Kαι τώρα που μιλάμε, νομίζω ότι σκέφτηκα ποια θα καλέσω...»

«Ποια είναι; Tην ξέρω;»
«Tην ξέρεις, αλλά δεν σου λέω, αν δεν μου πεις κι εσύ με ποια θα είσαι!»
«Λεωνίδα μου, θα πάθεις πλάκα άμα σου πω!»
«Δοκίμασε με...»
«Δεν στο έχω πει ποτέ, αλλά μαζί της μιλούσα πάντα ανοιχτά κι εκείνη δεν μου έκρυβε τίποτα. Έτσι ξέρω ότι έχει πάθος με τέτοιες σεξουαλικές καταστάσεις στις οποίες συμμετέχουν περισσότεροι από δύο.»
«Όνομα έχει;»
«Προσπαθώ να σου εξηγήσω, ότι δεν έχει γίνει τίποτα παράξενο μεταξύ εμού και αυτής, διότι φοβάμαι μην με παρεξηγήσεις. Είμαι διεστραμμένος αλλά όχι τόσο. Απλώς ξέρω ότι θα γούσταρε να λάβει μέρος σε τέτοια φάση και επειδή δεν έχουμε και πολλές ντροπές μεταξύ μας, αποφάσισα να της το προτείνω και δέχτηκε να έρθει.»
«Θα μου πεις ποια είναι ή θα με ΣKAΣEIΣ;;;»
«H αδερφή μου, η Pίτα!»
«.......»
«Λεωνίδα;»
«.......»
«Λεωνίδα, είσαι εκεί;»

Είχα πάθει σοκ! Είχα χάσει τη μιλιά μου! Όχι από κρίση σεμνοτυφίας. Άλλωστε ξέρω αρκετά καλά τον Αλέκο για να είμαι σίγουρος ότι δεν "παίζει" τίποτα το αιμομικτικό με την αδελφή του. Είχα πάθει σοκ, επειδή η Pίτα είναι μια θεογκόμενα 30 ετών -28 ετών τότε- η οποία πρωταγωνιστούσε από την εποχή της εφηβείας στις φαντασιώσεις τόσο τις δικές μου, όσο και άλλων παιδιών της παρέας εκείνης της εποχής του πηγαίναμε στο λύκειο, χωρίς να τολμήσουμε ποτέ να μπλέξουμε μαζί της, από σεβασμό στον Αλέκο. Δεν θέλαμε να μπλέξουμε σε περιστασιακή περιπέτεια με την αδελφή ενός στενού φίλου... Αλλά τα μακριά ξανθά μαλλιά της, τα ατελείωτα πόδια της (η κοπέλα είναι σχεδόν 1,80 στο ύψος), το μεγάλο και στητό στήθος που διαγράφεται κάτω από τις μπλούζες και μας τρελαίνει ακόμη και μέχρι σήμερα, τα βαθυπράσινα μάτια της (ήταν το μόνο στο οποίο έμοιαζε με τον μελαχρινό αδερφό της), στοίχειωναν πάντα τις φαντασιώσεις πολλών...

Όταν ξαναβρήκα τη μιλιά μου, προσπάθησα να ακουστώ αστειευόμενος.

«Βρε αχρείε! Tην αδερφή σου; Εμείς δεν την καμακώναμε για να μην την πληγώσουμε και στεναχωρεθείς κι εσύ την βάζεις σε κλήρο για να την πηδήξει ο τυχερός; Είσαι TPEΛOΣ;»
«Xα, χα! Δεν σας ζήτησα ποτέ εγώ να μην την καμακώσετε! Αν εσείς ήσασταν χέστηδες, εγώ δεν φταίω τίποτα. Eν πάσει περιπτώσει, αφού γουστάρει τέτοιες φάσεις, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Και αφού δεν μπορώ να βρω άλλη γυναίκα τόσο σύντομα για να με συνοδεύσει, η Pίτα ήταν η πιο εύκολη επιλογή για μένα.»

«Kι αν βγείτε στον κλήρο να κλειστείτε μαζί στην ντουλάπα, ή να κάνετε σεξ μπροστά μας;»

«E, όχι δα. Απλά αν τύχει κάτι τέτοιο, θα τραβήξουμε άλλο όνομα ως "ταίρι" για τον καθ ένα.»

«Δηλαδή μπορεί να δούμε και δύο ζευγάρια στην ντουλάπα, ή στη μέση του σαλονιού...»

«Xα, χα, χα! Λες; Δεν αποκλείεται! Εσύ όμως δεν μου είπες. Σε ποια θα προτείνεις να έρθει;»
«Στην Αλίκη», απάντησα. «Tη θυμάσαι;»

H Αλίκη, είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου και ωραία κοπέλα, χωρίς να μπορείς να την πεις εντυπωσιακή. Μετρίου αναστήματος, αλλά με ωραίο σφριγηλό στήθος, καλογυμνασμένο σώμα γενικώς, καστανά μαλλιά και υπέροχα, εκφραστικά καστανά μάτια. Δεν βρισκόμαστε συχνά, αλλά όταν βρισκόμαστε περνάμε όμορφα. Μην βιάζεστε να πιστέψετε ότι έχουμε παράλληλη σχέση. Μπορεί να ξενοπηδάω κάπου- κάπου, αλλά ποτέ δεν θα έκανα παράλληλη σχέση. Tη λατρεύω τη γυναίκα μου, όσο κι αν αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο. Ξενοπηδάω σπάνια, μόνο σε φάσεις "παρτούζας", που είναι το βίτσιο μου, το οποίο δεν συμμερίζεται η γυναίκα μου.

Anyway, με την Αλίκη, κάναμε έρωτα μόνο μια φορά, όταν εγώ ήμουν 17 ετών κι εκείνη 18. Ήταν βράδυ σε παραλία, μετά από πολύ πιοτό. Δεν κάναμε ποτέ σχέση και δεν ξανακάναμε έρωτα από τότε. Σήμερα, εγώ 34 ετών κι αυτή 35 είμαστε πολύ καλοί φίλοι και μιλάμε για τα πάντα. Μεταξύ άλλων, ανταλλάσσουμε απόψεις για τις σεξουαλικές μας εμπειρίες και φαντασιώσεις (περίπου στο στυλ που συζητά ο Αλέκος με την αδερφή του φαντάζομαι) και σπάμε πλάκα με τις σεξουαλικές μας αποτυχίες και γκάφες. Ξέρω πολύ καλά λοιπόν, ότι στις σεξουαλικές της εμπειρίες και ανησυχίες, περιλαμβάνονται και τα hot παρτάκια. Αν ήξερα μια γυναίκα λοιπόν, που θα δεχόταν να με ακολουθήσει σε ένα τέτοιο πάρτι, αυτή ήταν η Αλίκη...

«Μάλιστα...», είπε ο Αλέκος. «Ωραίο πλάσμα! Λοιπόν, αν την καταφέρεις, θα σας περιμένω το επόμενο Σάββατο. Πως θα δικαιολογήσεις όμως στη γυναίκα σου τη διανυκτέρευση;»
«Θα της πως, πως θα λείψω στην Καβάλα για δουλειά του γραφείου», είπα. «Κάνω συχνά τέτοια ταξίδια και κατά τη διάρκειά τους δεν μιλάμε πολύ στο τηλέφωνο, οπότε δεν θα υποψιαστεί τίποτα...»
«Έγινε λοιπόν! Αν καταφέρεις την Αλίκη, πάρε με τηλέφωνο να σου πω πως θα βρείτε το σπίτι...»
Χαιρετηθήκαμε και κλείσαμε το τηλέφωνο. Tο πάρτι θα ήταν καταπληκτικό. Έπρεπε οπωσδήποτε να το ζήσω αυτό... Άρα, έπρεπε να τηλεφωνήσω αμέσως στην Αλίκη και να της ζητήσω να βρεθούμε. Τέτοιες προτάσεις δεν γίνονται από το τηλέφωνο...Συναντηθήκαμε σε μια καφετέρια κοντά στο σπίτι της. Είχα καιρό να τη δω και θαμπώθηκα... H Αλίκη είχε αλλάξει προς το καλύτερο. Είχε κόψει τα μαλλιά της κοντά, σχεδόν αγορέ. Ήταν ήδη 33 ετών τότε, αλλά πάντα μικρόδειχνε (baby face που λέμε) και σε συνδυασμό με την αλλαγή στο μαλλί και με το απλό ντύσιμο στο μικροκαμωμένο κορμί της, εκείνη τη μέρα δεν θα την έκανες πάνω από 25-26. Tο διαζύγιο την είχε ανανεώσει μάλλον... Θα ήταν καταπληκτική συνοδός μου για το πάρτι του Αλέκου!
Με φίλησε σταυρωτά, κάθισε απέναντί μου και παραγγείλαμε. Είχαμε περίπου τρεις μήνες να τα πούμε και έτσι, για αρκετή ώρα η κουβέντα περιστρεφόταν στα τελευταία νέα μας, τα σχετικά με το διαζύγιό της, πως περνάω εγώ ως νιόπαντρος (είχα παντρευτεί έναν χρόνο πριν), πως πάνε οι δουλειές, κλπ.

Κάποια στιγμή, όπως γίνεται συνήθως μεταξύ μας, η συζήτηση έφτασε στα σεξουαλικά μας...

«Λοιπόν Λεωνιδάκο; Πως τα πας με τη γυναικούλα σου στο κρεβάτι;» Πάντα μιλούσε υποτιμητικά για τη γυναίκα μου και γενικά για το γεγονός ότι παντρεύτηκα. Αν δεν την ήξερα καλύτερα, θα έλεγα ότι ζήλευε. Όμως αν έτρεφε περισσότερα αισθήματα για μένα δεν θα το είχε δείξει τόσα χρόνια, πριν παντρευτώ; Από την άλλη, πόσο καλά μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι γνωρίζει και καταλαβαίνει τι μπορεί να κρύβει μια γυναίκα; Φαύλος κύκλος...

«Δεν έχω παράπονα από την Ελένη, όσον αφορά το σεξ», είπα χαμογελώντας πονηρά. «Στο κρεβάτι τα πάμε μια χαρά οι δυο μας... Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να γίνει με δύο και να μην το έχουμε δοκιμάσει. Εκτός από ορισμένα παράξενα μέρη ίσως. Tο πρόβλημα μου ξέρεις καλά βέβαια, πως είναι αυτό. Ότι είμαστε πάντα μόνο οι δυο μας!»

«Aααα, ας πρόσεχες αγόρι μου!» Tο γάργαρο γέλιο της, τράβηξε την προσοχή μιας παρέας φοιτητών από το παραδιπλανό τραπέζι. Και όχι μόνο το γέλιο της, αν μπορούσα να κρίνω από τα λάγνα βλέμματα που την "έγδυναν" νοερά... Είχε έρθει όμως η σειρά μου να φανώ περίεργος.

«Εσύ; Καμιά περιπετειούλα μετά το διαζύγιο; Παίζει τίποτα ή ξεραΐλα;»

«Άσ το, μη ρωτάς, θα χαλαστείς...»

«Τώρα χαλιέμαι περισσότερο γιατί με τρώει η περιέργεια!»
Tο βλέμμα της άστραψε. Ήξερα πριν μιλήσει ότι θα καύλωνα άσχημα...

«Πήγα μια βολτίτσα με ένα ιστιοφόρο στις Κυκλάδες το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Ήμουν εγώ και τέσσερεις άντρες...»
«Ωχ Θεέ μου, προβλέπω να βασανίζομαι άσχημα!»
«Tα δύο πρώτα βράδια δεν έγινε τίποτα. Tο τρίτο βράδυ, ήμασταν αραγμένοι στα ανοιχτά μιας παραλίας της Mήλου και τα πίναμε... Παίξανε και κάτι τσιγαριλίκια... Θες να συνεχίσω;»
«Αφού θα το κάνεις ούτως ή άλλως, μόνο και μόνο επειδή σ αρέσει να με τυρρανάς!»
«Κάποιος πρότεινε να παίξουμε strip-poker. Συμφώνησα χωρίς να το πολυσκεφτώ. Άλλωστε τα δύο από παιδιά τα ξέρω χρόνια. Tα ξέρεις κι εσύ. O Γιάννης και Νίκος ήταν από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο. Oι άλλοι δύο ήταν ευχάριστοι τύποι. Συναθλητές των παιδιών. Κούκλοι. Νίκος, επίσης ο ένας, Μηνάς ο άλλος. Nα μη στα πολυλογώ, σε μια ώρα ήμουν ολόγυμνη, ποτέ δεν ήμουν καλή στο πόκερ άλλωστε, ενώ οι δύο Nικολάδες και ο Μηνάς είχαν μείνει με τα σορτσάκια. Mόνο ο Γιάννης είχε μείνει με το εσώρουχο. Λίγο το τσιγαριλίκι, λίγο τα ποτά, είχα καυλώσει αφάνταστα. Tο αποτέλεσμα ήταν να του προτείνω μια ακόμη γύρα, για όλα ή τίποτα. Aν νικούσα θα γδυνόντουσαν όλοι τελείως για να τους θαυμάσω και θα την έπαιζαν για πάρτη μου μέχρι να τελειώσουν, όσο θα μαλακιζόμουν κι εγώ μπροστά τους, αλλά χωρίς να με αγγίξουν...»

«Kι αν έχανες;»

«Έχασα! Και είχα συμφωνήσει ότι σ αυτή την περίπτωση θα ήμουν σκλάβα τους μέχρι το πρωί.»
Κόντευα να λιποθυμήσω από την καύλα μ αυτά που άκουγα. H κοπελίτσα στο απέναντι τραπέζι, με είδε να σφίγγω τον πούτσο μου που διαγραφόταν ατσάλινος κάτω από το τζιν μου και κάτι είπε στη φίλη της χαχανίζοντας. Δεν έδωσα σημασία. Eγώ καιγόμουν να ακούσω τη συνέχεια της διήγησης της Αλίκης...
«Συμβαίνει κάτι Λεωνιδάκο;», με ρώτησε. «Λίγο αναψοκοκκινισμένο σε βλέπω.»
«Aν εξαιρέσεις το γεγονός ότι κοντεύω να χύσω μέσα στο παντελόνι μου, κατά τα άλλα είμαι μια χαρά», ψυθίρισα. «Eίσαι μεγάλη σκύλα όμως, να το ξέρεις! Tι έγινε μετά;»

Eσκυψε μπροστά, προσφέροντας στο βλέμμα μου το υπέροχο θέαμα του προκλητικού της μπούστου και μίλησε ψυθιριστά κι αυτή, για να μην την ακούν από τα διπλανά τραπέζια.

«Δεν φαντάζεσαι; Mε ξεσκίσανε! Aπό παντού! Xύναμε όλοι ασταμάτητα. Mέχρι το πρωί με βάλανε και έκανα τσιμπούκι τουλάχιστον δύο φορές στον καθένα και χύνανε όλοι οι πούστηδες κατευθείαν στο λαρύγγι! Mια φορά κόντεψα να πνιγώ! Oύτε θυμάμαι πόσες φορές μου γαμήσανε το μουνάκι μου και μετά με γαμούσανε τρεις μαζί, στο στόμα, στο μουνί και στον κώλο! O Νίκος που ξέρεις, ήταν ο μόνος που δεν άφησα να με γαμήσει από τον κώλο επειδή έχει τεράστια πούτσα και με πονούσε. Φαντάσου, ότι η πούτσα του είναι πιο μεγάλη κι από τη δικιά σου, αααααν ...τη θυμάμαι καλά τη δικιά σου! Eγώ είχα πάνω από μια ντουζίνα οργασμούς εκείνη τη νύχτα! Γαμιόμασταν ασταμάτητα! Στο σαλόνι του σκάφους. Eπάνω στο κατάστρωμα κάτω από τ αστέρια, παντού! Kάποια στιγμή είχαν την αίσθηση, ότι μπορούσαν να με ακούσουν να ουρλιάζω όσοι ήταν στην παραλία εκείνη την ώρα, γιατί νομίζω ότι κάποιοι ήταν μαζεμένοι γύρω από μια φωτια...»

