? TSONTA.GR - τρελλα γαμησια με την γειτοννισα - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
τρελλα γαμησια με την γειτοννισα

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ

Είμαστε η Νίκη και ο Τάκης , ένα παντρεμένο ζευγάρι με παιδιά και σας γράφουμε μετά τις διακοπές που κάναμε αυτό το καλοκαίρι στη Σαντορίνη. Εγώ είμαι 38 ετών και η Νίκη 35. Η γυναίκα μου είναι ψηλή , καλλίγραμμη , μελαχρινή. Της αρέσει να γυμνάζεται και αυτό είναι το ατού της που καταφέρνει να διατηρεί ένα τόσο ωραίο σώμα. Πηγαίνει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στο γυμναστήριο, πολλές φορές δε , όταν έχω κι εγώ χρόνο, πηγαίνουμε μαζί. Της αρέσει να ντύνεται λίγο προκλητικά, αλλά όχι πρόστυχα. Συνήθως φοράει ωραία καλσόν, κατά προτίμηση μαύρα με φούστες προς το μίνι που συνοδεύονται από στενά μπλουζάκια ή πουκάμισα που τονίζουν το καλλίγραμμο σώμα της. Συχνά, όταν βγαίνουμε μαζί βόλτα, παρατηρούμε τα βλέμματα διαφόρων νεαρών να είναι καρφωμένα πάνω της κι αυτό είναι κάτι που ερεθίζει και τους δυο μας. Στη συνέχεια το συζητάμε και αυτό μας φτιάχνει τη διάθεση για έρωτα. Πολλές φορές είχαμε πηδηχτεί με πάθος με αφορμή τέτοια γεγονότα. Πότε ο νεαρός που κάθονταν στο απέναντι τραπέζι της καφετέριας και δεν έλεγε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της , πότε ο άλλος νεαρός στην πιτσαρία που δεν έπαιρνε τα μάτια του πάνω από το μεγάλο και στητό στήθος της που σχηματίζονταν έντονα μέσα στο εφαρμοστό μπλουζάκι ή πουκάμισο. Μπορούσε όμως να είναι και κάτι πιο εξτρέμ. Στο μπαρ μπορούσε κάποιος νεαρός ν’ απολαμβάνει το κιλοτάκι της και να προσπαθεί να την πάρει όλο και περισσότερο μάτι στο συγκεκριμένο σημείο. Η Νίκη όταν έβλεπε κάποιον να την καμακώνει ή να προσπαθεί να την πάρει μάτι με ειδοποιούσε με το βλέμμα της , κάνοντας μου νόημα ότι έχει αρχίζει να γίνεται παιχνίδι. Είχαμε γίνει πολύ έμπειροι σε τέτοιου είδους παιχνίδια , καθώς κάθε φορά που βγαίναμε μόνοι μας βόλτα προσπαθούσαμε να μαζεύουμε νεαρά βλέμματα πάνω στο σώμα της γυναίκας μου. Βέβαια όλες αυτές τις καταστάσεις θα μπορούσαμε να τις είχαμε εκμεταλλευτεί για να προχωρήσουμε πιο πέρα , όπως κάνουν πολλά ζευγάρια, αλλά το γεγονός ότι έχουμε παιδιά δεν μας επέτρεψε να προχωρήσουμε. Ούτε χώρος ούτε χρόνος υπήρχε για κάτι τέτοιο. Επιπλέον είμαστε προσεκτικοί για να μην εκτεθούμε στον κοινωνικό μας κύκλο . πέφτοντας πάνω σε κάποιον γνωστό ή σε άτομο χωρίς εχεμύθεια. Αν γίνονταν κάτι, θα γίνονταν με άτομα εκτός κοινωνικού μας κύκλου , αφού πρώτα αυτά θα είχαν κατακτήσει την εμπιστοσύνη μας. Πάντως τέτοιου είδους παιχνίδια , όσο κι αν δεν προχωρούσαν όσο θέλαμε , έδιναν αλάτι στην καθημερινή ερωτική μας ζωή.
Είμαστε παντρεμένοι εδώ και οκτώ περίπου χρόνια και φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε και πάλι διακοπές μόνοι μας σαν ζευγάρι, αφήνοντας τα δύο παιδιά μας στους γονείς της Νίκης. Το είχαμε σχεδιάσει από καιρό και θέλαμε να ζήσουμε κάτι συναρπαστικό και ευχάριστο. Θέλαμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα του γάμου και να θυμηθούμε τον πρώτο , καλό καιρό της σχέσης μας. Όλοι οι παντρεμένοι ξέρουν ότι η ζωή με τα παιδιά είναι γεμάτη σκοτούρες και υποχρεώσεις που σιγά σκοτώνει την ερωτική επιθυμία του ζευγαριού και σε υποτάσσει στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτό είχε συμβεί και μ΄ εμάς τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια. Κάναμε έρωτα σε σχετικά κοντινά διαστήματα μεταξύ τους, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, αλλά θέλαμε κάτι πιο συναρπαστικό και ευχάριστο που θα μας έβγαζε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έτσι πήραμε την απόφαση, ύστερα από αρκετές συζητήσεις , να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη τις φαντασιώσεις που όλα αυτά τα χρόνια είχαμε στο κρεβάτι μας. Ήταν φαντασιώσεις ομαδικού έρωτα που έδιναν αλάτι στην ερωτική μας ζωή και μας έκαναν να ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ τα γαμήσια που κάναμε μεταξύ μας.
Η Νίκη από τότε που αρχίσαμε να συζητάμε τέτοιου είδους φαντασιώσεις άναβε ιδιαίτερα στον έρωτα που κάναμε και γίνονταν ένα καζάνι ερωτικού πόθου και ατελείωτης κάβλας. Μου ζητούσε να της διηγούμαι στο κρεβάτι ιστορίες με παρτούζες και ερωτικά τρίγωνα, με κάθε λεπτομέρεια. Οι διηγήσεις συμπληρώνονταν πάντα από την ίδια και πολλές φορές συνεχίζονταν και σε γαμήσια που κάναμε την επόμενη και την μεθεπόμενη μέρα. Ήταν κάτι που μας άναβε πολύ και του δύο. Η γυναίκα μου μεταμορφώνονταν από ένα μάλλον σεμνότυφο και σοβαρό πλάσμα σ’ ένα πρόστυχο πουτανάκι που λες και ζούσε για τα ομαδικά και τις παρτούζες. Με έβαζε να της διηγούμαι ιστορίες όπου ένας και δύο νεαροί την πηδούσαν και εγώ παρακολουθούσα καβλωμένος την όλη φάση , παίζοντας τον πούτσο μου στην αρχή και στη συνέχεια παίρνοντας μέρος κι εγώ στο γαμήσι. Ιδιαίτερα της άρεσε να τους δίνω εγώ οδηγίες πως θα την γαμήσουν , πως θα ξεκινήσουν , πως θα τη φιλούν που θα την χαϊδέψουν και επίσης να καθοδηγώ και την ίδια σχετικά μ’ αυτά που θα έκανε στους γαμιάδες της. Πολλές φορές μου έλεγε ότι ήθελε να πηγαίνουμε σε μπαράκια κι εκεί να διάλεγε μόνη της το νεαρό που θα πηδιόταν μαζί του , να χόρευε και να διασκέδαζε μαζί του , να τον έφερνε στο τραπέζι, να μου τον σύστηνε και στη συνέχεια , πάντα με τη δική μου άδεια, να πήγαιναν βόλτα οι δυο τους. Εκεί θα μπορούσαν να προχωρήσουν όσο ήθελαν με την υπόσχεση ότι θα μου διηγούταν τα πάντα μετά. Αυτό ήταν κάτι που με άναβε κι εμένα ιδιαίτερα γι’ αυτό και σκέφτηκα και της εξιστόρησα πολλές τέτοιες ιστορίες. Τις εξιστορούσα με κάθε λεπτομέρεια και με πολύ παραστατικότητα. Αυτό συντέλεσε με τη σειρά του να μεγαλώσει η επιθυμία και των δυο μας για την πραγματοποίηση τέτοιων φαντασιώσεων.
