? TSONTA.GR - ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Ένα βράδυ με πήρε τηλέφωνο η Γιώτα (Βλέπε «Με την Θεια μου την Γιώτα») να πάω στο σπίτι της την επόμενη μέρα το πρωί. Δεν έχασα ευκαιρία και πήγα στο σπίτι της γιατί κατάλαβα ότι εκτός από τις καύλες που θα είχε και κάτι άλλο καλό θα με περίμενε. Και δεν έπεσα έξω. Όταν έφθασα στο σπίτι και μου άνοιξε την πόρτα ήταν εντελώς γυμνή. Μόλις μπήκα μεσα και έκλεισε την πόρτα, της φίλησα τις βιζάρες και της έβαλα το χέρι στην μουνάρα και της το έχωσα μέσα με δύναμη.
-Είσαι καυλωμένη πρωί-πρωί. Την ρώτησα.
-Καυλωμένη είμαι πάντα μωρό μου, είπε και συνέχισε, αλλά κι εσύ ήλθες με το καυλί σηκωμένο. Με βρίσκεις έτσι γιατί τώρα όμως μόλις τελείωσα το μπάνιο και θα ντυθώ να πάμε σε μια φίλη εδώ κοντά.
Εγώ εντωμεταξύ της χάιδευα το μουνί και είχα καυλώσει. Όπως ήταν γυμνή άρχισα να της φιλάω τα βυζιά και να παίζω με το δάχτυλο την κλειτορίδα της.
-Με καυλώνεις τώρα, μου είπε, και έχουμε αργήσει να πάμε στην φίλη μου που μας περιμένει για καφέ.
Εγώ από την καύλα που ειχα τον έβγαλα έξω και έτσι όπως είμαστε όρθιοι της των έχωσα κρατώντας την από την κολάρα της ενώ εκείνη με είχε αγκαλιάσει σφιχτά..
-Αφού ξέρεις μωρή πουτάνα ότι σε γουστάρω πολύ.
-Στην θειά σου ρε καυλιάρη μιλάς έτσι, μου είπε αστειευόμενοι ενώ τον έτρωγε.
-Στην θειά μου την μουνάρα που με εχει τρελάνει, της απάντησα κι εγώ.
-Χύνω μωρό μου. χυνωωωω καυλιάρι μουυυυυυυυ. Έλα να χύσουμε μαζιιιιιιιι
Απάνω στην ώρα, της τα αφίσα κι εγώ και της γέμισα με χύσια το μουνί και τα μπούτια. Μετά έσκυψα της άνοιξα τα ποδιά και της έγλυψα τα μπούτια και το μουνί. Όταν την έγλυψα καλά-καλά πήγαμε στο μπάνιο και αφού πλυθήκαμε ετοιμάστηκε να πάμε στην φιλενάδα της. Όταν φθάσαμε και μπήκαμε μέσα τα έχασα όταν είδα μια γκομενάρα που παρά τα κιλά της εγκυμοσύνης της κατά τα αλλά ήταν ένα Θεόμουνο γύρο στα 28 με 30. Όταν μας σύστησε η Γιώτα (την έλεγαν Λένα) και κατάλαβα ότι γι΄ αυτήν επρόκειτο τρελάθηκα. Κάτσαμε στην κουζίνα να πιούμε καφέ και η Γιώτα άρχισε τα προστυχόλογα λέγοντας ότι είναι καυλιάρα και ότι εχει καιρό να γαμηθεί και να προσέξω μη με κατασπαράξει. Αυτή έδειχνε κομπλαρισμένη κάπως. Σηκώθηκε η Γιώτα και πήγε από πίσω και όρθια από πάνω της έτσι όπως αυτή καθόταν στην καρέκλα και της χάιδευε τα βυζιά. Αυτή συνέχισε να είναι μαζεμένη και να της λέει «Τι λες μπροστά στο παιδί, δεν ντρέπεσαι;» Η Γιώτα συνέχισε να την φιλάει και να την χαϊδεύει στα βυζιά και στο μουνί της. Εγώ ειχα καυλώσει και η πούτσα μου ξεχώριζε κάτω από το παντελόνι όταν είπε η Γιώτα της Λένας να δει το καυλί που την περιμένει. Αυτή έριξε μια ματια και είπε της Γιώτας
-Τι κάνεις του παιδιού τώρα. Η Γιώτα της άνοιξε τα πόδια κάνοντας μου νόημα να πάω μπροστά στη Λένα. Από την καύλα που ειχα δεν κρατήθηκα και πήγα μπροστά της και γονάτισα λέγοντας.