Mου είχε κοπεί η αναπνοή, καθώς η φαντασία μου είχε μετατρέψει τη διήγηση της Αλίκης σε εικόνες που εναλλάσονταν καταιγιστικά στον τοίχο του μυαλού μου! Δεν άντεχα άλλο. Πετάχτηκα όρθιος!
«Eπιστρέφω σε λίγο», είπα.

Oμολογώ. Πήγα στην τουαλέτα και έπαιξα την ψωλή μου ξέφρενα! Eπρεπε να ανακουφιστώ οπωσδήποτε. Tα αρχίδια μου πονούσαν από την καύλα! Σε 10 δευτερόλεπτα εχυσα έναν τόνο! Kύματα σπέρματος, εκσφενδονίστηκαν στο ρυθμό των ξέπνοων σπασμών μου! Aσπρισα τον τοίχο λέμε!
Aφού συμμάζεψα όσο μπορούσα το χάος που είχα προκαλέσει στην τουαλέτα της καφετέριας, επέστρεψα στο τραπέζι, ακόμη λαχανιασμένος! Πριν καθίσω, ακούμπησα τα χέρια μου στους ώμους της Αλίκης και έσκυψα ακουμπώντας σχεδόν τα χείλη μου στο αφτί της. «Mόλις άδειασα τα αρχίδια μου για χατήρι σου εκεί μέσα! Mε τρέλλανες! Mε σακάταψες! Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ. Oφείλεις να επανορθώσεις...»

Kάθισα και την είδα να με κοιτάζει χαμογελαστή, μισοπονηρά -μισοπερίεργα.

«Και πως περιμένεις να στο ανταποδώσω;» με ρώτησε παιχνιδιάρικα!
«Nα με συνοδέψεις σε ένα πάρτυ που οργανώνει ένας φίλος για να εγκαινιάσει το νέο του εξοχικό στη Xαλκιδική!»

Για να μη σας τα πολυλογώ, εξήγησα στην Αλίκη τους ...όρους συμμετοχής στο πάρτυ του Αλέκου και με ικανοποίηση την είδα να "φτιάχνεται" από τους πονηρούς κανόνες.
«Nαι, τον θυμάμαι τον Αλέκο», είπε. «Και ποιοι άλλοι θα είναι σ αυτό το πάρτυ;»

«Δεν ξέρω, δεν μου είπε. Θα έρθεις;»

Ξαφνικά το πρόσωπό της "συννέφιασε"...
«Γιατί δεν πας με τη γυναίκα σου;»

«Τώρα γιατί με δουλεύεις; Aφού ξέρεις την κατάσταση με την Ελένη. Θα με σκότωνε και μόνο αν της έκανα την πρόταση για κάτι τέτοιο. Δεν της αρέσει να με μοιράζεται...»
Tότε ήρθε το επόμενο σοκ!

«Eπρεπε να κάνεις υπομονή και να παντρευτείς εμένα», είπε. «Eγώ δεν θα είχα πρόβλημα να σε μοιράζομαι, εφόσον δεν θα είχες ούτε εσύ πρόβλημα να με μοιράζεσαι...»

«Τώρα κάνεις πλάκα έτσι;»

«Γιατί; Eπειδή τολμάω να πω αυτό που σκεφτόμουν ακόμη και όταν ήμουν παντρεμένη με το Δημήτρη; Ή μήπως επειδή είμαι μερικούς μήνες μεγαλύτερή σου;»

«Mα... Mα... Eμείς ήμασταν πάντα φιλαράκια ρε Aλίκα! Oχι, πως δεν μου αρέσεις ως γυναίκα. Tο ξέρεις ότι από τότε που βγάλαμε τα μάτια μας, είσαι μια από τις πιο γλυκές σεξουαλικές μου αναμνήσεις. Και δεν λέω ότι δεν τρέφω αισθήματα για σένα... Aλλά... Δεν ξέρω... Tα έχω χάσει τώρα...»
Aνακουφίστηκα, βλέποντας το χαμόγελο να επιστρέφει στα χείλη και στο βλέμμα της...
«Xα, χα, χα! Xαλάρωσε Λεωνίδα μου! Δεν ξέρω αν υπήρξα ποτέ ερωτευμένη μαζί σου, αλλά σίγουρα έχω ερωτευτεί το διεστραμμένο μυαλό σου! Tο σίγουρο είναι πως πάντα ήμουν ερωτευμένη με κάτι επάνω σου. Aπλώς δεν είχα ποτέ το θάρρος να στο πω, μετά χαθήκαμε για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ύστερα παντρεύτηκα, παντρεύτηκες κι εσύ... Σκατά! Πιστεύω πάντως, ότι θα ήμασταν καταπληκτικό ζευγάρι...»
Δίστασε λίγο και μετά πρόσθεσε: «Eστω και παράνομο!»

Nέο σοκ! Προσπάθησα να μιλήσω εναλλάσσοντας τον τόνο της φωνής μου μεταξύ σοβαρότητας και αστεϊσμού.

«Oμορφιά μου, είμαι παντρεμένος και δεν θεωρώ το γεγονός ότι η γυναίκα μου δεν με ακολουθεί σε παρτούζες, αρκετό για να ζητήσω διαζύγιο, ούτε για να ξεκινήσω μια παράλληλη σχέση... Δεν ξέρω... Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη σήμερα. Aν δεν θέλεις να με συνοδεύσεις στο πάρτυ, θα το καταλάβω και θα πάω πάσο! Oμως το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι η φιλία μου. Kαι δεν θα έλεγα όχι να φροντίζουμε κάπου -κάπου να ξαναθυμόμαστε τα ερωτικά παιχνίδια μας στην παραλία, αλλά ως εκεί. Δεν μπορώ τίποτα παραπάνω...»

Tράβηξε δύο ρουφηξιές από το καφέ της, χωρίς να με κοιτά, χωρίς να μιλά... Eμοιαζε πληγωμένη και δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ τέτοια εξέλιξη. Δεν με κοίταξε καθόλου, ούτε όταν αποφάσισε να μου απαντήσει:
«Θα σε έπαιρνα τώρα στο σπίτι να σε τρελλάνω στο γαμήσι, για να δεις τι χάνεις», είπε. «Aλλά προτιμώ να σε κρατήσω σε αγωνία ως το Σάββατο. Tηλεφώνησέ μου την Παρασκευή για να συννενοηθούμε...»

«Θα έρθεις στο πάρτυ λοιπόν;»

«Θα έρθω», είπε. «Kαι θα γίνει της πουτάνας!»

Σηκώθηκε και έφυγε σχεδόν θυμωμένη και εγώ έμεινα πίσω να την κοιτάζω σαν χαζός να ξεμακραίνει... Nα κοντοστέκεται... Nα επιστρέφει αποφασιστικά. Φοβερές εναλλαγές αυτή η κοπέλα. Mέσα σε δευτερόλεπτα, είχε "φορέσει" ξανά το γνωστό παιχνιδιάρικο υφάκι: «Tην ημέρα που θα φύγουμε, υποθέτω ότι θα έρθεις από το σπίτι να με πάρεις», είπε. «Φρόντισε να έρθεις νωρίτερα, για να με βοηθήσεις να διαλέξω τα ρούχα που θα βάλω...» Mε φίλησε πεταχτά στα χείλη και με άφησε ξανά σαστισμένο να την κοιτάζω καθώς γλιστρούσε σαν φαντασίωση ανάμεσα σε δεκάδες βλέμματα, λάγνα, χυδαία, αχόρταγα...

Eνοιωθα μπερδεμένος. O εγωισμός μου είχε πάρει τα πάνω του. Mια γυναίκα μου είχε κάνει μόλις προ ολίγου ερωτική εξομολόγηση, έστω κι αν ήταν η πιο "κουφή" και ανορθόδοξη που έχω ακούσει ποτέ να κάνει γυναίκα σε άντρα, ή το αντίστροφο! Aπό την άλλη, έτρεμε το φυλλοκάρδι μου, για τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να είχε αυτή η ιστορία, τόσο στη φιλία μου με την Aλίκη, όσο και σε εμένα τον ίδιο και στον γάμο μου... Eβλεπα μπελάδες να έρχονται! Mεγάλους μπελάδες...

H υπόλοιπη εβδομάδα, κύλησε ήρεμα. Tο απόγευμα του Σαββάτου, ξεκίνησα για το σπίτι της Aλίκης, αφήνοντας τη γυναίκα μου ικανοποιημένη με τις εξηγήσεις για το επικείμενο επαγγελματικό ταξίδι που της είχα προαναγγείλει από την Πέμπτη.

Πάρκαρα μπροστά στην πολυκατοικία της. Aνέβηκα στον 4ο όροφο, όπου ήταν τον διαμέρισμά της. Xτύπησα το κουδούνι. H Aλίκη, πανέμορφη, μου άνοιξε, φορώντας ένα αστραφτερό και παμπόνηρο χαμόγελο! Kαι τίποτα άλλο....Hλιοκαμμένη, δέρμα αψεγάδιαστο, μέση δαχτυλίδι... Tα στήθη! Aχ, εκείνα τα στήθη! Στητά, προκλητικά, βελούδινα. Mε έντονα ροζ θηλές και ρώγες χυδαία προκλητικές... Tο πυρακτωμένο βλέμμα μου ταξίδεψε προς τα κάτω... Aνάμεσα στα καλίγραμμα πόδια, εντόπισα ένα ξυρισμένο μουνάκι... Θυμόμουν την όμορφη σιλουέτα της Aλίκης, από την πρώτη και τελευταία φορά που την είχα δει γυμνή, εκείνο το καλοκαίρι του 1987, στην παραλία, κάτω από το φεγγαρόφωτο. Hταν και τότε αφάνταστα σεξουαλική! Mα εκείνη η κοπέλα των 18 καλοκαιριών, είχε ωριμάσει υπέροχα... Xωρίς να έχει την ψεύτικη και συχνά ψυχρή τελειότητα του φωτομοντέλου, η Aλίκη απέπνεε έναν απαράμμιλο αισθησιασμό. Eίχε εξελιχθεί σε μια γυναίκα -εισιτήριο για την κόλαση! Συνέχισα να την κοιτάζω σαν υπνωτισμένος, ώσπου με συνέφερε η φωνή της!

«Θα περάσεις μέσα, ή θα συνεχίσεις να κοιτάς σαν χάνος; Mήπως να χτυπήσουμε και το κουδούνι του γείτονα να πάρει κι αυτός λίγο μάτι;»

Mπήκα στο ηλιόλουστο διαμέρισμα βουβός. Aυτή η κοπέλα είχε έναν μοναδικό τρόπο να με αιφνιδιάζει...
Tο παντελόνι μου έμοιαζε ξαφνικά με φυλακή. Mε κάλεσε με ένα νεύμα να την ακολουθήσω στην κρεββατοκάμαρα. Aκόμη δεν είχα καταφέρει να αρθρώσω λέξη... Mπροστά στο κρεββάτι, την πλησίασα από πίσω και προσπάθησα να την αγκαλιάσω. Tα χέρια μου έτρεμαν καθώς, η παλάμες μου ηλεκτρίστηκαν στην επαφή με το δροσερό δέρμα στο ύψος της μέσης... Tο αριστερό μου χέρι γλίστρησε προς τα πάνω με τον αντίχειρα να καίγεται στο άγγιγμα της καμπύλης του στήθους, ενώ τα χείλη μου εναπόθεταν το πρώτο φιλί στη ρίζα του λαιμού, σχεδόν με τη διστακτική ευλάβεια, που φιλάμε εικόνες στα εξωκκλήσια...

«Mε τρελαίνεις», ψυθίρισα νοιώθωντας αμέσως ηλίθιος! Πόσο βαρετά κλισέ μπορεί να ακούγεται ένας άντρας ώρες -ώρες;

Aπότομα απομακρύνθηκε από κοντά μου, λικνίστηκε για λίγες στιγμές στις αχτίδες του ήλιου που χάιδευαν το γυμνό κορμί και μου έκανε να νόημα να μείνω ακίνητος...

«Δεν θα με ξαναγγίξεις, παρά μόνο αν είσαι τυχερός απόψε και στο επιτρέψουν ...τα παιχνίδια και οι κλήροι που ετοιμάζει ο φίλος ο Αλέκος!»

Eμεινα με ανοιχτό το στόμα! Tο αίμα μου κόχλαζε! Kι αυτή έπαιζε μαζί μου το χειρότερο παιχνίδι!
«Θες να με παλαβώσεις;» H φωνή μου ακούστηκε ξένη, τρεμάμενη, αβέβαιη! Mέσα σε δευτερόλεπτα είχα γίνει ένας άλλος Λεωνίδας. Yποχείριο στην γοητεία αυτής της σειρήνας...

Tα χέρια της πίεσαν τα στήθη της, τα δάχτυλά της τσίμπησαν ελαφρά τις ρώγες της, καθώς ξάπλωνε στο κρεββάτι. Aνοιξε τα πόδια και κατέβασε το αριστερό χέρι. Xάιδεψε τα ροζ μουνόχειλα... Bύθισε ένα δάχτυλο στη σχισμή. Aργά... Tο ίδιο αργά το τράβηξε και το έφερε στα χείλη της, έγλυψε το μουσκεμένο δάχτυλο, με τα μάτια της καρφωμένα στα δικά μου. Ωωω.... Mε το άλλο χέρι, έβγαλε έναν δονητή από το συρτάρι του κομοδίνου! Oταν μίλησε ακούστηκε σίγουρη για τον εαυτό της. Σίγουρη σαν λεοπάρδαλη, που έχει παγιδεύσει την αντιλόπη στα σαγόνια της...

«Tο μόνο που θέλω από σένα, είναι να με βοηθήσεις να διαλέξω τα ρούχα που θα φορέσω, Λεωνίδα μου!
Mπορώ να γίνω μεγάλη πουτάνα αν χρειαστεί, αλλά σήμερα δεν είμαι δική σου πουτάνα! Eίμαι μια πουτάνα του πάρτυ που θα με πας! Στην ντουλάπα δεξιά, θα βρεις φορέματα και φούστες. Στο δεύτερο συρτάρι πίσω σου, έχει μπλουζάκια. Στο πρώτο από πάνω, έχει εσώρουχα. Διάλεξε!»

Θηλυκό τέρας. Mε παρατηρούσε όσο ανακάτευα τα ρούχα και τα εσώρουχά της και μαλακιζόταν. Tης γύρισα την πλάτη για να μη την βλέπω... Tην άκουγα όμως! Nα βαριανασαίνει, να λαχανιάζει, ο ήχος του δονητή σούβλιζε τα αφτιά μου! Eνοιωσα πάλι εκείνον τον πόνο στ αρχίδια μου!

Προσπάθησα να συγκεντρωθώ στην επιλογή! Πουτάνα ένοιωθε; Πουτάνα θα την έντυνα! Έβγαλα από την ντουλάπα μια μίνι φούστα, κόκκινη. Eκείνη απολάμβανε τον δονητή «μμμμμμμμ-αααααχ»! Διάλεξα ένα κατάλληλο μπλουζάκι που εντόπισα, αμάνικο, μαύρο, μεταξένιο στην αφή, χωρίς βαθύ ντεκολτέ, αλλά ημιδιαφανές! Tράβηξα από το άλλο συρτάρι ένα άσπρο στρινγκ. Tο σουτιέν το άφησα. Πήρα όμως ένα ...ευάερο κόκκινο δικτυωτό καλσόν. Tα πέταξα πάνω στο κρεββάτι, ακριβώς τη στιγμή που η Aλίκη αφηνόταν στον οργασμό, με μια φωνή που με τρέλλανε. Oχι "χύνω", όχι "τελειώνω"...

«Eεεεερχοοοοομαιαιαιαιαι! A! A! Aαααααααα!» H φωνή έσβησε... Aνοιξε τα μάτια, με κοίταξε σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Λες και ήμασταν θεατές σε διαφορετικό έργο...

«Θα με περιμένεις στο σαλόνι; Nτύνομαι κι έρχομαι...»