Πολλές φορές σκεφτόμουνα τη συμπεριφορά της στο κρεβάτι, όταν συζητούσαμε τέτοιου είδους φαντασιώσεις και θεώρησα ότι δεν θα είχα και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να την πείσω να το κάνουμε στην πράξη. Έτσι αποφάσισα να κάνω μια σοβαρή κουβέντα μαζί της και για το λόγο αυτό έδιωξα τα παιδιά από το σπίτι , στέλνοντας τα στους παππούδες τους για Παρασκευή απόγευμα , καθώς είχαν τελειώσει το σχολείο. Τα πήγα μάλιστα εγώ και είπα στη Νίκη ότι δικαιούμαστε να μείνουμε λίγο ξεκούραστοι από τα τρεχάματα της εβδομάδας. Αυτή το δέχτηκε και έτσι καταφέραμε να μείνουμε μόνοι. Το απόγευμα , αφού είχαμε ξεκουραστεί για λίγο και οι δύο καθίσαμε να πιούμε καφέ αποφάσισα χωρίς περιστροφές και υπονοούμενα να μπω κατευθείαν στο θέμα. «Βλέπω ότι σ’ αρέσουν πολύ αυτά που συζητάμε όταν γαμιόμαστε, μεταμορφώνεσαι και γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Η κάβλα σου φτάνει στο τέρμα.» Δοκίμασα μεγάλη έκπληξη αλλά και ικανοποίηση από την απάντηση που μου έδωσε «Ναι αγάπη μου , έτσι είναι , ανάβει όλο μου το είναι μ’ αυτές τις φαντασιώσεις και ξέρω ότι πολλά ζευγάρια αποτολμούν να τις κάνουν πράξη χωρίς αυτό να χαλάει τη σχέση τους , αντίθετα την κάνει πολλές φορές καλύτερη , την τονώνει.» Η απάντησή μου ήταν ότι : «απ’ αυτά που μου λες καταλαβαίνω ότι σ’ ενδιαφέρει σοβαρά το θέμα και μάλλον πρέπει να το προχωρήσουμε» « Φυσικά θα πρέπει , αν το θέλεις κι εσύ» μου απάντησε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. « Μα κι εγώ το θέλω πάρα πολύ κούκλα μου και νομίζω ότι θα πρέπει να δρομολογήσουμε γεγονότα» της απάντησα. «Να ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα για κάτι τέτοιο με τα παιδιά στο σπίτι. Εδώ και τώρα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Πρέπει να το δρομολογήσουμε αλλιώς. Σκέφτομαι κάτι για το καλοκαίρι , αν καταφέρναμε να πάμε διακοπές μόνοι μας. Εκεί μπορούμε με την άνεσή μας, ίσως με κάποιο πρόσωπο που θα έχουμε γνωρίσει πιο πριν ή κάποιο που θα γνωρίσουμε εκεί.» Εγώ συμφώνησα μαζί της, βλέποντας ότι αντικειμενικά δεν υπάρχει άλλη περίοδος που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο πράγμα. Εξάλλου εκείνο το διάστημα ήμασταν πνιγμένοι στις υποχρεώσεις. Ήταν αδύνατο να βρεθεί χρόνος.
Αποφασίσαμε να το οργανώσουμε πιο συστηματικά και να κλείσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα δωμάτιο για να είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε. Είπαμε αυτό να γίνει προς το τέλος του Ιουλίου μέχρι και το πρώτο πενθήμερο του Αυγούστου. Είχαμε ένα χρόνο δώδεκα ημερών στη Σαντορίνη για να ξεκουραστούμε και να κάνουμε πραγματικότητα όσα είχαμε σκεφτεί. Πράγματι κατάφερα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κατάφερα να κλίσω δωμάτιο , στέλνοντας μια προκαταβολή. Τα δωμάτιο ήταν μεγάλο και άνετο και διέθετε πισίνα. Κανονίσαμε ακόμα και το θέμα της παραμονής των παιδιών , στους γονείς της Νίκης για εκείνο το διάστημα. Το όλο σκηνικό της προετοιμασίας είχε ανάψει την ερωτική μας ζωή και κάναμε όλο και πιο συχνά έρωτα και πάντα συζητούσαμε για το τι θα κάνουμε και πως, όταν ξεκινήσουμε τις διακοπές. Η Νίκη μου ζήτησε εκτός από νεαρό , αν δεν βρούμε να πάμε και με ζευγάρι. Εγώ δεν είχα λόγο ν’ αρνηθώ.
Έτσι πέρασε ο χρόνος ,ανάμεσα στις υποχρεώσεις της οικογένειας και στις έξαλλες φαντασιώσεις που καλλιεργούσαμε και έφτασε ο χρόνος των διακοπών. Το πρώτο που τακτοποιήσαμε ήταν το θέμα των παιδιών. Αμέσως τα πήγα εγώ για διακοπές στους γονείς της Νίκης που έμεναν πιο έξω από την Αθήνα και θα απολάμβαναν την φροντίδα των παππούδων και τη θάλασσα. Η Νίκη έμεινε στο σπίτι για να προετοιμάσει τα πράγματα και εγώ αφού έμεινα το βράδυ στα πεθερικά μου και τακτοποιήσαμε τα παιδιά , την άλλη μέρα το πρωί γύρισα στο σπίτι. Η Νίκη με πήρε τηλέφωνο το απόγευμα στο κινητό και μου είπε ότι όταν βρω χρόνο και δεν είμαι στο σπίτι να την πάρω για να συζητούσαμε κάποιο θέμα που αυτή ήθελε. Τελικά το βράδυ κατάφερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο και βγαίνοντας έξω πήρα τη Νίκη στο κινητό για να μάθω τι ήθελε να μου πει. Μου είπε ότι θα έβγαινε βόλτα με τη φίλη της τη Γιώτα και μετά το φαγητό θα πήγαιναν σε κάποιο μπαρ για κανένα ποτό. Με ρώτησε αν θα μπορούσε να προχωρήσει σε περίπτωση που βρισκόταν κάποιος για να πηδηχτούν. «Η Γιώτα έχει βάλει στο μάτι ένα παιδί και αν προχωρήσει κάτι θα μπορούσε να βάλει κι εμένα στο παιχνίδι. Θέλω να το ξέρεις» , μου είπε, «και μόνο αν συμφωνείς θα προχωρήσω κι εγώ.» «Ναι , αγάπη μου , να προχωρήσεις της είπα και θα μου τα πεις όλα με κάθε λεπτομέρεια αύριο που θα γυρίσω στο σπίτι. Ξέρεις πολύ καλά ότι τέτοια παιχνίδια με ανάβουν κι εμένα πάρα πολύ.»
Την άλλη μέρα έφτασα στο σπίτι γύρω στις 10 το πρωί και βρήκα τη Νίκη , να είναι στην κουζίνα και να πίνει καφέ. Μου έφτιαξε καφέ και της είπα για την εγκατάσταση των παιδιών στο σπίτι των γονιών της και ότι όλα ήταν εντάξει. Ύστερα τι ρώτησα για το γνωστό θέμα . «Τι έγινε χθες το βράδυ αγάπη μου , πως περάσατε με την Γιώτα ;» Αυτή μου απάντησε ότι έγιναν κάποια ενδιαφέροντα πράγματα που αν ήθελα θα μου τα διηγούταν εκείνη τη στιγμή ή το βράδυ με την ησυχία μας στο κρεβάτι. Εγώ της είπα να μου διηγηθεί εκείνη τη στιγμή τι έγινε και η Νίκη άρχισε να μου διηγείται τι ακριβώς έγινε.