-Λένα μου δεν φταίω εγώ. Η θειά μου φταίει που με κάνει να καυλώνω ενώ της χάιδευα τα μπούτια και παραμέρισα το κυλοτάκι της για να της το γλύψω. Αυτή δεν αντιστάθηκε παρά άνοιξε περισσότερο τα πόδια της για να με διευκολύνει. Εγώ άρχισα να της γλύφω το είδη μουσκεμένο μουνί της ενώ αυτή βόγκαγε από την καύλα και η Γιώτα την φίλαγε στο λαιμό και στο στόμα. Όση ώρα έγλειφα την Λένα και της ρούφαγα την κλειτορίδα, ο ένας οργασμός ερχόταν μετά τον άλλον και το μουνί της ήταν γεμάτο χυσια. Μετά από λίγο της λέει η Γιώτα.
-Εγώ τον έφαγα πρωί-πρωί όταν ήλθε τώρα είναι η σειρά σου.
-Ναι και ΄γω τον θέλω τώρα, είπε αυτή και σηκώθηκε να πάει στην κρεβατοκάμαρα βγάζοντας από πάνω της ένα ριχτό φόρεμα εγκυμοσύνης που φορούσε και ξάπλωσε στο κρεβάτι με τα ποδιά ανοιχτά και χάιδευε το μουνί της. Όταν έβγαλα κι εγώ τα ρούχα έπεσα στα τέσσερα από πάνω της δίνοντας τον πούτσο μου να μου τον γλύψει ενώ εγώ ειχα βάλει το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της και έγλυφα πάλι την μουναρα της. Η Γιώτα είχε κάτσει δίπλα και μαλακιζόταν που μας έβλεπε. Δεν άργησα να της χύσω στο στόμα και όταν σηκώθηκα έγειρε η Γιώτα και την φίλησε στο στόμα γλύφοντας ότι χύσια μου, είχαν πέσει στο πρόσωπο της. Εγώ της σήκωσα τα ποδιά και τον έχωσα στην μουναρα της που λόγο της εγκυμοσύνης ήταν σαν χοάνη. Αυτές συνέχιζαν να πήζουν με τις γλώσσες τους τα χυσια μου κι΄ εγώ την γαμούσα. Της άρεσε αλλά κάθε τόσο μου έλεγε να κάνω ποιο σιγά γιατί με το καυλί μου χτύπαγα το μωρό στην κοιλιά της. Μετά από μεγάλη προσπάθεια της έχυσα στο μουνί και έπιασα το καυλί μου και της το έπαιζα στα μουνοχειλα της που χάσκανε, ενώ η Γιώτα μου ζήτησε να παραμερίσω για να της γλύψει το μουνί. Εγώ ειχα τέτοιες καύλες που όπως ήταν σκυμμένη η Γιώτα πάνω στην Λένα και είχε τουρλώσει τον κώλο της τον έχωσα με την μια, μεσα στο μουσκεμένο μουνί της πισωκολιτα. Εγώ την γαμούσα και αυτή έπαιζε με την Λένα ώσπου με τα χύσια μου της έκαψα το μουνί και αυτή τα έπιανε και έβαζε το χέρι της, τη μια στο σόμα της και την άλλη στο στόμα της Λένας. Εγώ ειχα κουραστεί και καθόμουνα σε μια πολυθρόνα που βρήκα εκεί και έβλεπα την Γιώτα με την Λένα να γαμιούνται για αρκετή ώρα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

03/08/2005

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