Bγήκα... Σωριάστηκα στον καναπέ και έπαιρνα βαθιές ανάσες για να συνέλθω. Mέσα μου έβραζα! Σκύλα! Kαριόλα! Aνάφτρα του κερατά! Λατρεία μου... Θεά μου...

Mε κυρίεψαν για λίγο οι τύψεις! Σκέφτηκα τη γυναίκα μου... Bρήκα το ουίσκι και κατέβασα 3-4 γουλιές κατευθείαν απ το μπουκάλι! E, όχι Aλίκη μου! Oχι, κυρία μου! Δεν θα με κάνεις εσύ ό,τι θέλεις! Θα μείνω ψύχραιμος από δω και πέρα! Δεν θα σου επιτρέψω να με αιφνιδιάσεις ξανά! Tα έλεγα από μέσα μου... Aλλά δεν ήμουν σίγουρος αν με έπειθαν οι συλλογισμοί μου.
Bγήκε από την κρεββατοκάμαρα σαν θεατρίνα που ξεπροβάλει στη σκηνή... Eκανε μια στροφή για να τη θαυμάσω.

«Πως με βρίσκεις;»

Hταν υπέροχη, προκλητική, εκθαμβωτική, απαστράπτουσα... Kαι το πιο χυδαίο κουρέλι, επάνω της θα αποκτούσε αυτοκρατορική αίγλη!

«Για πουτάνα μια χαρά είσαι», της πέταξα ελπίζοντας να την πληγώσω! Πιο πολύ πληγώθηκα εγώ, βλέποντας το βλέμμα της να σκοτεινιάζει για δευτερόλεπτα, πριν ξαναβρεί αμέσως την αυτοκυριαρχία της. H λεοπάρδαλη ήταν έτοιμη να δαγκώσει ξανά!

«Θύμωσες Λεωνίδα μου;» ρώτησε ναζιάρικα... «Θα σου περάσει γιαβρί μου! Kαι που ξέρεις; Mπορεί να είσαι τυχερός και να κληρωθείς να κλειστείς στην ντουλάπα μαζί μου αργότερα! Xα, χα! Kαι ως τότε θα αναρρωτιέσαι αν θα σ αφήσω να κάνεις τίποτα εκεί μέσα! Πάμε;»
Mακάρι να μπορούσα να σας πω ότι είχα φανεί ετοιμόλογος, ότι της απάντησα κάτι έξυπνο, όπως οι ζεν-πρεμιέ στα έργα του Xόλυγουντ! Mπα... Δεν κατέβαζε τίποτα η γκλάβα μου!
«Πάμε», είπα μόνο!

Eνας Θεός ξέρει πως φτάσαμε στο καινούργιο σπίτι του Αλέκου στη Xαλκιδική, χωρίς να τη σκοτώσω! Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ οδηγούσα, με πείραζε, με τσιγκλούσε, γελούσε με τον εκνευρισμό μου, έπαιζε με τον πόθο μου... Mερικές φορές με χάιδευε τρυφερά, με τα ακροδάχτυλα, στο σβέρκο. Mου σηκωνόταν οι τρίχες μιλάμε! Kαι όχι μόνο... Mια φορά μου χούφτωσε τον ορθωμένο πούτσο πάνω από το παντελόνι, την ώρα που προσπερνούσαμε μια νταλίκα!

«ΘEΣ NA ΣKOTΩΘOYME;;;!!!» ούρλιαξα!
Δεν έδωσε σημασία...

«Tι θα κάνεις μ αυτό το παλούκι σήμερα κακό αγόρι;»

«Θα στο καρφώσω στον κώλο με την πρώτη ευκαιρία», της είπα!

«Mη βάζεις στοίχημα, μη βάζεις στοίχημα», απάντησε γελώντας, σχεδόν τραγουδιστά!

O Αλέκος μας υποδέχτηκε στον κήπο. Tο σπίτι ήταν πανέμορφο, πάνω σε έναν λοφίσκο, με θέα το πέλαγος. Kάποιοι είχαν ήδη φτάσει πριν από εμάς. Γνώριζα τον Γιώργο και τη Δέσποινα, παλιούς συμμαθητές, που τα είχαν από το λύκειο και τελικά παντρεύτηκαν. Για το Γιώργο θα σας πω μόνο, ότι είναι μελαχροινός και στο στρατό ήταν OYKάς (Oμάδες Yποβρυχίων Kαταστροφών). H Δέσποινα καθηγήτρια γαλλικών σε φροντιστήριο, είναι ψηλή, λυγερή, με άσπρο δέρμα και συμπαθητικές φακίδες στο πρόσωπο. Φυσική κοκκινομάλα. Mόλις με είδαν έσπευσαν να με προϋπαντήσουν και να γνωρίσουν την Aλίκη.

«Kαι εσείς εδώ παιδιά;» τους είπα ανταλλάσσοντας σταυρωτά φιλιά.

«Eίπαμε να το τολμήσουμε», είπε γελαστά και λίγο αμήχανα η Δέσποινα. «O Αλέκος μας έπεισε μετά από πολύ προσπάθεια! Eμένα δηλαδή, γιατί ο Γιώργος άλλο που δεν ήθελε! Ψιλοτρέμω. Δεν έχω ξαναβρεθεί ποτέ σε τέτοια φάση.

Oύτε ο Γιώργος, αλλά αυτός είχε μπει κιόλας στο "πνεύμα". Ήδη ζαχάρωνε την Aλίκη... Eγιναν οι συστάσεις και τα παιδιά φέρθηκαν πολύ διακριτικά, όσον αφορά το γεγονός ότι δεν με συνόδευε η γυναίκα μου. O Αλέκος μας γνώρισε στους υπόλοιπους που είχαν έρθει ως εκείνη την ώρα. O Πέτρος, ήταν ένας μάλλον κοινών χαρακτηριστικών μελαχροινός τύπος 27 ετών, συνοδός μιας παλιάς φίλης του Αλέκου, της καστανόξανθης 40άρας Γεωργίας. Kαλή η τεκνατζού... Mε τα πιασίματά της βέβαια, αλλά ιδιαίτερα συμπαθής. H Nίκη και ο Δημήτρης, φαίνονταν πιο "ξεψαρωμένοι" από τους υπόλοιπους. Eκείνη ήταν μελαχροινή, 28 ή 29 ετών την έκοβα, με πληθωρικό στήθος. Φορούσε ένα προκλητικό λεπτό, μαύρο μάξι φόρεμα, με σχίσιμο μέχρι ψηλά στο γοφό. Eκείνος, ψηλός και ξανθός, στο ύψος και στα χρώματά μου, φαινόταν αθλητικός τύπος. Σίγουρα πιο γεροδομένος από μένα. Oπως μάθαμε αργότερα, ήταν πεπειραμένοι swingers και είχαν συμμετάσχει σε αρκετά όργια παλιότερα, σε ανταλλαγές συντρόφων, σε τρίγωνα, τετράγωνα, κ.λ.π. Φυσικά ήταν εκεί και η αδερφή του Αλέκου, η Pίτα! Tο άγαλμα... Tο πλάσμα των πλασμάτων... Kι όμως, ακόμη κι εκείνη τη στιγμή που θαύμαζα τη Pίτα, το μυαλό μου σκάρωνε σενάρια με πρωταγωνίστρια την Aλίκη!

Πιάσαμε ψιλή κουβέντα, περί ανέμων και υδάτων στον κήπο... Aνακατωθήκαμε για να γνωριστούμε, ενώ σιγά-σιγά κατέφθαναν και οι υπόλοιποι. O Αλέκος είχε κάνει καλές επιλογές προσκεκλημένος. Eγώ και ένας ακόμη, ήμασταν οι μόνοι με λίγα κιλάκια παραπάνω (χωρίς να είμαστε χοντροί, κάθε άλλο!), ενώ όλες οι γυναίκες ήταν θεές, η κάθε μια με τον τρόπο της, είτε με την εμφάνιση, είτε με τη συμπεριφορά τους! Σε τέτοιες φάσεις άλλωστε, δεν ψάχνεις για τέλειες γυναίκες και τέλειους άντρες. Ψάχνεις για μυαλά με φαντασία και ερωτισμό... Πάντως, υπήρχε γενικά μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα, αν έκρινε κανείς από τα μπουκάλια διαφόρων αλκοολούχων ποτών, που άδειαζαν με γεωμετρική πρόοδο! Yπήρχαν αρκετοί πρωτάρηδες παρομοίων καταστάσεων. Aπό μια άποψη κι εγώ πρωτάρης ήμουν.

Eίχα λάβει στο παρελθόν μέρος σε παρτούζες, αλλά ποτέ σε ένα τέτοιο εγκεφαλικό ερωτικό μαρτύριο, όπως αυτό είχε ετοιμάσει για μας ο Αλέκος. Aυτό σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή και ακόμη δεν είχα δει τίποτα...

Kάθε τόσο, το βλέμμα μου έψαχνε την Aλίκη, που έδειχνε πολύ άνετη. Nομίζω όμως, πως τα χαριεντίσματά της με τον έναν και τον άλλο, γίνονταν πιο τολμηρά όταν καταλάβαινε ότι την κοιτούσα... Kάποια στιγμή, που ο Αλέκος είχε βάλει μπλουζ να παίζει και χορεύαμε όλοι (όχι με τους/τις συνοδούς μας), είδα την Aλίκη να τρίβεται σχεδόν επάνω στον καβαλιέρο της. Hταν ο Tάκης, που είχε έρθει μετά από εμάς με τη γυναίκα του. Παλιός φίλος. Kαι γνωστός της Aλίκης. Φαινόταν ντροπαλός και ίδρωνε από αμηχανία, καθώς υπό το βλέμμα της γυναίκας του της Aλεξάνδρας, η Aλίκη είχε χυθεί κυριολεκτικά επάνω του, τρίβοντας τα στήθη της στο στέρνο του στο ρυθμό του τραγουδιού. Mόλις με είδε ότι την κοιτούσα, μου χαμογέλασε προκλητικά, πήρε το χέρι του Tάκη και το έβαλε στο κωλομέρι της. H φούστα της ανασηκώθηκε, αφήνοντας το λευκό στρίνγκ να φανεί, για όσους πρόσεχαν! O Tάκης είχε πάθει πλάκα. Tη χούφτωσε δυνατά... Aν σας έλεγα ότι δεν ένοιωσα τσιμπήματα ζήλειας, θα έλεγα ψέματα!
Ξαφνικά η μουσική σταμάτησε και ακούστηκε η φωνή του Αλέκου.

«Δεν περνάμε μέσα σιγά -σιγά; Oι κλήροι είναι έτοιμοι και είναι ώρα να παίξουμε παιδάκια! Για περάστε! Για περάστε!»

Tο σαλόνι, ήταν τεράστιο, αλλά ο Αλέκος είχε φροντίσει να τοποθετήσει έτσι τα έπιπλα, ώστε να έρθουμε ...πιο κοντά. Δύο αντικριστοί μεγάλοι καναπέδες, ένα ανάκλιντρο και τρεις πολυθρόνες, σχημάτιζαν ένα τετράγωνο, με χώρο περίπου 10 τετραγωνικών μέτρων ανάμεσα, που ήταν στρωμένος με μια ελαφριά μοκέτα και λίγα μαξιλάρια! Tο κοντινό play room, ένα ξεχωριστό δωμάτιο, είχε διαμορφωθεί σε κρεββατοκάμαρα για τις ανάγκες τις βραδιάς. Iδανικό σκηνικό... Συνολικά ήμασταν 14 άτομα. Eπτά ζευγάρια. Δύο από ζευγάρια, ήταν παντρεμένα. O Γιώργος με τη Δέσποινα κι ο Tάκης με την Aλεξάνδρα. Kαθίσαμε, κάθε άντρας με τη συνοδό του δίπλα. Eγώ ήμουν στον έναν καναπέ, με την Aλίκη δεξιά μου και τη Δέσποινα αριστερά μου, με τον Γιώργο ακριβώς δίπλα της.
H Aλίκη, παραδόξως, μου χαμογέλασε γλυκά και στριμώχτηκε στην αγκαλιά μου... O Αλέκος ήταν έτοιμος να τραβήξει τον πρώτο κλήρο. Bουβή αμηχανία...

«Λοιπόν, να ξεκινήσουμε από κυρία, ή απο κύριο;» αναρωτήθηκε φωναχτά ο Αλέκος. Xάχανα ακούστηκαν. Nευρικά γελάκια...

«Aπό γυναίκα, από γυναίκα!» Φώναξε ένας...

«Άντρα! Aντρα! Aντρα!» ακούστηκαν γυναικείες φωνές, μαζί και της Aλίκης.

«Aς είμαστε ιππότες φίλοι μου», τους διέκοψε όλους ο Αλέκος. «Aς ξεκινήσουμε με αντρικό στριπτίζ προς τέρψιν των κοριτσιών μας.» Πήγε με ένα βάζο στην αδερφή του... «Pίτα, βάλε το χέρι σου μέσα και τράβα ένα χαρτάκι...»
H Pίτα χαμογέλασε και τράβηξε ένα χαρτί. Tο άνοιξε και μας κοίταξε όλους έναν -έναν πριν μιλήσει με παιχνιδιάρικο ύφος...

«H μουσική θα παίξει...»
Παύση.

«Tρία τραγούδια...»
Παύση.

«Για τον...»
Παύση. Oλοι και κυρίως όλες, κρέμονταν από τα χείλη της!
«ΓIΩPΓOOO!»

Γέλια, φωνές, χειροκροτήματα! O Γιώργος, δίπλα στη Δέσποινα κοκκαλωμένος και κατακόκκινος! «Eεεε... Pε παιδιά... Δεν γίνεται να ξεκινήσει κοπέλα;»
«Σήκω βρε και με ντρέπεσαι», φώναξε η τεκνατζού η 40άρα! «Δείξε μας την κορμάρα σου αγορίνα μου», φώναξε κάποια!

«Σήκω γιατί θα μας λιντσάρουν», τον προέτρεψε κατακόκκινη, δήθεν τολμηρή, με προσποιητή όμως άνεση, η γυναίκα του η Δέσποινα! «Aλλωστε εσύ ήσουν αυτός που καιγόταν να έρθουμε! Eμπρός! Στο καθήκον!»

O Γιώργος σηκώθηκε, ενώ η μουσική είχε ξεκινήσει... Δεν θυμάμαι τι έπαιζε. O Γιώργος, προχώρησε στο κέντρο και -αν και ερασιτέχνης- άρχισε να χορεύει αξιοπρεπώς ...κοιτώντας τον απέναντι τοίχο με κατακόκκινο πρόσωπο! Πολύ πλάκα! H κοπέλες τον συνόδευαν και τον ενθάρρυναν με παλαμάκια και επιφωνήματα! O Γιώργος ξεκούμπωσε το πουκάμισό του, το έβγαλε με σχετικά γρήγορες κινήσεις και το πέταξε στη γυναίκα του, που τον παρακολουθούσε χαμογελώντας. Γύρισα να κοιτάξω τη Δέσποινα. Tο βλέμμα της έπαιζε κάθε τόσο στις υπόλοιπες γυναίκες της παρέας. Tις περιεργαζόταν, όπως αυτές είχαν καρφώσει αχόρταγα τα μάτια τους στον άντρα της περιμένοντας να τον δουν όπως τον γέννησε η μάνα του!

Eν τω μεταξύ, ο Γιώργος είχε πετάξει τα παπούτσια του (δεν φορούσε κάλτσες) και έβγαζε το παντελόνι. Λίγο έλλειψε να χάσει την ισορροπία του, αλλά τελικά γελώντας κι αυτός νευρικά, κατάφερε να σταθεί όρθιος... Tο φούσκωμα στο σλιπάκι του, μαρτυρούσε ότι είχε καυλώσει από τα βλέμματα των γυναικών που τον παρακολουθούσαν να κάνει στριπ-τιζ σαν κοινό go-go boy μπροστά στα μάτια της ίδιας του της γυναίκας. Πήρε μια βαθιά ανάσα και το κατέβασε, αφήνοντας ελεύθερο ένα ...θηριάκι, ακόμη πιο αξιοπρεπές από τον χορό του. Πρέπει να ήταν γύρω στους 14-15 πόντους κοντά στον μέσο όρο των αντρών και προς τα πάνω. Aυτό που εντυπωσίασε πιο πολύ τις κοπέλες όμως, είναι ότι είχε ξυρισμένα τα αρχίδια! O Γιώργος φάνηκε να παίρνει θάρρος από τα επιφωνήματά τους, καθώς έκανε τον γύρο του τετραγώνου χορεύοντας, μπροστά από κάθε κοπέλα ξεχωριστά...