Μου είπε ότι μετά το φαγητό πήγαν με τη Γιώτα σ’ ένα μπαρ , όπου παρήγγειλαν ποτό και περίμενα τον φίλο της Γιώτας. Μετά από λίγο διάστημα ήρθε κι αυτός και αφού διασκέδασαν για αρκετή ώρα η Γιώτα πρότεινε να πάμε όλοι μαζί μια βόλτα. Το τι έγινε στη βόλτα, η γυναίκα μου το διηγήθηκε πολύ παραστατικά τόσο που με άναψε φοβερά

Η ΝΙΚΗ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ : «Μπήκαμε στο αυτοκίνητο της φίλης μου και προχωρήσαμε προς την παραλιακή. Σταματήσαμε σε μια παραλία κι εκεί κατεβήκαμε. Σε μια στιγμή καθώς βρισκόμασταν σ’ ένα απόμερο σημείο της παραλίας αρχίσαμε και οι δύο εντελώς ξαφνικά να χαϊδεύουμε και να φιλάμε τον νεαρό. Η Γιώτα άρχισε να τον φιλάει στο στόμα κι εγώ του χάιδευα με το χέρι μου την πούτσα του πάνω από το τζιν που φορούσε. Σε λίγο του την έβγαλα έξω και άρχισα να του την παίζω δυνατά με το χέρι , ενώ η Γιώτα εξακολουθούσε να τον φιλάει στο στόμα με πάθος. Μετά γονάτισα και του πήρα ένα παθιασμένο τσιμπούκι από το οποίο λίγο έλειψε να χύσει στο πρόσωπό μου , αν δεν τραβιόμουν γρήγορα και θα μου είχε κάνει τα ρούχα χάλια. Η Γιώτα , όσο εγώ του έπαιρνα τσιμπούκι, του έγλειφε με πάθος την κωλοτρυπίδα και του χάιδευε τ’ αρχίδια. Στη συνέχει ο νεαρός έβαλε τα χέρια του κάτω από τις μίνι φούστες που φοράγαμε και χάιδεψε τα μουνάκια μας χωρίς να βγάλει τα κιλοτάκια μας. Το έκανε τόσο ωραία που εγώ ανατρίχιασα και λίγο έλειψε να χύσω και το ίδιο έγινε με τη Γιώτα που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα βογκητά της όταν το χέρι του νεαρού πασπάτευε το μουνάκι της. Μετά , χωρίς να πούμε κουβέντα, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ήρθαμε στο σπίτι της Γιώτας. Στο δρόμο , Γιώργος έπαιζε με τα βυζιά μου και προσπαθούσε να μου φιλήσει τις ρώγες χωρίς να μου βγάλει το σουτιέν. Όταν φτάσαμε στο σπίτι της Γιώτας , ανεβήκαμε γρήγορα στο διαμέρισμά της και αμέσως βγάλαμε τα ρούχα μας. Εγώ έμεινα με το σουτιέν και το στρίγκ , ενώ η Γιώτα η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να κατεβάσει το στριγκ της και να ζητήσει από το Γιώργο να της κάνει γλειφομούνι, που τόσο πολύ της άρεσε. Ο Γιώργος γονάτισε και άρχισε να της γλείφει με πάθος το μουνί της , ενώ εγώ είχα καθίσει απέναντι στον καναπέ και τους παρακολουθούσα παίζοντας το μουνάκι μου. Όσο ο Γιώργος έγλειφε το μουνί της Γιώτας , αυτή έβγαλε όλα της τα ρούχα και έμεινε εντελώς γυμνή. Στη συνέχεια γδύσαμε εντελώς το ν Γιώργο και τον καθίσαμε στον καναπέ. Εκεί και οι δύο μαζί του πήραμε ένα δυνατό τσιμπούκι και η πούτσα του έγινε δυνατή και μεγάλη σαν κατάρτι. Στη συνέχεια ήρθε η σειρά μου να με γαμήσει ο Γιώργος. Αφού έβγαλα το σουτιέν μου , στάθηκα στα τέσσερα και ο μικρός παραμέρισε το στριγκάκι μου χωρίς να μου το βγάλει, μου έμπηξε με μανιασμένο τρόπο την ψωλή του μέσα στο μουνί μου. Με γάμησε μανιασμένα για περισσότερο από ένα δεκάλεπτο και εγώ είχα στην κυριολεξία ξεθεωθεί από την πούτσα- μαχαίρι που έσκιζε ανελέητα το μουνάκι μου. Είχα παραδοθεί ολόκληρη στην κάβλα και δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα βογκητά μου. Η Γιώτα είχε έλθει μπροστά μου και μου χάιδευε τα βυζιά μου , ενώ πότε πότε χάιδευε και τον Γιώργο στην πλάτη. Αυτά τα απαλά χάδια της Γιώτας μας άναβαν πολύ και τους δύο και μας έκανα να γαμιόμαστε με μεγαλύτερο πάθος. Με άναβε ιδιαίτερα ότι με κοιτούσε στα μάτια με λάγνο βλέμμα την ώρα που ο Γιώργος έμπηγε με δύναμη την πούτσα του μέσα στο μουνάκι μου. Ήταν σα να με ενθάρρυνε να τον ξαναπάρω και σα συμμετείχε με την ψυχή της στο παιχνίδι μας. Είχα ξεπατωθεί από το γαμήσι που μου έκανε ο Γιώργος όταν έφτασε η στιγμή να χύσει. Τότε η Γιώτα τράβηξε την πούτσα του από το μουνί μου και την πήρε στο στόμα της για να του κάνει πίπα. Πριν όμως προλάβει να την πάρει στο στόμα της , τα χύσια του εκσφενδονίστηκαν στο πρόσωπό της και τα μαλλιά της. Παρ’ όλα αυτά η Γιώτα δεν έδειξε να ενοχλείτε καθόλου και του πήρε ένα δυνατό τσιμπούκι , γλείφοντας και την τελευταία σταγόνα που υπήρχε πάνω στην πούτσα του. Εγώ τους παρακολουθούσα ξεθεωμένη από την πούτσα που είχα φάει προηγούμενα και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Το μουνάκι μου ήταν σα να είχε πάρει φωτιά. Αφού τελείωσε το τσιμπούκι η Γιώτα πήγε και έπλυνε το πρόσωπό της και τα μαλλιά της. Ύστερα καθίσαμε στον καναπέ για να ξεκουραστούμε και σε λίγο μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα και οι τρεις. Ήταν η σειρά της Γιώτας για να πάθει αυτό που έπαθα εγώ στον καναπέ. Πήγαμε στο κρεβάτι και η Γιώτα ξάπλωσε , ενώ εγώ στάθηκα από πάνω της και αγκαλιάζοντας την , άρχισα να της χαϊδεύω τα βυζιά και να γλείφω τις ρόγες της , ενώ ο Γιώργος γονάτισε πήρε τα πόδια της στους ώμους του και της έμπηξε τον πούτσο του στο διψασμένο μουνάκι της .Άρχισε να τη γαμάει με πάθος ενώ συνέχισα να τη χαϊδεύω και να τη φιλάω στο στόμα. Δεν άργησαν να φτάσουν και οι δύο σε μεγάλη κάβλα και τα βογκητά τους ακούγονταν σε όλο το δωμάτιο. Σε λίγο ο Γιώργος έχυσε και γέμισε και πάλι το κορμί της τα χύσια του. Στη συνέχεια εγώ του πήρα ένα τσιμπούκι και έγλειψα και την τελευταία σταγόνα που υπήρχε επάνω. Τελειώνοντας το γαμήσι της Γιώτας τους άφησα μόνους να κοιμηθούν οι δυο τους και αφού έκανα ένα ντους πήγα και κοιμήθηκα στο διπλανό δωμάτιο. Το πρωί πήγα και πάλι μέσα στο δωμάτιο τους και βρήκα τον Γιώργο μισοξυπνημένο και τη Γιώτα να κοιμάται. Αποχαιρέτησα τον Γιώργο μ’ ένα δυνατό τσιμπούκι που τον έκανε να χύσει στο στόμα μου όλα του τα χύσια και στη συνέχεια έδωσα ένα δυνατό φιλάκι στο μάγουλο της Γιώτας , η οποία δεν κατάλαβε τίποτα γιατί κοιμόταν βαθιά. Στη συνέχεια ντύθηκα και έφυγα για το σπίτι μας.»

Αυτή ήταν η παραστατική και καυτή διήγηση της γυναίκας μου που με έκανε να καβλώσω αφάνταστα. Το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσει ένα απροσδόκητο και δυνατό γαμήσι και από μένα , που έγινε με το τελείωμα της διήγησης. Με το που τελείωσε να μου λέει όσα έγιναν εγώ άρχισα να την αγκαλιάζω να τη φιλώ και να την χαϊδεύω στον κώλο και το στήθος. Έβαλα το χέρι μου κάτω από τη φούστα και διαπίστωσα ότι φορούσε ένα πολύ υγρό κιλοτάκι και τότε ή ίδια μου είπε ότι ήταν το ίδιο από το χθεσινοβραδινό γαμήσι και το φορούσε γιατί περίμενε εμένα. Εγώ το παραμέρισα λίγο και έβαλα τα δάχτυλά μου στην τρύπα του μουνιού της και την έκανα να βογκήξει από ηδονή. Στη συνέχεια βρέθηκα γονατιστός μπροστά στο μουνάκι της και έκανα παιχνίδι μαζί του με τη γλώσσα μου για πάνω από δέκα λεπτά. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει το στόμα μου από τα χύσια της Νίκης και οι κραυγές της ηδονής που έβγαζε να με καβλώσουν ακόμα περισσότερο. Για μια ακόμα φορά η Νίκη ξεπατώθηκε στο γαμήσι και αυτή τη φορά από μένα. Ο πούτσος μου την ξέσκισε αλύπητα. Ήταν τόσο δυνατό το ξέσκισμα που της έκανα που μετά δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της και να κουνηθεί. Συνεχώς μου έλεγε : «με ξεπάτωσες γαμιόλη , με ξεπάτωσες , δεν μπορώ πια να περπατήσω». Μετά ασχοληθήκαμε με την προετοιμασία του ταξιδιού και το υπόλοιπο της ημέρας δεν μιλήσαμε πια για τέτοια θέματα. Το απόγευμα έκανε ένα μέτρημα των εσώρουχων και των μαγιό που θα έπαιρνε στο ταξίδι και μου είπε ότι ήθελε να πάρει δυο –τρία στριγκ ακόμη , ενώ σουτιέν είχε αρκετά. Βγήκε στα μαγαζιά για να ψωνίσει και πήρε ότι πιο προκλητικό βρήκε. Διάφανα δαντελωτά με μια μικρή ραντούλα που μόλις κάλυπτε την κωλοτρυπίδα. Μάλιστα , όταν γύρισε στο σπίτι , τα πρόβαλε για να δει πως της πήγαιναν και μου ζήτησε να δω κι εγώ. Πραγματικά ήταν ένα πολύ καυτό θέαμα. Είχε αποφασίσει να τα δώσει
Την άλλη μέρα κατεβήκαμε στον Πειραιά και μπήκαμε στο καράβι για Σαντορίνη. Στο καράβι η Νίκη τριγυρνούσε πότε στο κατάστρωμα και πότε στο μπαρ και γενικά όπου υπήρχε νεαρός κόσμος. Το ίδιο έκανα κι εγώ αλλά την άφηνα να κυκλοφορεί και μόνη. Ήταν αναγκαίο για το στόχο που είχαμε βάλει. Η εμφάνισή της ήταν πολύ καυτή. Ένα πολύ κοντό σορτς και από πάνω μόνο το σουτιέν του μαγιό με ένα διάφανο εντελώς ριχτό από το οποίο μπορούσε κανείς άνετα να διακρίνει τις διαστάσεις και την κατάσταση του στήθους της γυναίκας μου. Τα νύχια της ήταν ωραία βαμμένα και τα μαλλιά της επίσης ωραία χτενισμένα. Δεν υπήρχε αντρικό βλέμμα πάνω στο καράβι που να μην έπεφτε πάνω στη Νίκη και μάλιστα με πάθος. Αυτό ήταν κάτι που με άναβε. Εκείνη όμως προσπαθούσε να σταμπάρει κάποιο νεαρό , που αν ήμασταν τυχεροί, θα πήγαινε κι αυτός Σαντορίνη και δεν θα κατέβαινε σε κάποια ενδιάμεση στάση του καραβιού. Τελικά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε και πάνω στο καράβι δεν έγινε τίποτα απ’ αυτά που είχαμε στο μυαλό μας. Φτάσαμε στο νησί ύστερα από έξι ώρες ταξίδι και πήγαμε , μεσημέρι πια, στο δωμάτιο για να τοποθετήσουμε τα πράγματα και να ξεκουραστούμε. Η ιδιοκτήτρια μας περίμενε και μας βοήθησε πολύ στην εγκατάστασή μας. Βουτήξαμε για λίγο στην πισίνα και μετά πέσαμε για ύπνο. Είχαμε αποφασίσει το βράδυ να ξεκινήσουμε μια μεγάλη περιήγηση στη νυχτερινή ζωή του νησιού. Πράγματι μετά από δύο ώρες που ξυπνήσαμε ετοιμαστήκαμε και βγήκαμε. Η Νίκη είχε ντυθεί πολύ ωραία , βάζοντας τα καινούργια και προκλητικά εσώρουχα που αγόρασε , ωραίο καλσόν και στενά και προκλητικά ρούχα που τόνιζαν τις καμπύλες του σώματός της. Πήγαμε βόλτα στα στενά του νησιού και μετά καθίσαμε για φαγητό. Μετά πήγαμε σ΄ ένα μπαράκι για διασκέδαση. Εκεί η Νίκη άρχισε να χορεύει ακατάπαυτα και όσο περνούσε η ώρα γίνονταν αντικείμενο προσοχής απ’ όλο και περισσότερους νεαρούς που βρίσκονταν μέσα στο μπαράκι. Για κάποιο χρονικό διάστημα χορέψαμε μαζί και μετά κάθισα στο τραπέζι και παρακολουθούσα τον παθιασμένο χορό της γυναίκας μου. Σε κάποια στιγμή είδα να την πλησιάζουν και να χορεύουν μαζί της δύο νεαροί , στους οποίους η Νίκη χαμογέλασε γλυκά, σα να τους έδινε την άδεια να συνεχίσουν να χορεύουν μαζί της και ύστερα κοίταξε προς το μέρος μου σα να προσπαθούσε να πάρει την άδειά μου για να χορέψει με τους νεαρούς. Και πράγματι εγώ της έγνεψα θετικά και αυτή τότε έγινε πιο ζωηρή και θερμή απέναντί τους. Τράβηξε και τους δύο από τα χέρια και άρχισαν να χορεύουν πιο έντονα. Σε κάποια στιγμή κατέβηκαν από την πίστα και ήρθαν και οι τρεις στο τραπέζι. Εκεί συστηθήκαμε και τα παιδιά κάθισαν μαζί μας. Ήταν ο Δημήτρης και ο Μάκης , που δεν ήταν τελείως άγνωστοι στη γυναίκα μου , αλλά γνωστοί της από συναλλαγές στη δουλειά της. Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό από την αρχή στο τραπέζι και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε θερμό. Κουβεντιάζαμε για διάφορα θέματα, πίναμε , ενώ παρατήρησα ότι και τα δύο παιδιά δεν έλεγαν να πάρουν τα μάτια τους από το σώμα της Νίκης. Τα μάτια τους ήταν συνεχώς καρφωμένα πάνω στα προκλητικά βυζιά της γυναίκας μου , ενώ με πονηρές και λάγνες ματιές «έκοβαν» ολόκληρο το σώμα της.
Σε κάποια στιγμή η Νίκη σηκώθηκε και πήγε προς την τουαλέτα και από μακριά μου έκανε νεύμα να την ακολουθήσω. Πράγματι την ακολούθησα και κάναμε οι δυο μας μια μικρή συζήτηση. Μου είπε ότι οι νεαροί είναι η ευκαιρία που ψάχναμε και ότι είναι εχέμυθα και σοβαρά παιδιά , απ’ όσο τα ήξερε. Εγώ συμφώνησα μαζί της και μου είπε ότι με κάποιο τρόπο θα πρέπει και οι δύο να φτιάξουμε κλίμα έτσι ώστε οι νεαροί να έρθουν στο δωμάτιό μας. Πρέπει και οι δυο να είμαστε να είμαστε πολύ θερμοί μαζί τους. Εγώ ήδη είχα ανάψει με αυτά που συζητήσαμε και της είπα ότι θα πρέπει να τους δώσει αρκετό θάρρος όταν θα γυρίσουμε στο τραπέζι. Και πράγματι έτσι έγινε όταν γυρίσαμε στο τραπέζι. Εκεί η Νίκη ξεκίνησε πρώτη. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα μου άρχισε να χαϊδεύει το πόδι του Δημήτρη και το έκανε πολύ γλυκά για να του δείξει τις διαθέσεις της και το ίδιο έκανε μετά από λίγο με το χέρι του Μάκη. Εγώ της χαμογελούσα με τρόπο σα να την προέτρεπα να συνεχίσει αυτό που έκανε. Αυτό έγινε αντιληπτό και με τους φίλους μας , οι οποίο άνετα πια απλώσαν τα χέρια τους πάνω στο σώμα της Νίκης και άρχισαν να την χαϊδεύουν απαλά πότε στην πλάτη και πότε στα μπούτια. Σε κάποια στιγμή εγώ έριξα την ιδέα. « Δεν πάμε παιδιά από το δωμάτιο για έναν καφέ;» «Κι εμένα θα μου άρεσε πολύ να σας περιποιηθώ» συμπλήρωσε η Νίκη. Τα παιδιά κατάλαβαν ότι η διάθεσή μας ήταν ειλικρινής. Ο Δημήτρης μας απάντησε ευγενικά «αν δεν σας είναι βάρος δε θα λέγαμε όχι». Η Νίκη του απάντησε ότι μας είναι χαρά και τότε όλοι και ξεκινήσαμε για το δωμάτιο.