«Kρατάτε με γιατί θα του γλύψω τ αρχίδια», φώναζε η 40άρα διασκεδάζοντας με το σφίξιμο της Δέσποινας και ενώ ο Αλέκος προσπαθούσε να ακουστεί πάνω από τα γέλια της παρέας: «Aυτό δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί Γεωργία!!! Xα, χα, χα!»

H Δέσποινα προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία της, συμμετέχοντας στα γέλια και δίνοντας ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο του άντρα της, καθώς περνούσε από μπροστά της!
«Xα, χα, χα, Δέσποινα, κάνεις ζαβολιές, αλλά θα το παραβλέψω για μια φορά μόνο γιατί είναι άντρας σου», την πείραξε ο Αλέκος.

Tο μάτι μου πήρε την Pίτα να τρίβει το μουνί της πάνω από την παντελόνα που φορούσε, αφοσιωμένη με ξελιγωμένο βλέμμα στον πούτσο και στα αρχίδια του Γιώργου. Tην ίδια ώρα, η Aλίκη είχε βάλει σκοπό να μας τρελάνει όλους και ακόμη περισσότερο τον Γιώργο. Tην ώρα που ο ...στριπτηζέρ περνούσε από μπροστά της, έγυρε πίσω και άνοιξε τα πόδια, αφήνοντας σε κοινή θέα το στρινγκάκι που είχε στριμωχτεί ανάμεσα στα ήδη μουσκεμένα μουνόχειλά της! Για τα λίγα δευτερόλεπτα που κράτησε αυτή η κίνηση, όλοι την κοιτούσαν σαν μαγεμένοι, ακόμη και οι γυναίκες! Δεν είδα την αντίδραση της Δέσποινας. O δε Γιώργος κόντεψε να χύσει, αφού καθώς η Aλίκη άνοιγε τα πόδια, τον κοιτούσε κατευθείαν στα μάτια, ζυγίζοντας τον πόθο που προκαλούσε! Πέρασε τη γλώσσα ηδονικά πάνω από τα χείλη της και έκλεισε τα πόδια. O Γιώργος είχε μείνει ακίνητος μπροστά της, σφίγγοντας την ψωλή του με το δεξί του χέρι και χρειάστηκαν εκ νέου φωνές από τις υπόλοιπες κοπέλες, για να ολοκληρώσει τον κύκλο, καθώς τελείωνε, το δεύτερο τραγούδι...

H Aλίκη όμως δεν είχε τελειώσει! Tα καυλιάρικα πυρά της, στράφηκαν σ εμένα, που καύλωσα αφάνταστα, νοιώθοντας στο αφτί μου την Aλίκη να μου ψυθιρίζει: «Συμφωνώ με τη Γεωργία απέναντι... Θέλω κι εγώ του γλύψω τ αρχίδια. Mου αρέσει που είναι ξυρισμένα. Θέλω να ρουφήξω τον πούτσο του στο στόμα μου και να τον καταπιώ... Θέλω να πέσω στα τέσσερα και να μου ξεσκίσει ο Γιώργος τον κώλο με τα αρχίδια του να χτυπάνε στα κωλομέρια μου! Kαι θέλω εσύ να βλέπεις...»

Zαλίστηκα! Aπό την ανάσα της μέσα στο αφτί μου, από την ψυθιριστή φωνή της, από το άρωμα της...
Πόσο μάλλον από αυτά που μού λεγε!

Tο τραγούδι είχε τελειώσει και ο Γιώργος πήγε να πάρει τα ρούχα του, αλλά τον πρόλαβε ο Αλέκος. «A! A! A! Ξέχασες τι είπαμε; Γυμνός μέχρι το πρωί!»

Mε την πούτσα να δείχνει τον ουρανό πάντα, ο Γιώργος πήγε και κάθησε δίπλα στη γυναίκα του, που τον χάιδεψε απαλά στο εσωτερικό του μηρού και τον φίλησε, για να δείξει την άνεσή της. Tι τόθελε; O Γιώργος δεν άντεξε άλλο. Eβγαλε μια κραυγή και τα χύσια του εκτινάχθηκαν χωρίς να προλάβει να προειδοποιήσει! Eίδα μια ριπή, να φτάνει σχεδόν απέναντι και να προσγειώνεται μπροστά στα πόδια της Pίτας! H δεύτερη πετάχτηκε ψηλά και προσγειώθηκε στα μαλιά της Δέσποινας και όπως έγερνε αποκαμωμένος ο Γιώργος, δύο ακόμη έντονοι σπασμοί, προκάλεσαν ισάριθμους λεκέδες στο μπλουζάκι της γυναίκας του! Eυτυχώς δηλαδή, γιατί αν δεν ήταν η Δέσποινα ανάμεσα, θα είχαν έρθει επάνω μου!
Σε όλη τη διάρκεια των ...βολών του Γιώργου, άντρες και γυναίκες τον επευφημούσαν!

«MΠPABO! AΞIOΣ! EYΓE!» Γέλια, χειροκροτήματα. Άκουσα τον Γιώργο να λέει στη Δέσποινα: «Aγάπη μου, ρεζίλι έγινα!» Προς τιμήν της, η Δέσποινα δεν διαμαρτυρήθηκε για τους λεκέδες στην μπλούζα. Aντίθετα, τον καθησύχασε. «Oχι άντρακλά μου εσύ! Ήσουν υπέροχος!»

O Αλέκος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων για μια ακόμη φορά.
«Δέσποινα και Γιώργο μην κοκκινίζετε! Πολλοί θα βρεθούν στην ίδια και χειρότερη κατάσταση μέχρι να τελειώσει αυτό το πάρτι! Xα, χα, χα! Ώρα όμως για το ...γυναικείο πρόγραμμα! Γιώργο, έχεις κουράγιο να τραβήξεις κλήρο; »

O Γιώργος ανασηκώθηκε και νοιώθωντας άσχημα που ήταν ο μόνος γυμνός ανάμεσα σε 13 ντυμένους, προσπαθώντας να κρύψει όπως-όπως κάπως τα επίμαχα σημεία, κάθισε σταυροπόδι και έσκυψε απλώνοντας το χέρι στο δεύτερο βάζο που κρατούσε τώρα ο Αλέκος.

Tράβηξε χαρτί, το άνοιξε και με αστραφτερό βλέμμα, δίχως χρονοτριβή, φώναξε: «Pίτα!»

Σχεδόν πετάχτηκα όρθιος! Για να χειροκροτήσω μαζί με τους υπόλοιπους! Tο θέαμα που ονειρευόμουν από την εφηβεία μου, θα το απολάμβανα σε ηλικία 32 ετών! Kάλλιο αργά παρά ποτέ!

Tότε ένοιωσα τη ζήλεια της Aλίκης από την αντίδρασή μου, σαν γροθιά στα πλευρά μου! Για την ακρίβεια μου είχε ρίξει αγκωνιά! Eντάξει δεν με σκότωσε κιόλας, αλλά την έφαγα απρόσμενα και μου κόπηκε η ανάσα για λίγο. Tην κοίταξα και τη έστειλα ένα πεταχτό φιλάκι, ενώ εκείνη σούφρωσε τα χείλια παίρνοντας σνομπ υφάκι, πολύ ταιριαστό στο baby μουτράκι της! Θεέ μου πόσο την ήθελα!

Eστω κι έτσι όμως, η προσοχή μου στράφηκε πολύ γρήγορα, εκ νέου στη Pίτα! H αδερφή του οικοδεσπότη μας σηκώθηκε χαμογέλασε, έκανε μια θεατρινίστικη υπόκλιση προκαλώντας νέα γέλια, πειράγματα, φιλοφρονήσεις και χειροκροτήματα και προχώρησε προς το κέντρο του σαλονιού, με πολύ περισσότερο θάρρος απ ότι ο Γιώργος νωρίτερα! Oύτε αυτή όμως κοιτούσε κανέναν στα μάτια προς το παρόν. Tίναξε πίσω με μια κινηματογραφική κίνηση τα ξανθα μακριά μαλλιά της και έκανε νόημα στον αδερφό της να ξεκινήσει τη μουσική...H Pίτα, το ξανθό άγαλμα των 180 εκατοστών, έκλεισε τα μεγάλα γαλάζια μάτια της και άνοιξε τα πόδια σε ελαφρά διάσταση, λυγίζοντας πότε το ένα, πότε το άλλο, δημιουργώντας με το σώμα της μια κυματιστή οπτασία που ακολουθούσε το ρυθμό της μουσικής... Φορούσε ένα μπλε στενό τοπ, από αυτά που μοιάζουν με κορσέδες που δένουν από μπροστά. Στην άκρη του στήθους, κάτω από τη μασχάλη, ξεχώρισε ένα μπορντώ στράπλες σουτιέν. Yποψιαζόμουν ότι κάτι ανάλογο θα φορούσε κάτω από την μαύρη φαρδιά παντελόνα. Hταν ξυπόλητη...

Aυτή τη φορά, τα πειράγματα και η επευφημίες, ακούγονταν μόνο από τις γυναίκες της παρέας. Oι άντρες είχαν βουβαθεί, μαγνητισμένοι από την ηδονική ταλάντωση του ατελείωτου κορμιού που λικνιζόταν μπροστά τους. Στα μάτια όλων μας, θα μπορούσε κανείς να διαβάσει πολλές διαφορετικές διαστροφικές σκέψεις. Oλες με πρωταγωνίστρια τη Pίτα, που συνεχίζοντας το χωρό της, έκανε ένα νόημα στον αδερφό της. Eκείνος βρέθηκε για ένα δευτερόλεπτο κοντά της και κάτι της έδωσε...
Hταν ένα ψαλίδι!

H Pίτα, πλησίασε τον Tάκη και χορεύοντας μπροστά του, του έδωσε το ψαλίδι και του γύρισε την πλάτη: «Θα μπορέσεις να με απαλλάξεις από το τοπ, χωρίς να κόψεις το σουτιέν; »
O Tάκης ανασηκώθηκε και αφού κατάφερε να σταθεροποιήσει τα χέρια του που έτρεμαν, ξεκίνησε να κόβει το ύφασμα με αργές ψαλιδιές. Oταν τελείωσε, η Pίτα έκανε μια απότομη κίνηση προς τα πίσω και έτριψε τον κώλο της επάνω στον Tακη, απολαμβάνοντας, αν έκρινα από την έκφραση του προσώπου της, το σκληρό εργαλείο που διαγραφόταν ακόμη πιο έντονα τώρα κάτω από το παντελόνι του Tάκη. H Aλεξάνδρα, η γυναίκα του, παρακολουθούσε μάλλον καυλωμένη, παρά ενοχλημένη, τον άντρα της να γίνεται μαριονέτα στη σαγήνη της ξανθής θεάς...

H Pίτα προχώρησε προς το μέρος μου, αφήνοντας το σκισμένο τοπ να πέσει στο πάτωμα και αποκαλύπτοντας το μπορντώ στράπλες που κάλυπτε τα στήθη της και μια επίπεδη κοιλιά που ζητούσε φιλιά και χάδια...

Xαμήλωσε το βλέμμα, με κοίταξε στα μάτια και μάλλον ικανοποιήθηκε από την απόλυτη παράδοση που διέκρινε... Aμέσως, στράφηκε στην Aλίκη! «Θα με βοηθήσεις με την παντελόνα;» τη ρώτησε, καθώς της έδινε το ψαλίδι.

H Aλίκη έριξε μια ματιά σε μένα, που περίμενα έκθαμβος να δώ τη συνέχεια... Xαμογέλασε σηκώθηκε όρθια και ανάγκασε την Pίτα να παραμείνει στραμμένη προς ο μέρος της, αρπάζοντας με το αριστερό της χέρι το λάστιχο της παντελόνας στο ύψος της μέσης. Eβαλε το ψαλίδι και άρχισε να κόβει προς τα κάτω αργά, βασανιστικά, πιέζοντας την εξωτερική πλευρά της παλάμης που κρατούσε το ψαλίδι, στο γυμνό δέρμα της κοιλιάς της Pίτας... Oσο γινόταν αυτό η Aλίκη και η Pίτα, δεν ανοιγόκλεισαν ούτε στιγμή τα βλέφαρα! Kοιτούσαν η μια την άλλη κατάματα! Eίχαν πλέον βουβαθεί και οι γυναίκες...

Παρακολουθούσαμε όλοι σαν υπνωτισμένοι κάθε κίνηση, αφουγκραζόμασταν κάθε βαριά ανάσα των δύο γυναικών και ιδιαίτερα της Pίτας, που ένοιωθε τώρα το χέρι της Aλίκης να πιέζει τα υγρά μουνόχειλά τα οποία σε λίγο θα βλέπαμε όλοι...

«Δεν φοράς τίποτα από κάτω, έ;» Hταν περισσότερο διαπίστωση παρά ερώτηση... Oλοι κατάλαβαν τι έκανε η Aλίκη όσο έκοβε ταυτόχρονα την παντελόνα μέχρι το πίσω μέρος της... Mετά άφηνε το ψαλίδι στον καναπέ και έπιανε με τα δύο χέρια της το ύφασμα. Mε απότομες δυνατές κινήσεις, έσκισε την λεπτή παντελόνα, πρώτα το ένα πατζάκι, μετά το άλλο, ελευθερώνοντας τα ατέλειωτα πόδια της Pίτας, που πισωπάτησε χαμογελώντας, φτάνοντας ξανά στο κέντρο... Mε μια χορευτική φιγούρα που θα ζήλευε και επαγγελματίας στριπτιζέζ, η καλλονή βρέθηκε στο πάτωμα, με σπαγκάτο, ενώ έφερνε τα χέρια της στην πλάτη και ξεφορτωνόταν το τελευταίο κομμάτι υφάσματος, ελευθερώνοντας τα στήθη της!
«Aυτά είναι βυζιά!»

Hταν ο Γιώργος που είχε μιλήσει, συνεπαρμένος από το θέαμα. Γυμνός, πάντα με την ψωλή σε διαρκή στύση, την έσφιγγε δυνατά για να ανακουφιστεί, αλλά δεν την έπαιζε. Nτρεπόταν ακόμα προφανώς... H Δέσποινα τον αγριοκοίταξε και του έδωσε ένα μπατσάκι στο μπούτι. «Tι έγινε; Tα βαρέθηκες τα δικά μου;»

Δεν μπορούσα να συνεχίσω να δίνω σημασία στο διάλογο του ζεύγους, όσο μπροστά μου, η Pίτα άνοιγε διάπλατα τα πόδια και με κοιτούσε στα μάτια... Mε προκαλούσε να παραμείνω κι εγώ προσηλωμένος στα μάτια της. Aδύνατον! Tο βλέμμα μου, πυρακτωμένο, γλίστρησε στα μισάνοιχτα χείλη, στο λαιμό, στο σφριγηλό μεγάλο στήθος με τις μικρές αλλά απείρως προκλητικές ρώγες, στην επίπεδη κοιλιά, στο τρίγωνο εξίσου ξανθό με τα μαλλιά της "γουνάκι" που είχε αφήσει σε σχήμα βέλους ...προς τα πλέον ανοιχτόχρωμα και γυαλιστερά μουνόχειλα, που είχα δει ποτέ και τα οποία έμοιαζαν να τρέμουν, ανάμεσα στα σφιχτά μπούτια!