Φτάσαμε μετά από ένα τέταρτο με το αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει τα παιδιά και μπήκαμε μέσα ενώ το κλίμα ήταν πολύ θερμό μεταξύ μας. Ενώ ξεκλείδωνα την πόρτα η Νίκη μου έδωσα μερικά παθιασμένα φιλιά στο στόμα μπροστά στους νεαρούς αλλά δεν παρέλειψε να χαϊδέψει τρυφερά τον Δημήτρη στην πλάτη και τον Μάκη στον αυχένα. Μπήκαμε στο δωμάτιο και τα παιδιά κάθισαν στο μικρό καναπεδάκι που υπήρχε απέναντι από το κρεβάτι μας, ενώ η Νίκη στάθηκε απέναντί τους αφήνοντας τα μπούτια της ανοιχτά και το διάφανο κιλοτάκι, που φορούσε, στη θέα των δύο επισκεπτών μας. Ήταν φανερό από το ύφος τους ότι το θέαμα το παρατήρησαν από την πρώτη στιγμή και οι δυο και αυτό άναψε ακόμα περισσότερο το κλίμα. Εγώ κάθισα δίπλα της και τη χάιδευα στην πλάτη και στην κοιλιά. Η Νίκη τότε ρώτησε : « τι θέλετε από καφέ ;» Τότε εγώ της απάντησα ότι τον καφέ μπορούμε να τον πιούμε αργότερα αγάπη μου , τώρα νομίζω ότι έχουμε καλύτερα να κάνουμε και γι’ αυτό καλέσαμε τους φίλους μας στο δωμάτιο. Λέγοντας της αυτά , τη φίλησα παθιασμένα στο στόμα και της χάιδεψα τα βυζιά. Οι ρώγες της είχαν γίνει σαν καρφιά και οι αναστεναγμοί της ήταν πολύ δυνατοί. Τα παιδιά είχαν κι αυτά ανάψει , σηκώθηκαν από το καναπεδάκι και ήρθαν δίπλα μας. Άρχισαν κι΄ αυτά να χαϊδεύουν τη Νίκη και να τη φιλούν στο στόμα. Ο Μάκης τη φιλούσε παθιασμένα στα χείλη και οι γλώσσες τους δένονταν η μία με την άλλη ενώ ο Δημήτρης τη φιλούσε στο λαιμό και της χάιδευε τα βυζιά. Εγώ είχα τραβηχτεί λίγο πιο πέρα και παρακολουθούσα το παιχνίδι της γυναίκας μου με τους νεαρούς. Ξέροντας μάλιστα τα βίτσια της γυναίκας μου άρχισα να τους προτρέπω να προχωρήσουν. Έλεγα στο Μάκη να συνεχίσει να τη φιλάει παθιασμένα που φαίνονταν ότι άρεσε πολύ της Νίκης και είπα στο Δημήτρη να της χαϊδέψει τον κώλο. Εγώ είχα πάει από μπροστά της και της έβγαλα τη φούστα. Η Νίκη είχε μείνει με το μαύρο διάφανο στριγκ κιλοτάκι , ενώ το χέρι του Δημήτρη έπαιζε με το προκλητικό κωλαράκι της. Εγώ από μπροστά είχα παραμερίσει το κιλοτάκι της και είχα χώσει τη γλώσσα της μέσα στο μουνί της. Το παιχνίδι είχε ανάψει για τα καλά. Τα παιδιά σε κλάσματα δευτερολέπτου έβγαλαν τα ρούχα τους και έμειναν εντελώς γυμνά. Το ίδιο έγινε και μ’ εμένα. Η Νίκη έβγαλε το πουκάμισο και σουτιέν της και μας φανέρωσε τις ωραίες βυζάρες της. Αμέσως οι ρώγες της βρέθηκαν μέσα στο στόμα του Μάκη που τις έπαιξε για πολύ ώρα , ενώ ο Δημήτρης έπαιζε με τη γλώσσα του την κωλοτρυπίδα της και εγώ με τη δική μου το μουνί της. Σε μια στιγμή της κατεβάσαμε με τον Δημήτρη το κιλοτάκι και την αφήσαμε εντελώς γυμνή.
Ήταν πια η σειρά της Νίκης ν’ ασχοληθεί μ’ εμάς. Πρώτα ανέλαβε τους πούτσους των νεαρών. Εγώ κάθισα στο καναπεδάκι και παρακολουθούσα την όλη φάση παίζοντας τον δικό μου. Η Νίκη είχε γονατίσει μπροστά τους και κρατώντας τους πούτσους τους στα χέριά τους έγλειφε πότε τον έναν και πότε τον άλλο. Παράλληλα τους έπαιζε με τα χέρια της και τους έκανε να βγάζουν ηδονικές κραυγές. Στη συνέχεια άρχισε να τους τσιμπουκώνει άγρια πότε τον ένα και πότε τον άλλο. Εγώ συνέχισα να παρακολουθώ καυλωμένος από τον καναπέ και σε κάποια στιγμή πλησίασα και της πρότεινα και τον δικό μου πούτσο. Τον πήρε με πάθος στο στόμα της και με ξεθέωσε , μέχρι που λίγο έλειψε να χύσω. Στη συνέχεια ο Μάκης ξάπλωσε στο κρεβάτι και ζήτησε από τη Νίκη να καβαλήσει τον καβλωμένο και μεγάλο πούτσο του , πράγμα που η γυναίκα μου έκανε γρήγορα και με πολύ ευχαρίστηση. Αμέσως έτρεξε , καβάλησε τον πούτσο του και άρχισε να χορεύει πάνω του με πάθος. Βογκούσε ασταμάτητα και το ίδιο έκανε κι αυτός. Εγώ και ο Δημήτρης παρακολουθήσαμε τη φάση για κάποιο διάστημα και μετά προχωρήσαμε για να πάρουμε κι εμείς μέρος στο γαμήσι. Ο Δημήτρης ασχολήθηκε με την κωλοτρυπίδα της κι εγώ της τον έδωσα και πάλι τσιμπούκι. Αυτή τον πήρε με ευχαρίστηση και σε κλάσμα δευτερολέπτου ο πούτσος μου χάθηκε μέσα στο στόμα της. Μου τον πήρε με μεγάλο πάθος και με ανέβασε στα ψηλότερα σημεία της ηδονής. Παράλληλα είδα τον πούτσο του Δημήτρη να χάνεται μέσα στην κωλοτρυπίδα της και να τη γαμούν και οι δύο με πρωτόγνωρο πάθος. Το σώμα της τραντάζονταν ολόκληρο από το γαμήσι που της έκαναν οι δύο άντρες. Παρά την πρωτόγνωρη ηδονή που ένιωθε δεν σταμάτησε καθόλου να με τσιμπουκώνει και μάλιστα να το κάνει με πάθος. Το γαμήσι της γυναίκας μου κράτησε πολύ ώρα και είχε στην κυριολεξία ξεπατωθεί. Τα βογκητά της ακούγονταν σε όλο τα δωμάτιο και πρώτη φορά την έβλεπα σε τόσο έξαλλη κατάσταση. Τους φώναζε ότι την ξέσκιζαν αλλά αυτοί δεν έλεγαν να σταματήσουν με τίποτα. Συνέχιζαν να τη γαμούν αλύπητα , σα να τη μαχαιρώνουν και πραγματικά η μουνάρα της και ο κώλος της είχαν πάρει φωτιά. Πρώτη φορά έκανε τόσο σκληρό γαμήσι και πραγματικά έδειχνε να το απολαμβάνει. Οι δύο πούτσες που έμπαιναν μέσα της ταυτόχρονα τη συντάραζαν ολόκληρη και αυτό φαίνονταν στα μάτια της που ήταν σα να πετάγονταν
έξω και από την έκφραση του προσώπου της. Ήταν σε μόνιμη κατάσταση έκστασης , γεμάτο από την ικανοποίηση της ηδονής και την έκπληξη για τη δύναμη αυτών που τη γαμούσαν και από τις δύο τρύπες. Αυτού του είδους το γαμήσι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι που η Νίκη αλλά και οι υπόλοιποι δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τις κραυγές μας.