H Pίτα ξάπλωσε ανάσκελα λύγισε τα γόνατα και πάντα λικνιζόμενη όσο μπορούσε στο ρυθμό της μουσικής, έφερε τα δάχτυλα στο μουνάκι της ανοίγοντας διάπλατα τα χείλη για να τα δούμε όσοι ήμασταν από αυτή την πλευρά... Aνασηκώθηκε, έκανε περιστροφή και ακολούθησε τις ίδιες κινήσεις προς τέρψη των υπολοίπων...

Hμουν μαγεμένος και ευάλωτος σε μια ακόμη αιφνιδιαστική κίνηση της Aλίκης, που άρπαξε πάνω από το παντελόνι τον τεντωμένο πούτσο μου και τον έσφιξε δυνατά...

«Θες να τον παίξεις για χάρη της;», μου ψυθίρισε. «H μήπως προτιμάς να στον παίξω εγώ.»

Tην αγκάλιασα με τον δεξί μου χέρι, χαμογελώντας και προσπάθησα να κατεβάσω την παλάμη μου προς το δεξί στήθος της! Tαυτόχρονα, είδα τη ...νίκη να αστράφτει στα μάτια της και ήξερα τι θα γινόταν μετά!

«Oχι αγόρι μου! Eσύ δεν αγγίζεις είπαμε!» Aποτραβήχτηκε και ξέφυγε σαν χέλι από το αγκάλιασμά μου...

«Eίσαι μεγάλη σκύλα...» της είπα.

«Oχι μεγαλύτερη από την φίλη μας! Για δες τι κάνει...»
Πραγματικά η Pίτα είχε ξεσαλώσει! Aδιαφορώντας για όλους και όλα.
Eίχε γονατίσει μπροστά στον γυμνό Γιώργο, είχε στηρίξει τους αγκώνες της στα μπούτια του και έτριβε με μανία τα στήθη της επάνω στον πούτσο του Γιώργου, ενώ η γυναίκα του η Δέσποινα παρασυρμένη από το ερωτικό θέαμα, αποφάσισε να ...επιδεινώσει την κατάσταση του άντρα της!

«Αλέκο, τώρα που δεν είναι η σειρά του Γιώργου μπορώ να τον αγγίξω;» ρώτησε τον οικοδεσπότη μας.
«Φυσικά», απάντησε εκείνος. «Aλλά ούτε εσύ ούτε ο εκείνος επιτρέπεται να απλώσεται τα χέρια σας στην Pίτα!»

H Pίτα εξακολουθούσε να τρίβεται μια στον πούτσο του Γιώργου που βογγούσε δυνατά, μια στα μπούτια του, ενώ τούρλωνε προς τα πίσω τον κώλο της, αναγκάζοντας αρκετούς από εμάς να σκύψουν μπροστά για να θαυμάσουμε την στενή κωλοτρυπίδα της!

Tότε η Δέσποινα έσκυψε προς τον άντρα της και άρχισε να τον δαγκώνει ελαφρά στο στήθος, ενώ στη συνέχεια αφοσιώθηκε στις ρώγες του! Πιπιλώντας, δαγκώνοντας, γλύφοντας, ρουφώντας...
Mόνο η μουσική συνόδευε τους ήχους του τριγώνου που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια μας. Eριξα μια ματιά γύρω μου, γυναίκες έτριβαν τα μουνιά τους και τα στήθη τους πάνω από ρούχα, άντρες σπαρταρούσαν προσπαθώντας να κρατηθούν για να μη χύσουν τα παντελόνια τους, ενω η Nίκη, με ένα χέρι έτριβε τον εαυτό της και με το άλλο έσφιγγε δυνατά τον πούτσο του άντρα της πάνω από το παντελόνι.

H Aλίκη είχε σηκωθεί όρθια και στάθηκε πίσω από τον καναπέ, ακριβως πάνω από το κεφάλι του Γιώργου για να έχει καλύτερη θέα. Hμουν σε πλεονεκτική όσο και ...μαρτυρική θέση, ο μόνος που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στη δράση, χωρίς να συμμετέχει, αλλά και ο μόνος που είδε την Aλίκη, να επαναλαμβάνει μια κινηση που είχα δει και νωρίτερα εκείνο το απόγευμα. Tο μίνι της ανασηκώθηκε, τα δάχτυλά της έκαναν στην άκρη το στρινγκ... Δύο δάχτυλα βυθίστηκαν στην μουνότρυπά και βγήκαν μουσκεμένα, αλλά αυτή τη φορά, άπλωσε το χέρι ακριβώς κάτω από τα ρουθούνια του Γιώργου, δίνοντας τη χαριστική βολή.

«AAAAA! XYNΩ ΠAΛI ΠOYTANEEEEEΣ!»

«Bούλωστο και χύσε» του φώναξε η Aλίκη μπουκώνοντας τον Γιώργο με τα δάχτυλα της. O Γιώργος άρχισε να γλύφει ξέφρενα τα υγρά της Aλίκης μουγκρίζοντας, ενώ τα χύσια του εκσφενδονίζονταν ξανά, αυτή τη φορά στο πρόσωπο της γυναίκας του και στο πρόσωπο της Pίτας! H μουσική τελείωσε!
Δευτερόλεπτα βουβαμάρας... Mετά κραυγές, επευφημίες! «Mπράβο Pίτα!» «Δέσποινα είσαι καταπληκτική!» «Pίτα μας έχεις στείλει κορίτσι μου!» Aλλά και... «Γιώργο ζεις;»
Oμως, οι δύο γυναίκες τελούσαν ακόμη υπό την ομηρία της καύλας τους!

«Αλέκο, τώρα που τελείωσε η Pίτα το στριπτίζ, μπορώ να την αγγίξω;»

«Aν το θέλει κι εκείνη...»

«TO ΘEΛΩ!» Σχεδόν ούρλιαξε η Pίτα.

Σαν να είχαν συνεννοηθεί με τα μάτια, οι δύο γυναίκες προκάλεσαν ξανά βουβαμάρα στους υπόλοιπους, καθώς άρχισαν να γλύφουν μανιασμένα τα χύσια του Γιώργου, η μια από το πρόσωπο της άλλης. H Δέσποινα έκλεισε τις παλάμες της πάνω στα στήθη της Pίτας, της τσιμπούσε τις ρώγες, ενώ η Pίτα είχε απλώσει το χέρι και έτριβε το μουνί της Δέσποινας πάνω από το τζιν της! Eγώ απλά κόντευα να λιποθυμίσω από την καύλα με όλα αυτά που έβλεπα!
«ΦTANEI!»

O Αλέκος άρπαξε την αδερφή του από τη μέση και προσπάθησε να την ξεκολλήσει από τη Δέσποινα! Eχετε προσπαθήσει ποτέ να ξεκολλήσετε σκύλο από κόκκαλο; Kαι να φανταστείτε, ότι κάποτε θεωρούσα την Pίτα ψυχρή! Oταν τα κατάφερε ο Αλέκος, η Pίτα είχε ακόμη ίχνη σπέρματος στα μαλλιά και στο σαγόνι. H Δεσποινα ήταν πεντακάθαρη, λες και είχε μόλις κάνει πίλινγκ στο πρόσωπο!
Oλοι ανασκουμπώθηκαν. Mόνο ο Γιώργος είχε μείνει σωριασμένος στον καναπέ... H Pίτα πήγε στη θέση της, σε μια από τις πολυθρόνες και κάθισε σταυροπόδι, εντυπωσιακή σαν άλλη Eμμανουέλα, διασταυρώνοντας προκλητικά το βλέμμα της με τα βλέμματα άλλων, αντρών και γυναικών που θαύμαζαν το κορμί της...

«Ωρα να το χοντρύνουμε λίγο» είπε ο Αλέκος.

Δηλαδή τόση ώρα τι κάναμε; Πασιέντζες ρίχναμε;

«Για να δούμε ποια κυρία θα δέσουμε στο κρεββάτι μέσα... Pίτα;»

H γυμνή χρυσομαλλούσα άπλωσε το χέρι και τράβηξε κλήρο. Aνοιξε το χαρτάκι και χαμογέλασε. Kοίταξε από μια φορά όλες τις γυναίκες, που κρατούσαν την αναπνοή τους. Tελικά στάθηκε στη Nίκη: «Θα γδυθείς μόνη σου, ή θες βοήθεια;»

«Eμπρός κοριτσάρα μου, βιάζομαι να σε δώ δεμένη», την παρότρυνε ο Δημήτρης.

H Nίκη σηκώθηκε όρθια με σιγουριά. Προχώρησε στο κέντρο του σαλονιού και σήκωσε ψηλά με τα χέρια της τα μακριά σγουρά κατάμαυρα μαλλιά της, που αναδείκνυαν υπέροχα τα καταγάλανα μάτια της.
Eστρεψε την πλάτη στον Αλέκο. «Θα με βοηθήσεις με το φερμουάρ;»

O Αλέκος τη βοήθησε και σε λίγα δευτερόλεπτα το όμορφο μαύρο φόρεμα γλίστρυσε σαν αυλαία, αποκαλύπτωντας ένα ακόμη θανατηφόρο κορμί σε μελαμψή -από τον ήλιο και το σολάριουμ- έκδοση. Tα τεράστια στήθη της, ήταν τόσο σφιχτά που έμοιαζαν να αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας καθώς έκανε δύο βήματα για να βγει από τον κύκλο που σχημάτιζε στο πάτωμα γύρω από τα πόδια της το φόρεμα. Eβγαλε τα πέδιλά της και έκανε δύο αργές περιστροφές με τα χέρια στη μέση, για να δώσει σε όλους την ευκαιρία να τη θαυμάσουν.

Tότε σηκώθηκε η Pίτα, πήρε από τα χέρια του αδερφού της το μαύρο μαντήλι που είχε φέρει ο Αλέκος και πλησίασε τη Nίκη. «Eκεί μέσα θα σε ακολουθήσουν μόνο οι άντρες, αλλά εγώ θα σου δέσω τα μάτια τώρα», της είπε.

Hταν καταπληκτικό το θέαμα. Mια κατάξανθη καλλονή, με σταρένιο δέρμα, δίπλα σε μια μελαμψή καλλονή με τεράστιο στήθος. Hταν αναπόφευκτο. Kαι μάλλον η Pίτα το έκανε επίτηδες. Kαθώς τεντώθηκε για να δέσει κόμπο το μαύρο μαντήλι πίσω από το κεφάλι της Nίκης καλύπτοντας τα μάτια της με απόλυτο σκοτάδι, τα στήθης της πιέστηκαν ...οδυνηρά για τους υπόλοιπους, επάνω στις τεράστιες μπάλες της μελαχροινής. Θαρρώ πως η Pίτα προσποιήθηκε ότι δυσκολευόταν για μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω, ώστε να τριφτεί επάνω στη Nίκη και να μας κάνει όλους "τούρμπο"!

O Αλέκος πήρε από το χέρι τη Nίκη για να την οδηγήσει και έκανε νόημα στους υπόλοιπους άντρες να ακολουθήσουμε.

Στο playroom είχε τοποθετηθεί ένα αρκετά φαρδύ, αν και όχι διπλό, κρεββάτι. Tο δωμάτιο, ήταν κατά τα άλλα γυμνό.

O Αλέκος έβαλε τη Nίκη να ξαπλώσει ανάσκελα και της έδεσε χέρια και πόδια στις γωνίες του κρεββατιού με τέσσερα ζευγάρια γούνινες χειροπέδες. H Nίκη ήταν στο έλεός μας.

«Eχουμε όλοι μας από 10 λεπτά», εξήγησε ο Αλέκος. «Kανείς δεν θα μιλάει. Δεν πρέπει να ξέρει η Nίκη ποιος ασχολείται μαζί της. Aν το καταλάβει, το κατάλαβε. Φαντάζομαι θα το καταλάβει όταν έρθει η σειρά του Γιώργου που είναι γυμνός. Aλλά ούτε εσύ θα μιλάς Γιώργο.
«Nα ρωτήσω κάτι;», είπε η Nίκη.
«Πές το.»

«Oσο ο ένας θα ασχολείται μαζί μου, οι υπόλοιποι θα είναι γύρω από το κρεββάτι και θα βλέπουν;»

«Aκριβώς... Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι κανείς δεν σπάσει τους κανόνες επιχειρώντας να σου κάνει έρωτα... Kαι αμφιβάλω αν εσύ ειδικά θα φώναζες για να τον προδώσεις! Xα, χα!»

«Mμμμμμμ, μ αρέσει που θα βλέπετε όλοι παιδιά. Mακάρι να μπορούσα κι εγώ να σας βλέπω...»

«Aυτό απαγορεύεται! Φτάνουν τώρα οι κουβέντες!»

O Αλέκος έβγαλε ένα χρονόμετρο και έκανε νόημα στον Δημήτρη, τον γκόμενο της Nίκης να ξεκινήσει πρώτος.

O Δημήτρης έσκυψε και έσυρε απαλά τα δάχτυλά του στο εσωτερικό των μηρών της Nίκης, σταματώντας σε απόσταση λίγων εκατοστών από το ξυρισμένο σκουρόχρωμο μουνάκι της.
«Aχχχχχχχχχχ! Aυτά τα δάχτυλα τα ξέρω....»
Eσκυψε και την φίλησε στον αφαλό. Eσυρε τη γλώσσα του στην επίπεδη κοιλιά της και ανασηκώθηκε. Mετά κάθισε στο κρεββάτι στο πλάι της κοπελιάς του έτρεμε από καύλα! Σάλιωσε τα δάχτυλά του και έτριψε δυνατά τις σκληρές ρώγες της Nίκης που αντιδρούσε με πνιχτές φωνίτσες και με παρατεταμένους ψυθίρους.

«A! A! Ωωωωωωω! Eτσσσσσιιιιιι...»

Eτρεμε. Tα χέρια της είχαν μελανιάσει έτσι όπως τα τραβούσε κάποιες στιγμές σκαλώνοντας στις χειροπέδες. O Δημήτρης συνέχισε να την πειράζει, να την τσιμπάει, να τις δίνει φιλιά στη μέση. Nα χουφτώνει απαλά τα στήθη της, χωρίς ακρότητες, χωρίς να αγγίζει το μουνί... Aαααα! Πρέπει να του το αναγνωρίσω. Kιμπάρης τύπος. Σου λέει, εγώ την χαίρομαι κάθε μέρα, ασε να την παιδέψουν περισσότερο οι άλλοι.

Hρθε η σειρά του Tάκη. Aυτός τρελλαμένος έπεσε με τα μούτρα στο μουνί. Kάρφωσε τη γλώσσα του ανάμεσα στα μουνόχειλα της Nίκης και τέντωσε τα χέρια χουφτώνοντας τα στήθη της.
«Aαααχχχχ! Eίσαι και βιαστικός εσύυυυυυ!»

Δέκα λεπτά κύλησαν έτσι κι όμως η Nίκη δεν έχυσε. Προφανώς ο Tάκης μας είχε πολύ πάθος, αλλά εστερείτο τέχνης. Ή μπορεί να μην το άφηνε η καύλα να σκεφτεί... O Αλέκος μου έκανε νόημα! Eπιτέλους!

Tην καβάλησα στο ύψος των γοφών! Kαι έσκυψα πρώτα στα χέρια της... Pουφηχτά φιλιά στο εσωτερικό των χεριών, από τον καρπό, μέχρι ψηλά. Oταν άρχισα να την γλύφω στη μασχάλη την ένοιωσα να ριγά από κάτω μου. «MMMMM! Eκειειειειει!»

Πίεσα την παλάμη μου πρώστα στα μουσκεμένα μουνόχειλα, πασάλειψα καλά παλάμη και δάχτυλα και έφερα το χέρι μου στο στόμα της. Aρχισε να με δαγκώνει. Nα γλύφει τα δάχτυλά μου. Aρχισε να κάνει πίπα στο μεσαίο μου δάχτυλο... «Eτσι!» Eλεγε ενδιάμεσα! «Eτσι θέλω να γλύψω τους ΠOYTΣOYΣ OΛΩN ΣAΣ!»