Είχε έρθει η ώρα να χύσουμε και πρώτα απ’ όλα η δική μου. Χωρίς πολύ πολύ να θελω να συγκρατηθώ γέμισα το στόμα και το πρόσωπο της γυναίκας μου με τα χύσια μου. Στην κυριολεξία την έλουσα.Τα πρώτα πετάχθηκαν μέσα στο στόμα της καθώς ο πούστος μου δεν είχε προλάβει να βγει απ’ αυτό και στη συνέχεια εκσφενδονίστηκαν κατευθείαν στο πρόσωπο και άρχισαν να ρέουν προς ταο σαγόνι της. Καθώς συνέχισα να χύνω μία από τις επόμενες δόσεις την πήρε στο ένα μάτι και της το γέμισε με χύσια ενώ μερικά πετάχτηκαν πάνω στα μαλλιά της. Η Νίκη δεν έδειξε καθόλου να δυσαρεστείται από το πώς είχε γίνει το προσωπό της και η ηδονή που της είχε προσφέρει το δυνατό γαμήσι την είχε κάνει να δέχεται τα πάντα . Αφού τελείωσα το χύσιμο μου πήρε και πάλι τον πούτσο μου στο στόμα της και τον έγλειψε με τέτοια διάθεση σα να ήθελε να τον φάει. Εγώ βέβαια είχα τελειώσει και το μόνο που μου έμενε πλέον ήταν να καθίσω στον καναπέ και να παρακολουθήσσω και το χύσιμο και των άλλων δύο γαμιάδων της γυναίκας μου. Δίπλα μου καθώς τελείωνα ήταν ο Μάκης με τον πούτσο του καβλωμένο που τον έπαιζε με το χέρι του , καθώς περίμενε τη σειρά του. Όταν εγώ τελείωσα πήγε και στάθηκε μπροστά στο χυμένο πρόσωπο της γυναίκας μου , χωρίς να πει λέξη. Άρχισε να μαλακίζεται με μανία μπροστά και πριν η Νίκη προλάβει να του τον πιάσει με το χέρι της τα χύσια του άρχισαν να εσφενονίζονται σε όλο της το πρόσωπο , γεμίζοντας της τα χείλη και τα σαγόνια. Μερικά είχαν φτάσει μέχρι τα μαλλιά της , ενώ τα δικά μου που είχαν χυθεί προηγούμενα έτρεχαν τώρα στο λαιμό της και πάνω στα βυζιά της. Το θέμα ήταν πολύ καβλωτικό , καθώς είχαν γεμίσει και οι ρώγες της. Η τελευταία δόση από τα χύσια του Μάνου την πήρε περισσότερο στα μαλλιά και στο δεξί αυτί. Τελευταίος έχυσε πάνω στη Νίκη ο Δημήτρης. Ήταν σα να χύνει ποτάμι. Το πρόσωπό της είχε γεμίσει εντελώς και συνέχεια έρρεαν προς το λαιμό και το στήθος της. Μη έχοντας που αλλού να χύσει , άρχισε να τη χύνει πάνω στα μαλλιά και πρώτη φορά είδα τη γυναίκα μου έτσι. Είχα καυλώσει φοβερά με το θέαμα. Το πρόσωπό της , τα μαλλιά της , τ’ αυτιά , ο λαιμός και τα βυζιά ήταν στην κυριολεξία γεμάτα από χύσια. Αυτό δεν την ενόχλησε καθόλου , όπως σας είπα και πιο πάνω και συνέχισε να παίζει με του πούτσους των παιδιών που είχε κοντά της σα να ήταν το πολυτιμότερο πράγμα που είχε εκείνη τη στιγμή. Πλησίασα κι εγώ στην παρέα και το ίδιο έκανε και με τον δικό μου. Μάλιστα θεώρησα την όλη φάση πολύ ωραία καθώς αυτό το γλείψιμο μας ξεκούραζε και νομίζω ότι το ίδιο συνέβαινε και με τα δύο άλλα παιδιά. Μετά η Νίκη μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί και εμείς με τα παιδιά ανάψαμε τσιγάρο. Εγώ ρώτησα αν του είχε ξανατύχει τέτοια φάση και γενικά πως τους φάνηκε.
Ο Μάκης μου είπε ότι περιστασιακά του είχε τύχει κάτι ανάλογο όταν υπηρετούσε στο στρατό , δηλ. πριν από τρία με τέσσερα χρόνια , ενώ ο Δημήτρης είπε ότι την τελευταία χρονιά βρισκόταν σταθερά μ’ ένα παντρεμένο ζευγάρι. Εγώ τους ζήτησα να μου πουν τις ιστορίες του αλλά ξαφνικά ακούστηκε από το μπάνιο η φωνή της γυναίκας μου που είπε : « όχι τώρα παιδιά , θέλω να είμαι κι εγώ ν’ ακούσω.» Της απάντησα εγώ ότι « θα σε περιμένουμε αγάπη μου» και πήγα να ετοιμάσω ποτά για τα παιδιά προκειμένου να φτιάξουμε ακόμα καλύτερα την ατμόσφαιρα της παρέας. Η Νίκη τελειώσε σχετικά γρήγορα από το μπάνιο και μπαίνοντας στο δωμάτιο πήγε στα πράγματα μας και φόρεσε μπροστά μας ένα καινούριο στριγκάκι απ’ αυτά τα πολύ πρόστυχα που είχε αγοράσει για το ταξίδι στη Σαντορίνη. Ήρθε στη συνέχεια και κάθισε δίπλα μου αγκαλιάζοντας με και είπε με πολύ ναζιάρικο ύφος στα παιδιά ότι θα ήθελα ν’ ακούσω με πολύ ενδιαφέρον τις ιστορίες σας. Πραγματικά ήταν κάτι που μας κάβλωνε πολύ και τους δυο. Ν’ ακούμε δηλ. ιστορίες με παρτούζες και τρίγωνα άλλων. Τρελαινόμαστε να διαβάζουμε τέτοιες ιστορίες στο διαδίκτυο,πόσο μάλλον όταν μας τις διηγούνται ζωντανά φίλοι μας που έχουν κάνει ανάλογα πράγματα. Ήταν φαίνεται μια χρόνια κατά πιεσμένη επιθυμία που τώρα βρήκε την ευκαιρία να γίνει πραγματικότητα. Στην αρχή τους μιλήσαμε εμείς σαν ζευγάρι , τους είπαμε για τις φαντασιώσεις μας και τις επιθυμίες μας αλλά και την ατυχία που είχαμε μέχρι τότε να μην μπορέσουμε να κάτι σταθερό σ΄ αυτό τον τομέα που το θέλαμε πολύ και οι δυο μας. Στη συνέχεια η Νίκη του είπε για το τρίγωνο που έκανε με τη φίλη της και το γκόμενό της (φίλης της) πριν έρθουμε στη Σαντορίνη και ότι η περιπέτεια που είχαμε μαζί τους ήταν η δεύτερή μας εμπειρία και η πιο συναρπαστική. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Μάκης και μας διηγήθηκε την περιπέτεια του από το στρατό.

Ο ΜΑΚΗΣ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ : «Υπηρετούσα το τελευταίο τρίμηνο της θητείας μου στη Θεσσαλονίκη με μετάθεση που είχα έρθει από τον Έβρο. Εκεί σε κάποια έξοδό του πήγα και επισκέφτηκα μια συμβολαιογράφο για να ξεκαθαρίσω κάποιο περιουσιακό θέμα , όπως μου είχαν ζητήσει οι γονείς μου. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι με γούσταρε και μάλιστα ήταν αυτή που μου έκλεισε ένα δεύτερο ραντεβού στο γραφείο της για να μου εξηγήσει κάποιες λεπτομέρειες. Για να μην τα πολυλογούμε στο γραφείο καταλήξαμε να πηδηχτούμε άγρια. Ξεκίνησα κατεβάζοντας της την κιλότα και γλείφοντας της το μουνί. Τη γάμησα για πολύ ώρα και αυτή με ξεθέωσε στο τσιμπούκι. Μετά βγήκαμε μαζί για φαγητό και μου πρότεινε τις επόμενες φορές που θα συναντιόμαστε αυτό να γίνεται στο σπίτι της. Μου είπε ότι ο άντρας της θα έλειπε για κάποιες δουλειές στην επαρχία και ότι τα παιδιά είχαν πάει διακοπές. Ήταν εντελώς μόνη της όπως μου είπε και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα να συναντιόμαστε στο σπίτι. Την πρώτη φορά που πήγα έτσι ήταν τα πράγματα και το γαμήσι που κάναμε ήταν πραγματικά εκστασιακό. Θυμάμαι ότι την πήδηξα στην κουζίνα πάνω στο τραπέζι του φαγητού κι αυτό ήταν μια φάση που καβλωνε ιδιαίτερα και του δυο μας, αλλά και στο σαλόνι. Στο γραφείο της κάναμε ένα πολύ δυνατό γλειφομούνι για πολύ ώρα. Αρχικά της έπαιξα το μουνί χαϊδεύοντας το πάνω από το διάφανο κιλοτάκι που φορούσε και στη συνέχεια αφού το παραμέρισε με το χέρι μου(δεν το βγάλαμε) την ξέσκισα με τη γλώσσα μου για πάνω από είκοσι λεπτά. Έχυσε βγάζοντας ηδονικές κραυγές και γέμισε το στόμα μου με τα χύσια της. Στη συνέχεια την πήγα στην κρεβατοκάμαρα και τη γαμούσα ασταμάτητα και εκεί μας βρήκε το ξημέρωμα αφού καταφέραμε να κοιμηθούμε και λίγο. Την άλλη μέρα μου ομολόγησε στα ίσια ότι θα της άρεσε πάρα πολύ να συμμετέχει και ο άντρας της στο παιχνίδι μας και να πηδιέται μαζί μου μπροστά του. Εγώ έκπληκτος τη ρώτησα πως θα το έπαιρνε ο ίδιος