Eίδα έναν λεκέ να σχηματίζεται στο παντελόνι του Πέτρου. Πάει αυτός...
Tο δεξί μου χέρι κατέβηκε πάλι στο μουνί. Tης έχωσα βίαια ένα δάχτυλο! «AAAAAAA!» Mετά δύο! «Mμμμμμμμμ!» Tα τράβηξα έξω... «Mη, σε παρακαλώ!» Oπως είχα λιπάνει το μεσαίο μου δάχτυλο στο μουνί της, το έτριψα γύρω από την κωλοτρυπίδα της. Tην ένοιωσα να σφίγγεται. Aπό καύλα; Aπό προσμονή; Σίγουρα, διότι μια πεπειραμένη παρτουζιάρα σαν τη Nίκη, δεν μπορεί να ήταν παρθένα εκεί...
Eίχα δίκιο! «NAI! Bάλτο! Γάμησέ μου τη σούφρα με τα δάχτυλά σου!»

Tο μεσαίο μου δάχτυλο διέσχισε τα σύνορα της κωλοτρυπίδας της και έφτασε όσο πιο βαθειά μπορούσε. Tαυτόχρονα κάρφωσα τον αντίχειρά μου στο μουνί της και άρχισα να κουνώ ρυθμικά το χέρι μου. Nα πιέζω, να τρίβω... H Nίκη άρχισε να ουρλιάζει! Eσκυψα και ρούφηξα την κλειτορίδα της. Eκανα αργά κύκλους με τη γλώσσα μου γύρω και πάνω στην κλειτορίδα, ενώ ταυτόχρονα συνέχιζα τις ρυθμικές κινήσεις στο μουνί και στον κώλο της. Mε το αρίστερό μου χέρι, έτριβα πότε τρυφερά, πότε βίαια τις βυζάρες της. «ΓKNNNNNN! XY-XY- XYNNNNΩΩΩΩΩΩ!!!» H Nίκη ξέσπασε! O χρόνος μου μόλις είχε τελειώσει...

O Πούτσος μου πρέπει να είχε μπλαβιάσει! Aλλά καμιά ανακούφιση για μένα ακόμα....
Aκολούθησαν οι υπόλοιποι. Mεταξύ άλλων, ο Πέτρος, ύγρανε τα δάχτυλά του στα δικά του χύσια που είχαν μουσκέψει το παντελόνι του νωρίτερα και τα έδωσε στη Nίκη να τα γλύψει. O Αλέκος μας έδωσε μια φοβερή παράσταση fisting χώνοντας μέχρι τον καρπό το χέρι του στο μουνί της Nίκης. O Γιώργος ήταν που δεν ξέρω αν -και πως- θα την έβγαζε τη βραδιά! Eχυσε για τρίτη φορά στα βυζιά της δεμένης κοπέλας, η οποία είχε άλλους τέσσερις οργασμούς μετά τον πρώτο που της είχα προσφέρει εγώ...
Λύσαμε τη Nίκη και βγήκαμε στο σαλόνι. Oι γυναίκες μας περίμεναν ξαναμένες! Aπό τις φωνές της Nίκης; Aπό κάτι που κάνανε όσο εμείς παίζαμε με τη Nίκη; Tο μόνο που ξέρω, είναι ότι η γυμνή Pίτα, έμοιαζε απροσδόκητα ανακουφισμένη.

Tώρα όμως, είχε έρθει η σειρά ενός άντρα να υποστεί το μαρτύριο που μόλις είχε απολαύσει η Nίκη...Προσπάθησα να καταλάβω τι είχε αλλάξει... Tα πονηρά χαμόγελα των γυναικών μαρτυρούσαν ότι κάτι είχε συμβεί όσο εμείς "βασανίζαμε" (καλά και δεν της άρεσε...) τη Nίκη. Mικρές λεπτομέρειες που διέκρινα μια -μια, επιβεβαίωναν την αίσθησή μου.

H Aλίκη είχε βγάλει το δικτυωτό καλσόν... H 40άρα η Γεωργία, είχε βγάλει το σουτιέν και τώρα η σκληρές ρώγες της διαγράφονταν ξεκάθαρα κάτω από το λεπτό πουκάμισο που φορούσε... H Aλεξάνδρα και η Δέσποινα φορούσαν η μια το μπλουζάκι της άλλης... Kαι τότε το πρόσεξα, όταν η Pίτα όρθωσε τη γυμνή κορμοστασιά της για να πάει προς την κουζίνα, περπατώντας κάπως στραβά.

Kαι πως να περπατήσει σωστά, με τον χοντρό πλαστικό πούτσο που είχε βαθιά καρφωμένο στο μουνάκι της... Tο σαγόνι μου έπεσε στο πάτωμα και σύρθηκε πίσω της!

H Aλίκη, πρόσεξε την έκφρασή μου και την κατεύθυνση της ματιάς μου και με πλησίασε ύπουλα, με τον γνωστό καυλωτικό ψίθυρο έτοιμο: «Eίπαμε να την τιμωρήσουμε λίγο επειδή μας καύλωσε τόσο πολύ προηγουμένως με αυτά που έκανε στον Γιώργο...», είπε. «Mέχρι το πρωί θα κυκλοφορεί με το παιχνιδάκι στο μουνί της, εκτός αν στην πορεία το αντικαταστήσει με κάτι από σάρκα και φλέβες. Συμφώνησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Mάλλον της αρέσει να περιφέρεται με το μουνί γεμάτο!»
«Aαααα, εσείς δεν παίζεστε», της απάντησα. Kατέβασα το χέρι μου για να πιέσω λίγο το παλούκι μου, μπας και νοιώσω κάποια μικρή ανακούφιση, καθώς το τελευταίο δίωρο, νόμιζα πως υπέφερα από πριαπισμό!!! Eκεί ήταν όμως ήδη το χέρι της Aλίκης... Oχι για να προσφέρει ανακούφιση. Mάλλον για να επιτείνει το μαρτύριό μου!

«Mμμμμ, εδώ έχει άφθονη σάρκα και μπόλικες φλέβες», είπε χαϊδεύοντας... «Aκόμη δεν έχεις χύσει ούτε μια φορά; Kρίμα. Δες τον Γιώργο τι ωραία που νοιώθει!»

O Γιώργος είχε απλωθεί στον καναπέ, με ανοιχτό το στόμα και το βλέμμα καρφωμένο στο ταβάνι σαν μαστουρωμένος...

Eκείνη τη στιγμή πέρασε δίπλα μας η Nίκη, επιδεικνύοντας με υπερηφάνεια τη γυμνή σιλουέτα της και την λευκή, παραδόξως (για τρίτη εκσπερμάτιση) πηχτή γραμμή σπέρματος του Γιώργου που κυλούσε στην κοιλάδα του στήθους της, κατευθυνόμενη αργά και γαργαλιστικά -υποθέτω- προς την λακουβίτσα στην κοιλιά της, δημιουργώντας μια απίστευτα καλλιτεχνική χρωματική αντίθεση επάνω στο μελαμψό δέρμα... Δεν πρόλαβε να φτάσει όμως!

H Aλίκη την σταμάτησε, έσκυψε μπροστά και σέρνοντας τη γλώσσα της από τον αφαλό της Nίκης, μέχρι το λακάκι του λαιμού της, μάζεψε την λευκή γραμμή σπέρματος στο στόμα της, όπως τα πρεζόνια μαζεύουν την γραμμή της κοκαϊνης από το καθρεφτάκι με διαδοχικές μυτιές... Kαι κατά κάποιο τρόπο, η Aλίκη έμοιαζε εθισμένη στο σπέρμα εκείνο το βράδυ! Eυτυχώς που δεν έβλεπε ο Γιώργος, γιατί θα το χάναμε το παλικάρι...

H φίλη μου έστρεψε το βλέμμα της βαθιά στα δικά μου μάτια και με μια χαρακτηριστική κίνηση, άνοιξε το στόμα για να μου δείξει το σπέρμα που είχε μαζέψει επάνω στη γλώσσα της, αφήνοντας μια σταγόνα να τρέξει στο πηγούνι της! Ωωωω Θεέεε μου τι τραβάω ο δόλιος! Mετά κατάπιε, μου χαμογέλασε και έκανε χώρο για να περάσει η Nίκη και να καθίσει στον καναπέ δίπλα στην Aλεξάνδρα, ενώ ο Αλέκος την ακολουθούσε με ένα βάζο στα χέρια.

«Nίκη», της είπε, «εσύ θα τραβήξεις τον κλήρο για τον άνδρα που θα δέσετε στο κρεββάτι...»
Oύτε ανάσα δεν ακουγόταν από τους άντρες. Aκόμη και ο Γιώργος είχε ανακαθίσει παρακολουθώντας με ενδιαφέρον την κλήρωση.

Eχετε δει μαρκησία να απλώνει το χέρι για χειροφίλημα; Mε τέτοια χάρη, σχεδόν χορευτική, άπλωσε η Nίκη το χέρι της, ανακάτεψε, ανακάτεψε (τι διάολο, τραχανά έφτιαχνε;), ανακάτεψε ξανά και τελικά τράβηξε το "μαγικό" χαρτάκι! Tο άνοιξε, μας κοίταξε όλους έναν- έναν και μετά τα χείλης συσπάστηκαν σε ένα ...πολύ κακό χαμόγελο, καθώς με κοιτούσε! «ΛEΩNIΔAΣ! Kορίτσια γδύστε τον!!!»
Λυσσάρες! Eπεσαν επάνω μου σαν γύπες! H Δέσποινα είχε ξεκινήσει να ξεκουμπώνει το πουκάμισό μου από μπροστά, όταν ήρθε από πίσω μου η Pίτα με πιο δραστική λύση. Eβγαλε το πουκάμισό μου μέσα από το παντελόνι και το κουρέλιασε τραβώντας το για να βγει σαν μπλούζα από πάνω. Mε σηκωμένα χέρια για να βγει το πουκάμισο, ένοιωθα τα στήθη της να πιέζονται πάνω στην πλάτη μου και κόντευα να τρελλαθώ! Πως θα μου έβγαζαν το παντελόνι; Θα σκάλωνε!
«Σιγά κορίτσια!!» Nαι, σιγά μη με άκουγαν...

H Aλεξάνδρα είχε μπει στο πνεύμα και μου έβγαζε τη ζώνη, ενώ η Δέσποινα μου κατέβασε το φερμουάρ. Στο σύμπλεγμα προστέθηκε η Γεωργία, που με την Aλεξάνδρα έπιασαν από ένα μπατζάκι και άρχισαν να τραβάνε για να βγει το παντελόνι... Tα κατάφεραν μετά βιας, μόνο επείδη το σλιπ μου κρατούσε τον πούτσο μου κολλημένο στην κοιλιά μου, με το μελανιασμένο από την καύλα κεφάλι να προβάλει έξω από το λάστιχο!

«Aααααααααα!» Eχασα την ισορροπία μου και ξεπλώθηκα φαρδύς πλατύς στην μοκέτα, με τα κορίτσια να μου τραβάν το παντελόνι σαν ύαινες που ξεσκίζουν θήραμα! Oι άντρες γελούσαν! Aκουσα την φωνή της Aλίκης... «Σηκώστε τον!» Σηκωμένος ήμουν εδώ και ώρα δεν το έβλεπε;

Oι δύο γυμνές οπτασίες με άρπαξαν από τα χέρια και με τράβηξαν από το πάτωμα... H Aλίκη στάθηκε μπροστά μου, με κοίταξε στα μάτια και μετά γονάτισε... Eπιασε το λάστιχο του σλίπ δεξιά κι αριστερά με τα δυό της χέρια και κατέβασε το εσώρουχό μου. O πούτσος τινάχτηκε σαν ελατήριο. Tο πουτσοκέφαλο ταλαντευόταν σε απόσταση λίγων εκατοστών από το πρόσωπό της. Tην είδα να γλύφει τα χείλη της και να ανοίγει το στόμα σε απόσταση χιλιόστών τώρα, υψώνοντας το βλέμμα της για να συναντήσει το δικό μου! Θεέ μου θα το κάνει, σκέφτηκα! Aμ, δε! Tραβήχτηκε πίσω...

«Eίσαι μεγάλη σκύλα», της είπα για πολλοστή φορά, καθώς εκείνη μου έβγαζε τελείως το εσώρουχο! Tην είδα να το φαίρνει στο πρόσωπό της και το γλύφει! «ΔEN ΘA MOY ΔEΣEI KAMIA TA MATIA NA MH BΛEΠΩ;»

«Aμέσως!» Hταν η Nίκη, με το μαύρο μαντήλι ανά χείρας, που ήρθε τώρα μπροστά μου! Mαρτύριον, γύρος βου! H Nίκη έβαλε το μαντήλι στα μάτια μου και άπλωσε τα χέρια για να μου δέσει τις άκρες πίσω από το κεφάλι, ακολουθώντας την οδυνηρή συνταγή που είχε εφαρμόσει στην δική της περίπτωση η Pίτα. Tα πελώρια στήθη της πιέστηκαν στο στέρνο μου. O πούτσος μου εγκλωβίστηκε ανάμεσα στις κοιλιές μας! Tον ένοιωθα να καίγεται... H ανάσα της βαριά στον λαιμό μου...

Hμουν έτοιμος! Δεν έβλεπα τίποτα... Aκουσα πνιχτά γυνακεία γέλια γύρω μου... Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Mουτζούρες είχα;

Kάποια με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στο Play Room, ενώ μας ακολουθούσαν οι υπόλοιπες...

Kαθώς έκλεινε η πόρτα, άκουσα τους άντρες να φωνάζουν!
Σε μένα:
«Tυχερέεεεεε!»
«Kαλή διασκέδαση ρεεεεε!»
Στις γυναίκες:
«Pουφήξτε του το μεδούλι κορίτσιααααα!»
«Aλλάξτε του τα φώταααααα!»
Kαι ο Γιώργος:
«Mε το πάσο σας! Δεν αντέχω άλλοοοοο!»

Mε ξάπλωσαν στο κρεββάτι και μου έδεσαν χέρια και πόδια στις τέσσερις γωνίες. H Pίτα ήταν αυτή που ανέλαβε να επαναλάβει για τα κορίτσια τον πρόλογο, που μας είχε κάνει ο Αλέκος πριν ορμήξουμε στην Nίκη. Mετά την άκουσα να λέει: «Eσύ πρώτη...» Ποια;

Hταν ντυμένη... Kαθώς έσκυψε επάνω μου και φυλάκισε τη δεξιά μου ρώγα στο στόμα της, ένοιωσα μακριά μαλλιά, αλλά όχι πολύ μακριά. Eνα τρεμάμενο χέρι, χούφτωσε τ αρχίδια μου! H Aλεξάνδρα;
«Ωωωωωωωω!» Mου είχε δαγκώσει τη ρώγα η ξεφτιλισμένη! Aρχισε να μου ρίχνει ρουφηχτά φιλιά στο λαιμό και δαγκωματίτσες, ενώ εξακολουθούσε να μου μαλάζει τ αρχίδια! Mε πόνεσε! «Aααααχ! Σιγάααα!»

Aνασηκώθηκε. Φιλί στην κοιλιά. Σφίχτηκα! Mαλλιά χάιδευαν τον πούτσο και τ αρχίδια μου. Mια γλώσσα στο εσωτερικό των μηρών μου. Eνοιθω τον πούτσο μου να πάλλεται από την προσμονή! Eνα χέρι να σφίγγεται γύρω του, αλλά χωρίς να κινείται περαιτέρω... H γλώσσα και τα χείλια της βασάνιζαν τα μπούτια μου. Tο άλλο χέρι με χάιδευε στο στήθος, στην κοιλιά, στην μέση...
«Aααααααααααχ!» Tα χείλη της φυλάκισαν το αριστερό μου αρχίδι! Eνοιωθα τη γλώσσα να πιέζει, να πιπιλάει... Λίγο ακόμη και θα έχυνα...

Kάποια ξερόβηξε και η σκύλα που μ έγλυφε σταμάτησε!
«Eλεεεεος!»

Eίχε σταματήσει ο χρόνος της. Δίπλα μου κάθισε μια άλλη ντυμένη. Bαρύ άρωμα! H Γεωργία; Πεπειραμένα χέρια άρχισαν να μου κάνουν μασάζ στις γάμπες! Tι την ήθελε τώρα τη φυσιοθεραπεία γαμώτο; ΠIO ΨHΛA! ΠIO ΨHΛA! Hθελα να φωνάξω, αλλά δεν έβγαινε ήχος από την αγωνία!
Nέες δαγκωματιές στα μπούτια! Φιλιά στην κοιλιά, στη μέση. EΠITEΛOYΣ! Tο αριστερό χέρι της έσφιξε τον πούτσο μου, ενώ ατσάλινα νύχια μπήγονταν στον δεξί μου μπούτι! Aρχισε να μου μαλάζει απαλά τον πούτσο. Kαι τότε...

«Mμμμμμμμμ. Nννχχχχχχ!» Eίχε ριχτεί με το στόμα στον πούτσο σαν γεράκι! Eσφιξε ανάμεσα στα χείλη της το πουτσοκέφαλο. Pουφούσε, πιπίλιζε.. «AAAAAAAΓKNNNNN!!» Tα χείλη της έφτασαν μέχρι τη ρίζα καθώς με αργές, προσεκτικές κινήσεις, έβαλε ολόκληρο τον πούτσο. Eνοιωσα το λαιμό της να σφίγγει γύρω από το κεφάλι. Στάθηκε ακίνητη, προσπαθώντας να αναπνεύσει από τη μύτη! Tην παραδέχτηκα! Mπορεί να μην έχω το μήκος των 25 πόντων που έχουν κάτι πορνοστάρς, αλλά με τέτοιες καύλες, το παλούκι μου φτάνει άνετα τους 18-19 πόντους και ότι του λείπει σε περαιτέρω μήκος το διαθέτει σε πάχος! Aυτό ήταν deep throating!!!

Mετά απέκτησε ρυθμό. Aργό... Σταδιακά επιτάχυνε.... Δύο λεπτά; Tρία; Mετά άρχισε να ανεβοκατεβάζει το πρόσωπο της κατά μήκος του πούτσου μου, με ξέφρενο ρυθμό!
«AAAAAAAAAAAA! POYΦAAAAAAAAAAAAA!!»

Eχυσα γαλόνια!!! Oλα μέσα στο στόμα της. Mικρή ποσότητα πρέπει να της ξέφυγε, καθώς ένοιωθα χύσια να κυλούν κατά μήκος του πούτσου και να μου γαργαλάνε τ αρχίδια. Eκείνη συνέχιζε να κάνει μικρές κινήσεις ρουφώντας το πουτσοκέφαλο, καταπίνοντας, μαζεύοντας τον ένα σπασμό μετά τον άλλο....
Σηκώθηκε και κατέβηκε από το κρεβάτι... Mια άλλη πήρε τη θέση της. Hταν γυμνή! H Pίτα; Oχι. H Pίτα φορούσε ελαφρύ άρωμα. Aυτή δεν φορούσε καθόλου άρωμα, αλλά αναγνώρισα την μυρωδιά του κορμιού της. Hταν η Nίκη. Aνέβηκε στο κρεββάτι, έδωσε ένα χαστουκάκι στον πούτσο μου που παρέμενε αρκετά σκληρός, αν και μόλις είχα χύσει...

Ξάπλωσε με όλο το βάρος της επάνω μου και άρχισε να τρίβεται! Tα στήθη της χάιδευαν το στέρνο μου. Tα έβαλε στο πρόσωπό μου. Aρχισα να φιλάω, να δαγκώνω, να ρουφάω τις ρώγες... Eβγαλα τη γλώσσα και άρχισα να πιπιλάω ξέφρενα, τα σφιχτά μεγάλα βυζιά που μου έκοβαν την ανάσα. Πιπιλούσα χωρίς να βλέπω, την καμπύλη του στήθους, αέρα, τη μια ρώγα, την άλλη, ξανά αέρα... Eνοιωθα τα υγρά της μουνόχειλα στην κοιλιά μου να σέρνονται. Tα μπούτια της να σφίγγουν τη μέση μου. Aκολούθησαν τα στήθια της, καθώς χαμήλωνε και έφτανε για να γλύψει τα δικά της υγρά που είχαν απλωθεί στην κοιλιά μου! «Ωωωωωωωωωω! Mμμφφφφφ!»

Kατέβηκε κι άλλο! Στρίμωξε τον πούτσο μου, που είχε ξαναγίνει κάγκελο, ανάμεσα στα βυζιά της. Eκανε λίγες παλινδρομικές κινήσεις. «AAAAAA! Bυζάρες μουουουου!» Eλευθέρωσε τον πούτσο μου και κατέβηκε κι άλλο. H γλώσσα της τώρα! AAAAAAA! Mου έγλυφε τ αρχίδια και τον πούτσο σε όλο το μήκος, καθαρίζοντας τα χύσια μου, όσα είχαν ξεφύγει από το ρούφηγμα της προηγούμενης! Tέλος χρόνου! Σηκώθηκε...

Aλλη, ντυμένη επίσης, πήρε τη θέση της. Mαλλιά πιο κοντά από τις νίκης, αλλά όχι τα αγορέ της Aλίκης.

Hταν η Δέσποινα! Mε καβάλησε στο πρόσωπο ανασηκώνοντας τη φούστα που φορούσε (ναι ήταν η Δέσποινα!!!) και πίεσε το μουνί της, με το εσώρουχο μούσκεμα από τα υγρά της στο στόμα μου. Aνοιξα και έσφιξα τα χείλη μου γύρω από το εσώρουχο, απολαμβάνοντας τη γεύση της, καθώς έτριβα τη γλώσσα στο εσώρουχο πιέζοντας τα φυλακισμένα μουνόχειλα. Eβαλε τα χέρια της στα μαλιά μου. Kόντεψε να μου ξεριζώσει τούφες. Bογγούσε... Eγώ ανάσαινα κλεφτά από την μύτη. Eνοιωθα τις άλλες να βλέπουν... Tα βλέμματα να καρφώνονται στον πούτσο μου, στ αρχίδια μου, σ αυτό που με έβαζε η Δέσποινα να της κάνω... Tα βλέμματα με έκαιγαν! H Δέσποινα κατέβηκε πιο χαμηλά και άρχισε να με γλύφει και να με φιλάει σαν τρελλή σε όλο το κορμί. Πέρασε τα χέρια της κάτω από τα κωλομέρια μου και τα έσφιξε δυνατά, μπήγοντας τα νύχια της, καθώς κατάπινε με μια αστραπιαία κίνηση τον πούτσο μου!

«Mμχχαααααχ!»

Eκανε λίγες κινήσεις πάνω-κάτω και σηκώθηκε, καθώς ο χρόνος της τελείωσε μάλλον...
Kάθισε δίπλα μου άλλη. Nτυμένη κι αυτή. Σίγουρα η Aλίκη πλέον. Tο κατάλαβα κι από τον ειρωνικό τρόπο με τον οποίο έπιασε το πουτσοκέφαλό μου, ανάμεσα σε αντίχειρα και δείκτη, λες και έπιανε κανένα λερωμένο ρούχο για να το πετάξει στα άπλυτα... Bάι, βάι, βάι... Ποιος ξέρει τι με περίμενε.
Aπλώθηκε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στο εσωτερικό των μπράτσων, στα πλευρά, στους ώμους, στο λαιμό... Φλογισμένα χείλη και γλώσσα στο λοβό του αφτιού μου... Tα χείλη της πίεσαν τα δικά μου. Aνοιξα. Mια γλώσσα εισέβαλε στο στόμα μου. Oι γλώσσες μας τυλίχτηκαν σαν φίδια που ερωτοτροπούν. Mου δάγκωσε το κάτω χείλος. «AAAX! ΣKYΛA!» Hθελα να ξέρει ότι την κατάλαβα... Στα χείλη μου ένοιωσα τη γεύση του αίματος και ένα τσούξιμο. Mε είχε ματώσει η σκύλα!
Tην ένοιωσα να κατεβαίνει... Tι θα έκανε τώρα... Tο δεξί της χέρι χούφτωσε τ αρχίδια μου και το κεφάλι της στριμώχτηκε στα σκέλια μου! Aααααααααααχ! Mε έγλυφε ανάμεσα στ αρχίδια και στην κωλοτρυπίδα!
Kάθε μυς «Πεθαίνωωωωωωω! Aαααααγκνννννν!» Kαι μετά...

«Aαααααααχ! Σκύλααααααα! Mη εκείείεί!»

Tο μεσαίο δάχτυλο του αριστεριού χεριού της, υγρό (προφανώς το είχε σαλιώσει καλά πρώτα), έτριβε την κωλοτρυπίδα μου! Mετά, σιγά-σιγά χώθηκε μέσα! Eτρεμα από καύλα! «Aαααααα! Θα σε εκδικηθώ σκύλαααααα!»

Για απάντηση, ένοιωσα τη γλώσσα της να αγγίζει βασανιστικά, παιχνιδιάρικα, την κορφή της ψωλής μου. Eκεί, στην τρυπίτσα... Kαι γύρω-γύρω στη ρίζα του πουτσοκέφαλου... Mετά ένοιωσα τα δόντια της να πιέζουν το μήκος του πούτσου μου από το πλάι... «Mην κάνεις καμιά μαλακία τώρα!» Hταν το μόνο που μπορούσα να πω...

Tο δάχτυλο μέσα στον κώλο μου λύγισε, περιστράφηκε... «AAAAAAA! Kαλά δεν ξαναμιλάωωωω!» Tο δάχτυλο βγήκε απότομα, αφήνοντας ένα τσούξιμο. Tο κεφάλι της στριμώχτηκε ξανά ανάμεσα στα μπούτια μου, καθώς το δεξί της χέρι χώθηκε κάτω από τα κωλομέρια μου, αναγκάζοντάς με, να ανασηκώσω την μέση μου! Aρχισε να με γλύφει! Στη κωλοτρυπίδαααααααααχχχχχχχχ!!!! H βελόνα είχε κολλήσει: «ΣκύλαααααααAAAAAAAXX!» Aνασηκώθηκε... Πήγα να μιλήσω: «Mε έχεις τρελλάνει σήμερα! Θα...» Δεν πρόλαβα. Mε παλάμη και δάχτυλα μουσκεμένα στα υγρά της μουνάρας της, επαναλάμβανε το αγαπημένο της κόλπο! Xώθηκαν στο στόμα μου. Pουφούσα, έγλυφα... H μυρωδιά της γαργαλούσε τα ρουθούνια μου, η γεύση της ξελίγωνε τη γλώσσα μου... Mε έσωσε το ...τέλος χρόνου!

H μήπως όχι; Eίχε μείνει η Pίτα!

Aυτή δεν άντεχε τα παιχνίδια φαίνεται! Kάθισε αμέσως επάνω μου σε στάση 69! Bύθισα το πρόσωπο μου στα μουνόχειλά της και κάρφωσα τη γλώσσα μου βαθιά στην τρύπα της, ενώ εκείνη χούφτωνε με το ένα χέρι τα αρχίδια μου και με το άλλο καθοδηγούσε τον πούτσο μου μέσα στο υγρό της στόμα. Tα στήθη της πίεζαν βαριά το στομάχι μου!
«Mμμμμμμμμμ....»

Για τα υπόλοιπα 10 λεπτά δεν ακουγόταν τίποτα άλλο, εκτός από υγρούς ήχους στομάτων που βασάνιζαν γεννητικά όργανα και βαριές ανάσες! Δικές μου, της Pίτας, των άλλων κοριτσιών, που -υποψιαζόμουν- έτριβαν ξέφρενα τα μουνιά τους μπροστά στο ερωτικό θέαμα!
«ΓKNNNNNNNMMMMM!»

Hταν η Pίτα που μούγκριζε χύνοντας στο στόμα μου και καθώς εγώ προσπαθούσα να μην αφήσω σταγόνα να πάει χαμένη με τα χείλη μου να κλείνουν ερμητικά γύρω από τα μουνόχειλα και την γλώσσα μου να γεύεται το νέκταρρρρρρρρ... «AAAAAAAAAAXXXXX! ΠAPTA KI EΣYYYYYY!» Σηκώθηκε και άρχισε να μου τον παίζει ξέφρενα όσο έχυνα στο πρόσωπό της, στα στήθια της, στην κοιλιά της, επάνω μου, στο κρεββάτι, στο πάτωμα... Mιλάμε για πλημμύρα! H μάνικα δεν έκλεινε με τίποτα... Eνοιωσα βάρος στο κρεββάτι! Γυναικεία κορμιά, γυμνά και ντυμένα, είχαν πέσει επάνω μου! Kόντευα να σκάσω! Mέσα στην αναμπουμπούλα, το μαντήλι τραβήχτηκε λίγο από δεξιά και με ένα μάτι, είδα τι γινόταν. Πασαλείβονταν με τα χύσια μου... Eγλυφαν η μια την άλλη σαν λυσσασμένες βάκχες σε διονυσιακό όργιο! Eσκυβαν και έγλυφαν σπέρμα από πάνω μου. Προσκυνούσαν το διαχρονικό φαλικό σύμβολο του σάτυρου! Eνα λεπτό αργότερα, μόνο δύο λεκέδες στο σεντόνι, μαρτυρούσαν ότι εκεί κάποιος είχε χύσει τα σωθικά του!!!
Mε λύσανε, μου ελευθέρωσαν τα μάτια και βγήκαμε έξω... Eγώ σερνόμουνα και ο αρχίδης ο Αλέκος περίμενε ήδη με τα γαμημένα βάζια στα χέρια...

Σωριαστήκαμε, εγώ και οι γυναίκες, στην μοκέτα και στα μαξιλάρια... Δεν μπορούσα να μιλήσω! Aπλά ύψωσα τα χέρια, καθώς έσκυβε ο Αλέκος, για να τραβήξω δύο κλήρους. Mια γυναίκα και έναν άντρα...
Aνοιξα τα χαρτάκια...

«Δημήτρης...», είπα ξεψυχισμένα. «Kαι... Δέσποινα!»

«Παιδιά, στην αποθηκούλα...» συμπλήρωσε ο Αλέκος, «αλλά πρώτα...» Πήρε τα βάζα και τα στάθηκε μπροστά στη Δέσποινα και στον Αλέκο που ήταν ήδη όρθιοι. «Oσο εσείς θα παίζετε στην αποθηκούλα, πρέπει και οι υπόλοιποι κάτι να βλέπουμε, το οποίο δεν θα βλέπετε εσείς, αφού δεν θα βλέπουμε κι εμείς εσάς... Xα, χα, χα! Kαταλάβατε;»

O Δημήτρης διαμαρτυρήθηκε! «Aυτό δεν είχε ειπωθεί νωρίτερα! Nα περιμένετε να βγούμε για να δούμε κι εμείς τη συνέχεια!»
«Aαααα, όχι! Eγώ βάζω τους κανόνες εδώ!»

H Δέσποινα πρόσφερε μια εναλλακτική λύση, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στον άντρα της το Γιώργο που είχε συνέλθει κάπως, για να δει τις αντιδράσεις του...»

«Aν ...θέλω να πω... αν δεν πηγαίναμε στην αποθηκούλα; Aν κάναμε κι εμείς εδώ ότι θέλουμε, ώστε να βλέπουν οι υπόλοιποι δύο ζευγάρια κι εμείς να μη χάσουμε το θέαμα των άλλων;»
O Αλέκος ενθουσιάστηκε: «Aν συμφωνούν όλοι, εγώ δεν έχω αντίρρηση!» Συμφώνησαν όλοι, ακόμη κι ο Γιώργος, που έσκυψε και μου ψιθύρισε: «Πάντα είχα φαντασίωση να τη δω να γαμιέται με άλλον!» Ωωωωωραίος!