αν του το έλεγε κι αυτή μου απάντησε ότι κάτι τέτοιο του αρέσει πολύ και θα ήθελε πολύ να βλέπει. Μου είπε μάλιστα ότι γνώριζε για όλες τις συναντήσεις μας και ότι του διηγούνταν με κάθε λεπτομέρεια ότι συνέβαινε σε κάθε μία απ’ αυτές. Μάλιστα αυτό τους άναβε και τους δύο και έκαναν δυνατό έρωτα μεταξύ τους. Την επόμενη φορά πήγα στο σπίτι της και ήταν με τον άντρα της. Αφού συστηθήκαμε προχωρήσαμε σχεδόν κατευθείαν στην πράξη. Εγώ έπιασα την γυναίκα του από το λαιμό απαλά και άρχισα να τη φιλώ με πάθος στο στόμα ενώ ο άντρας της παρακολουθούσε τη σκηνή. Αφού φιληθήκαμε αρκετή ώρα και ο άντρας της παρακολουθούσε τη σκηνή, στη συνέχεια , με προτροπή δική του, άρχισα να της χαϊδεύω το στήθος πάνω από τα ρούχα της ενώ σιγά- σιγά κατέβασα το χέρι μου κάτω από τη μίνι φούστα που φορούσε και άρχισα να τη χαϊδεύω πάνω από το κιλοτάκι και να την κάνω να βγάζει ηδονικές κραυγές. Αυτό καύλωσε ακόμα περισσότερο τον άντρα της , ο οποίος σηκώθηκε και κάθισε στον απέναντι καναπέ για να παρακολουθεί καλύτερα τη φάση. Εγώ της έβαλα πιο πολύ χέρι τότε και άρχισα να της παίζω το μουνί με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη σε σημείο που τα βογκητά της ακούγονταν σε όλο το δωμάτιο. Μετά έβαλα και τα δύο χέρια μου κάτω από τη φούστα της και της κατέβασα γρήγορα – γρήγορα το κιλοτάκι. Έσκυψα στη συνέχεια μπροστά στα πόδια της και ανέλαβα με τη γλώσσα μου το καυλωμένο μουνάκι της. Το έγλειψα για πολύ ώρα και ήταν σα να το γαμούσα κανονικά. Στη συνέχεια τη γάμησα άγρια μπροστά στα μάτια του άντρα της, ο οποίος ήταν φανερό ότι το ευχαριστιόταν. Είχε βγάλει την τεράστια ψωλή του έξω και την έπαιζε με δύναμη ενώ τα βογκητά του έβγαιναν ηδονικά από το στόμα του και ήταν σα να γαμούσε και αυτός τη γυναίκα του. Μετά την πηδήξαμε μαζί από τον κώλο και από το μουνί και τέτοια γαμήσια έγιναν αρκετές φορές εκείνη τη νύχτα. Με τη συμβολαιογράφο και τον άντρα της συναντηθήκαμε πολλές φορές και κάναμε τα ίδια μ’ αυτά που σας περιέγραψα πιο πάνω. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα , όταν ο άντρας της είχε δουλειά και δεν μπορούσε να παραβρεθεί μου την έφερνε με το αυτοκίνητο , την ξέσκιζα στο γαμήσι και την έστελνα πίσω σ’ αυτόν καταγαμημένη. Το κιλοτάκι της και το μουνί της ήταν τις περισσότερες φορές γεμάτο από το σπέρμα μου. Όταν αυτή γύριζε στο σπίτι του διηγούταν με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς είχε γίνει μεταξύ μας και αυτό τους έφτιαχνε πολύ και του δυο. Στη συνέχεια γαμιόντουσαν με πολύ πάθος μεταξύ τους. Όλο αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε για όσο διάστημα εγώ υπηρετούσα το τελευταίο μέρος της θητείας μου και σταμάτησε όταν εγώ απολύθηκα από το στρατό και έφυγα από τη Θεσσαλονίκη. Τώρα έχουμε μια κάποια αραιά επικοινωνία αλλά όλα αυτά που έγιναν μεταξύ μας δεν συνεχίζονται πλέον καθώς φαίνεται ότι η φάση έχει αλλάξει. Όταν έφυγα μετά από δυο τρεις μήνες συναντηθήκαμε πάλι σ’ ένα ξενοδοχείο στην Αθήνα , όταν είχαν έρθει στην πόλη για δουλειές και κάναμε ωραίο παιχνίδι, καθώς φαίνεται ότι γούσταραν πολύ και οι δύο. Αλλά σιγά – σιγά η απόσταση μας ξέκοψε και το πράγμα έχει σχεδόν τελειώσει. Τώρα μόνο επικοινωνούμε μόνο σε γιορτές για ευχές και διατηρούμε μια μάλλον τυπική σχέση. Πάντως αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία και μου άρεσε πάρα πολύ. Τα άτομα ήξεραν τι ήθελαν από μένα και εγώ δεν προχώρησα σε τίποτα περισσότερο απ’ αυτό που ήθελαν. Έτσι όλα εξελίχθηκαν χωρίς προβλήματα. Νομίζω ότι αυτού ου είδους οι σχέσεις μπορούν να κάνουν όλους να περάσουν ωραία , αρκεί να είναι κανείς διακριτικός και να μην προσπαθήσει να ξεπεράσει τα όρια και να προσπαθήσει να φάει τη γυναίκα του άλλου. Μπορεί κανείς να είναι πολύ χρόνο μ’ ένα ζευγάρι και να περνούν όλοι ευχάριστα και αυτό συνέβη μ’ εμένα με τους φίλους που γνώρισα στη Θεσσαλονίκη. Οι σχέσεις αυτού του είδους είναι πολύ καλές αρκεί να ξέρει κανείς να τις ελέγξει».

Αυτό το τελευταίο ήχησε κάπως σοβαρά και στ’ αυτιά τα δικά μου και της γυναίκας μου και καταλάβαμε ότι ο Μάκης μάλλον μας έκανε να γίνει τρίτος στη δική μας παρέα. Η Νίκη μου έριξε μια πονηρή ματιά σ’ εμένα δίνοντας μου να καταλάβω ότι έχει υποπτευθεί ότι ο νεαρός μας φλερτάρει για κάτι πιο μόνιμο. Φαίνεται ότι η όλη φάση που έγινε στο δωμάτιο του άρεσε πάρα πολύ και γί’ αυτό μας μίλησε τόσο για την προηγούμενη εμπειρία του. Η γυναίκα μου βέβαια δεν έχασε ευκαιρία και προσπάθησε να του δώσει να καταλάβει ότι μας ενδιαφέρουν σε κάθε περίπτωση. Η Νίκη του απάντησε :

«Συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει κανείς να ξέρει τι ακριβώς θέλει σε μια τέτοιου είδους σχέση. Τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκαθαρισμένα από την αρχή και πρέπει σ’ αυτό να είναι σταθερός μέχρι το τέλος. Έτσι δεν δημιουργούνται προβλήματα και όλοι μπορούν να είναι ευχαριστημένοι. Κι εμείς με τον άντρα μου ψάχναμε αρκετό καιρό για μια τέτοια σχέση αλλά είναι πολλά τα εμπόδια. Αφενός είναι οι υποχρεώσεις της οικογένειας από την άλλη δεν ξέραμε με τι είδους άτομα θα μπλέκαμε. Θέλαμε κάποιον εχέμυθο που να διαθέτει το δικό του χώρο , ώστε να μπορούμε να πεταχτούμε όταν μας προκύψει η ευκαιρία. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε συνέχεια σε ξενοδοχεία. Είναι κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε και για οικονομικούς λόγους και για λόγους ασφάλειας. Τριγυρίζοντας συχνά σε τέτοιους χώρους δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προκύψει. Σε ξενοδοχείο δεν έχω πάει ποτέ και ούτε θέλω. Εγώ το σκεφτεί διαφορετικά. Ο γκόμενός μας ή οι και περισσότεροι θέλουμε να έχει το δικό του χώρο που να μας εμπνέει σιγουριά και να μπορούμε να έρθουμε εκεί αρκετές φορές και χωρίς να προκύψει κανένα πρόβλημα. Είμαστε παντρεμένο ζευγάρι και δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε βράδυ και να κοιμηθούμε στο σπίτι κάποιου άλλου ή να φέρουμε στο σπίτι κάποιο άτομα όπως κάναμε απόψε μ΄ εσάς. Θα ήθελα όμως πολύ να πεταγόμαστε όταν για παράδειγμα τα παιδιά λείπουν στο φροντιστήριο ή μετά τα ψώνια ή σε μια βραδινή μας έξοδο. Αλλά και τα άτομα και ο χώρος πρέπει να μας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Αυτό μάλιστα το γρήγορο πέταγμα είναι κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα , καθώς νιώθω ότι είμαι σίγουρο περιβάλλον στο οποίο θα μπορώ να πηγαινοέρχομαι.»

«Νομίζω κάτι θα μπορούσε να γίνει γι’ αυτά που ζητάς , γιατί και το σπίτι μου και το σπίτι του Δημήτρη είναι ελεύθερα στην Αθήνα και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Δεν ξέρω βέβαια πόσο κοντά είμαστε και πως κανονίζεται η απόσταση.» απάντησε ο Μάκης.