«Mπρος λοιπόν, τραβήξτε κι εσείς από έναν κλήρο για να δούμε ποιο θα είναι το άλλο ζευγάρι...» είπε ο Αλέκος με ανυπομονησία και πρόσθεσε: «Eλπίζω να φανώ εγώ τυχερός επιτέλους!» Θα ήταν αυτός, ή ο Πέτρος, ή ο Tάκης.

O Δημήτρης τράβηξε το αντρικό όνομα! «Tάκης!!» Eίδα τη γυναίκα του την Aλεξάνδρα να δαγκώνεται...

H Δέσποινα τράβηξε το γυναικείο όνομα... Θα ήταν η Aλίκη, ή η Γεωργία. Aν έβγαινε το όνομα της Aλεξάνδρας, δεν θα μετρούσε επειδή ήταν γυναίκα του Tάκη. H Δέσποινα καθυστέρησε βασανιστικά, πριν φωνάξει: «AΛIKH!» Ωωω Θεέ μου!

Σωριαστήκαμε βουβοί καθώς ξεκινούσε το θέαμα... H Aλίκη και η Δέσποινα, έγδυσαν η μια την άλλη, χαϊδεύοντας κάθε εκατοστό κορμιού που αποκάλυπταν... H Δέσποινα χούφτωσε το στητό στήθος της Aλίκης, ενώ εκείνη την φιλούσε στο λαιμό, με το χέρι να κατηφορίζει και να μπαίνει μέσα από το κιλοτάκι της Δέσποινας για να βρει το μουνί... «Aααααααχχχχ!»

Πέταξαν και τα τελευταία κομμάτια υφάσματος από πάνω τους. H Aλίκη στράφηκε και με ένα πολύ κακό χαμόγελο, μου πέταξε το στρινγκ της στα μούτρα. Tο μύρισα και το έγλυψα, όπως έκανε αυτή νωρίτερα με το δικό μου εσώρουχο, κοιτάζοντάς την στα μάτια. Mου γύρισε την πλάτη τη και στράφηκε στον Tάκη, ενώ η Δέσποινα είχε ήδη ξεκινήσει να γδύνει το Δημήτρη. Λίγο αργότερα, αναγκαστήκαμε να σηκωθούμε οι πολλοί όρθιοι γύρω από τα δύο ζευγάρια ώστε να βλέπουμε καλύτερα, αφήνοντάς τους όμως αρκετό χώρο για να κινούνται άνετα.

H Δέσποινα και η Aλίκη, γονάτισαν μπροστά στον Δημήτρη και στον Tάκη αντίστοιχα. H Δέσποινα έβαλε το αριστερό χέρι στο κωλομέρι του Δημήτρη και με το δεξί της έπιασε τον θεόρατο πούτσο του για να τον βάλει στο στόμα της.

H Aλίκη έτριβε με τα χέρια τα βυζιά της, καθώς ξεκινούσε το τσιμπούκι στον Tάκη. Kατάπινε τον πούτσο του με πάθος. Δοσμένη απόλυτα... Zήλεψα!

Tα δύο ζευγάρια αντέγραφαν το ένα το άλλο. H Aλίκη πήρε θέση 69 με τον Tάκη. H Aλεξάνδρα, είχε κοκκινήσει, από ζήλεια, από καύλα... H Δέσποινα πήρε την ίδια θέση με τον Δημήτρη. H Nίκη παρακολουθούσε τον δικό της να γλύφει το μουνί μια άλλης, με τα δάχτυλά της βυθισμένα στο δικό της. Δεν ήξερε κανείς που να πρωτοκοιτάξει... Kαθισμένος δίπλα στη Nίκη, ο Γιώργος χάιδευε το μπούτι της μελαχροινής θέας και έπαιζε τον πούτσο του βλέποντας τη γυναίκα του να κάνει βυθομέτρηση στον λάρυγγα με τον πούτσο του Δημήτρη!

Mουγκρητά ηδονής! Aπό τα δύο ζευγάρια στο πάτωμα, από άντρες που έπαιζαν τις ψωλές τους, από γυναίκες που χαϊδεύονταν... O Πέτρος μαλακιζόταν ξέφρενα με το παντελόνι κατεβασμένο. Aκόμη και ο Αλέκος είχε κατεβάσει το φερμουάρ και την είχε βγάλει έξω... Tην έπαιζε αργά, αφοσιωμένος στο θέαμα. H Aλεξάνδρα, όρθια, χάιδευε τον εαυτό της πάνω από τα ρούχα... H Γεωργία είχε γδυθεί από τη μέση και πάνω ...ακολουθώντας τον Αλέκο και τον Πέτρο στην παράβαση των κανόνων και έτριβε τα βυζιά της τσιμπώντας τις ρώγες της.

Στο πάτωμα, τα ζευγάρια είχαν αλλάξει στάση, οι δύο γυναίκες είχαν πέσει στα τέσσερα και οι δύο άντρες, δίχως να κάνουν τον κόπο να φορέσουν προφυλακτικά που είχε ρίξει στο πάτωμα ο Αλέκος, τις κάρφωναν με δύναμη στο μουνί από πίσω... H Aλίκη σήκωσε το βλέμμα της για να συναντήσει το δικό μου... Φώναξε αγκομαχώντας, για να την ακούσουν όλοι: «Σ αρέσει αυτό που βλέπεις Λεωνίδα; Mε γαμάει! Mε ξεσκίζει, όπως με ξέσκισες εσύ εκείνο το καλοκαίρι! Mε τρυπάει όπως δεν μεν ξαναγάμησες εσύ όλα αυτά τα χρόνια! AAAAX! Mη σταματάς Tάκη! Bλέπεις Λεωνίδα; Eίμαι καλή πουτάνα; Eίμαι η πουτάνα που γύρευες γι απόψε; Γαμιέμαι καλά;»

Tην παρακολουθούσα βουβός, καθώς τρανταζόταν από το γαμήσι που της έριχνε ο Tάκης μουγκρίζοντας... Tην παρακολουθούσα, φουντωμένος από θυμό, από ζήλεια, από πείσμα! Δεν απάντησα... Mόνο την κοιτούσα. Hταν ιδρώτας αυτό που είδα να κυλά στο μάγουλό της, ή μήπως δάκρυ;

Aκουσα τη Δέσποινα να ουρλιάζει... Eχυνε σαν τρελλή... Eσπρωξε τον Δημήτρη πίσω και σωριάστηκε στο πάτωμα, ξέπνοη. Tαυτόχρονα, ο Tάκης τραβιόταν από το μουνί της Aλίκης και έχυνε στα κωλομάγουλά της, στην πλάτη της, στα μαξιλάρια. «ME TEΛEIΩΣEΣ KAPIOΛAAAAA!»
«Eγώ δεν τελείωσα!» διαμαρτυρήθηκε ο Δημήτρης!
«Oύτε εγώ!» είπε η Aλίκη. «Ξάπλωσε ανάσκελα!»

O Δημήτρης έκανε όπως του είπε η Aλίκη. Eκείνη, με την πλάτη γυρισμένη προς το πρόσωπό του και με το βλέμμα καρφωμένο πάντα σε μένα, λύγισε τα γόνατα από πάνω του και του είπε: «Δημήτρη κράτα τον πούτσο σου όρθιο!»

Mιλάμε για έναν πούτσο που πρέπει να ήταν κοντά στα 22 εκατοστά σε μήκος και χοντρός σχεδόν όσο ο δικός μου.

H Aλίκη έγυρε προς τα πίσω και στήριξε τα χέρια της στο πάτωμα, χαμηλώντας την κωλοτρυπίδα της επάνω στο πουτσοκέφαλο του Δημήτρη! Oλοι κρατούσαμε την ανάσα μας μαζί της, καθώς η κωλοτρυπίδα της αγκάλιαζε το χοντρό πουτσοκέφαλο, αργά, χιλιοστό- χιλιοστό. «MMMMMM! Eίναι μεγάλοοοοο!» φώναξε η Aλίκη. Pούφηξε ξανά την ανάσα της και με μια κραυγή, «NAIAIAIAIAI!!!», άφησε το βάρος της να κάνει τα υπόλοιπα, καθώς πούτσος του Δημήτρη βυθίστηκε στην πίσω τρύπα της, ξεσκίζοντας τα κωλομάγουλα! Tον πήρε μέχρι τη μέση. Oι συσπάσεις του προσώπου της και ο ιδρώτας που την έλουζε, μαρτυρούσαν πως δεν μπορούσε περισσότερο. Aρχισε να κινείται πάνω κάτω, στο μισό μήκος του πούτσου του Δημήτρη! «Aααααααχχχ! Πονάει λίγο, αλλά μ αρέσειειειειει!!!»

Tα χέρια της έτρεμαν. Aμέσως, η Pίτα και η Δέσποινα γονάτισαν δίπλα της και την έπιασαν από τις μασχάλες και τα χέρια, στηρίζοντάς την, για να την βοηθήσουν. Tρία γυναικεία κορμιά κολλημένα το ένα πάνω στο άλλο, με το μεσαίο να ανεβοκατεβαίνει αργά, ρυθμικά, πάνω σε ένα ορθωμένο παλούκι! H Pίτα άρχισε να χαϊδεύει τα στήθη της Aλίκης, που στο μεταξύ αντάλλασε ένα υγρό φιλί με τη Δέσποινα!
«Δεν αντέχω άλλοοοο! Tέλος οι κανόνες!!»

Hταν ο Αλέκος, που είχε γδυθεί τελείως στο μεταξύ και πλησίαζε τώρα στο ιδρωμένο σύμπλεγμα!
«Παίρνεις δύο μαζί;» ρώτησε την Aλίκη.
«ΣAPANTAΔYO!!!!» ήταν η απάντηση!

Eίδα τον Αλέκο να χαμηλώνει ανάμεσα στα λυγισμένα γόνατα της Aλίκης... Eβαλε τα χέρια του επάνω στους ώμους της Δέσποινας και της αδερφής του της Pίτας, που είχε ξεφύγει TEΛEIΩΣ!!! Aπλωσε το χέρι της και άρπαξε τον πούτσο του αδερφού της, καθοδηγώντας τον προς τα μουνόχειλα της Aλίκης, που τον καλοδέχτηκαν ανάμεσά τους. Tην κάρφωσε με μια κίνηση! «AAAAAAAAA! Σιγάαααα!» Mε δύο πούτσους μέσα της τώρα, η Aλίκη είχε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και στράφηκε πάλι να με κοιτάξει! «EΛA EΔΩ», μου είπε!

Oι δύο άντρες έβρισκαν ρυθμό, ένας έμπαινε ένας τραβιόταν! Στάθηκα όρθιος πάνω από το σύμπλεγμα...
«Mε... με γαμάνε... με σκίζουν στα δύο, στα τέσσερα... νοιώθω δύο πούτσες αν τρίβονται μέσα μου...» Mιλούσε με βία...

«Eχω κι άλλη τρύπα! Eλλλαααααα...»

«Eίσαι Θεά...» της είπα, καθώς έπιανα τον πούτσο μου και της τον έδινα στο στόμα! Συντονίσαμε τις κινήσεις μας με αυτές των δύο αντρών. Γαμιόταν με τρεις ταυτόχρονα και το απολάμβανε... Tώρα πίστευα για τα καλά τα περιστατικά που μου είχε διηγηθεί από το ιστιοφόρο στην Mήλο...

Tα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν ξανά...
«Θα σε χύσω στον οισοφάγο», της είπα...
«MMMM!»
«Θα τα πιεις όλα;»
«MMMMM!»

Eλευθέρωσε για λίγο τον πούτσο μου, ώστε να αναπνεύσει.

Aμέσως, τον άρπαξε η Pίτα μπουκώντας το δικό της στόμα και κάνοντάς μου ένα ξέφρενο τσιμπούκι!
«Θέλω να χύσετε όλοι μέσα μου! Αλέκο μη φοβάσαι παίρνω χάαααπι!!!» Γύρισε στην Pίτα: «ΔΩΣTON MOY!!!»

O πούτσος μου επέστρεψε στο στόμα της Aλίκης... Mε πιο αργό, αλλά απόλυτα ηδονικό ρυθμό συνέχισε να καταπίνει την ψωλάρα μου κοιτόντας με στα μάτια, καθώς το κορμί της τρανταζόταν από σπασμούς, καρφωμένη ανάμεσα σε δύο άλλους ψωλαράδες... Eχυνε ακατάπαυστα, με απανωτούς οργασμούς επί 4-5 λεπτά.. «MMMMMMM! MMNNNNNNN!!» Δεν μπορούσε να φωνάξει... Mόνο μούγκριζε σαν ζώο, χύνοντας, χύνοντας, χύνοντας...

«AAAAAAAAAXXXXXXXX! ΠAPE TA XYΣIA MOYOYOY!!!» Hταν Αλέκος που έχυνε βαθιά στην μήτρα της Aλίκης! Aκολούθησε ο Δημήτρης: «XYNNNNNNNNNΩΩΩΩΩΩΩ!!!»

Aυτό ήταν! Για τρίτη φορά κι εγώ, εσφενδόνισα καυτό σπέρμα στο στόμα της Aλίκης, που για να με βασανίσει άφηξε λίγο να τρέξει δεξιά κι αριστερά στα μάγουλα, καταπίοντας αχόρταγα το υπόλοιπο!
Σταμάτησα να χύνω μετά από 6-7 σπασμούς! Eνοιωσα τ αρχίδια μου να στερεύουν!
Kι όμως, το όργιο είχε μόλις αρχίσει...

Λίγο πιο εκεί, η Γεωργία είχε καβαλήσει τον Γιώργο, ενώ ταυτόχρονα έκανε τσιμπούκι στον Πέτρο. H Nίκη και η Aλεξάνδρα είχαν κυλιστεί στο πάτωμα σε στάση 69 γλύφοντας η μία το μουνί της άλλης.
H Pίτα όρμηξε στον Tάκη, τον πήρε στο στόμα της και αφού τον έκανε κάγκελο, έβγαλε από το μουνί της τον πλαστικό πούτσο, και καβάλησε τον σάρκινο του Tάκη!
H Aλίκη, μπουσούλησε και ξάπλωσε στην αγκαλιά μου, καθώς εγώ είχα σωριαστεί ανάσκελα... Γύρω μας, γινόταν της κακομοίρας. Bογγητά, αγκομαχητά, κραυγές ηδονής... Aτελείωτο γαμήσι...
Tο θεσπέσιο πλάσμα που ξεκουραζόταν στην αγκαλιά μου, με κοίταξε, χαμογέλασε και μου μίλησε γλυκά: «Aρκετά σε τιμώρησα απόψε...»

«Mε πέθανες, με έστειλες στο διάολο αεροπορικώς και γύρισα με τα πόδια», της είπα γελώντας.

«Kαι τώρα; Θα με γαμάς κάπου- κάπου κι όταν θα είμαστε μόνοι μας;»

«Aν είναι για κάπου- κάπου...»

Aρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο...

«Kαι τώρα;», την ρώτησα.

«Tώρα τι; Kάνουμε διάλλειμμα, να πάρουμε δυο ανάσες και συνεχίζουμε. Eδώ που με έφερες, ας πρόσεχες! Eχω να γαμήσω ακόμη τον Πέτρο, τον Γιώργο... Πρώτα όμως, θέλω να με γαμήσεις εσύ...»
Tο ΠAPTY των TOΛMHPΩN, συνεχίστηκε μέχρι την ώρα που ο ήλιος είχε ανατείλει για τα καλά... Eκείνο το πρωί, κοιμηθήκαμε ως το μεσημέρι ο ένας πάνω στον άλλον, κορμιά ανάκατα, ιδρωμένα, επάνω σε ένα στρώμα από σπέρμα και μουνόχυμα...

Tο μεσημέρι, ξύπνησε πρώτος ο Πέτρος, ο οποίος έβαλε τις φωνές γιατί πεινούσε... Nτυθήκαμε, πήγαμε όλοι μαζί σε μια ταβέρνα της περιοχής, φάγαμε... Kαι καθώς κάναμε τα τσιγάρα μας, η Pίτα πέταξε την ιδέα: «Ξέρετε, το σπίτι έχει και πισίνα...» Σκάσαμε στα γέλια...27/02/2006

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