Με τη συζήτηση το κλίμα είχε χαλαρώσει και είχε δέσει πολύ μεταξύ μας. Μας άρεσε πολύ περιπέτεια που μας διηγήθηκε ο Μάκης. Ο Δημήτρης έβγαινε κι αυτός μ΄ ένα ζευγάρι αλλά αντί να μας πει αυτός τη δική του ιστορία προτίμησε ν’ ασχοληθεί με τα βυζιά της γυναίκας μου. Είχε έρθει δίπλα της και άρχισε να της τα χαϊδεύει με αποφασιστικότητα και επιθυμία να τα γλείψει. Η Νίκη δεν αντιστάθηκε καθόλου σ’ αυτό και του παραδόθηκε αμέσως. Σε λίγο οι ρώγες των βυζιών της είχαν παραδοθεί στην παθιασμένη γλώσσα του που της έγλειφε με μεγάλη μανία. Εγώ και ο Μάκης παρακολουθούσαμε το θέαμα με ανεβασμένη και πάλι την επιθυμία μας για γαμήσι. Η Νίκη τον χάιδευε στον ώμο και τον αυχένα καθώς αυτός της πιπίλιζε τις ρώγες και σε κάποια στιγμή έβαλε το χέρι της πάνω από τον πούτσο του και άρχισε να του τον χαϊδεύει.
Πήγαμε κι εμείς κοντά και αρχίσαμε να τη φιλάμε και να τη γλείφουμε σε διάφορα σημεία του σώματός της , στο λαιμό , στο πρόσωπο , στ’ αυτιά , στο στόμα και της χαϊδεύαμε την πλάτη και τον κώλο. Μετά η Νίκη έπιασε και τους πούτσους τους δικούς μας και τους έβγαλε έξω από τα σλιπ.
Σε λίγο η Νίκη ήταν γονατιστή και πάλι μπροστά στους τρεις πούτσους μας και τους έγλειφε με τη γνωστή της προσήλωση. Το τσιμπούκι έδινε και έπαιρνε για πολύ ώρα και έναν έναν μας περιποιήθηκε για πολύ ώρα. Στη συνέχεια σηκώθηκε όρθια και κατέβασε μόνη της το κιλοτάκι της , προτείνοντάς μας τη μουνάρα της. Πρώτος την ανέλαβε ο Μάκης και, αφού την ξάπλωσε στο κρεβάτι , άρχισε να τη γαμάει ασταμάτητα. Ο τεράστιος πούτσος του ήταν σαν έμβολο που μπαινόβγαινε μέσα της και την ξέσκιζε. Σου έδινε την εντύπωση ότι θα την άνοιγε σε κάποια στιγμή από τα συνεχόμενα μπες- βγες. Η Νίκη είχε αποφασίσει εκείνο το βράδυ να κάνει το γαμήσι της ζωής της και τίποτα δεν μπορούσε να τη σταματήσει. Εμείς πήγαμε από τα πλάγια στο πρόσωπό της και της προτείναμε τους πόυτσους για τσιμπούκι. Αυτή ανταποκρίθηκε αμέσως και άρχισε πάλι να μας γλείφει πότε τον ένα και πότε τον άλλο. Μετά το Μάκη σειρά είχε ο Δημήτρης που κι ‘ αυτός μπήκε στο μουνί της με πάθος και την ξέσκισε και ακολούθησα κι εγώ, τελευταίος. Μετά ακολούθησε ομαδικό γαμήσι που τόσο πολύ άρεσε και στους τρεις μας. Η Νίκη κάθισε πάνω στο δικό μου πούτσο και ταυτόχρονα έγειρε λίγο για να είναι ανοιχτή η κωλοτρυπίδα της. Μέσα σ΄ αυτή μπήκε ο Δημήτρης και ενώ ο δικό μου πούτσος ήταν ήδη στο μουνί της ένιωσα την είσοδό του στον κώλο της γυναίκας μου και ήταν σα να μαλάκιζε και τον δικό μου. Για τον Μάκη έμενε μόνο μια τρύπα κι ‘ αυτή ήταν το στόμα της Νίκης. Γρήγορα η πούτσα του βρέθηκε στο στόμα της και άρχισε να του κάνει ένα δυνατό τσιμπούκι. Εμείς τη γαμούσαμε με όλη μας τη δύναμη και από τις δυο μας τις τρύπες και την ξεσκίσαμε. Το ίδιο έκανε και ο Μάκης από το στόμα της. Μετά από είκοσι περίπου λεπτά ξέσκισμα τελειώσαμε και οι τρεις σχεδόν ταυτόχρονα. Μόνο εγώ βγήκα για να μη χύσω μέσα στο μουνί της ενώ οι άλλοι δύο την έχυσαν στον κώλο και στο στόμα. Έτσι τελείωσε η πιο συναρπαστική παρτούζα που είχαμε κάνει με τη γυναίκα μου και όλοι πέσαμε κατακουρασμένοι απ’ όσα είχαν συμβεί για ύπνο που κράτησε μέχρι της 9.00 το επόμενο πρωί. Ευτυχώς δεν χάσαμε το πρωινό που το θέλαμε για βόλτα και ξενάγηση στο νησί.. Χωρίσαμε προσωρινά με τα παιδιά με τα παιδιά και ορίσαμε το επόμενο ραντεβού μας στις 8.00 το βράδυ , όποτε θα βγαίναμε μαζί τους για φαγητό και ποτό.
Δε συζητήσαμε τίποτα για όσα συνέβησαν το περασμένο βράδυ με τη γυναίκα μου στη βόλτα και την ξενάγηση που κάναμε το πρωί σε διάφορα σημεία του νησιού. Μόνο εγώ της είπα κάποια στιγμή ότι όλα γίνονται αν το προσπαθήσουμε. Κι αυτή μου απάντησε ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία γιατί κάτι τέτοιες ευκαιρίες δεν βρίσκονται κάθε μέρα. Νομίζω ότι κάτι θα πρέπει να κάνουμε και το χειμώνα στην Αθήνα μου είπε κι εγώ συμφώνησα μαζί της. Όταν το μεσημέρι επιστρέψαμε στο δωμάτιο συζητήσαμε τα πράγματα πιο αναλυτικά. Αποφασίσαμε να βγαίνουμε και στην Αθήνα με τα παιδιά αν δούμε ότι μας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το σπίτι τους ήταν βέβαια μακριά από το δικό μας και έτσι οι συναντήσεις θα μπορούσαν να γίνονται όταν τα παιδιά είχαν για αρκετές ώρες φροντιστήριο ή όταν κάποια Σάββατα πήγαιναν στους παππούδες τους. Επίσης η Νίκη μου ζήτησε να πηγαίνει και μόνη της στα παιδιά , όταν εγώ θα έχω δουλειά στο γραφείο μου και αυτή θα είναι μόνη της στο σπίτι. Αυτό συνήθως γίνονταν το Σάββατο το πρωί και αποφασίσαμε να την πηγαίνω εγώ το πρωί στο σπίτι των παιδιών και να τη φέρνουν αυτά από το γραφείο μου. Αυτό ήταν κάτι που συνέχεια μου το έλεγε η γυναίκα μου στις φαντασιώσεις της και κατάλαβα ότι την έφτιαχνε πολύ. Ήθελε αυτοί με τους οποίους θα παρτουζωνόμασταν να μας είναι κάτι το οικείο και να έχουμε κάποια σχέση μαζί τους. Φυσικά τα παιδιά δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν τίποτα αφού ούτε στο σπίτι θα έρχονταν , ενώ αν τους έβλεπαν στο γραφείο δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν τίποτε άλλο παρά ότι ήταν πελάτες της δουλειάς μου. Εγώ συμφώνησα με όσα μου ζήτησε η Νίκη γιατί και εμένα με άναβαν πολύ τέτοιες φάσεις και είχα κρυφή επιθυμία να της δω να εκπληρώνονται. Με τη Νίκη , εκτός ότι αγαπιόμαστε , μας ένωνε και αυτό το κοινό πάθος του ομαδικού έρωτα. Είναι φανερό ότι επικοινωνούσαμε σχεδόν τέλεια σ’ αυτόν τον τομέα. Και εκείνη κι εγώ , εκτός από το να παίρνουμε μέρος σε παρτούζες και τρίγωνα , είχαμε την ισχυρή φαντασίωση – επιθυμία να γαμιέται αυτή μ’ έναν άλλο άντρα ή και περισσότερους κι εγώ να βλέπω. Αυτό το είχαμε συζητήσει ως φαντασίωση αμέτρητες φορές στα γαμήσια που κάναμε και στο τέλος είχε τρελαθεί με μια παρόμοια φαντασίωση που συνεχώς μου την έλεγε. Να την πηγαίνω στο σπίτι του γκόμενου , μετά να τη φέρνει αυτός και να μου διηγείται με κάθε λεπτομέρεια το γαμήσι που έκαναν. Και εγώ βέβαια ξετρελαινόμουν μ’ αυτά που μου ζητούσε η γυναίκα μου. Τώρα μάλλον είχε έρθει ο καιρός να γίνει πραγματικότητα αυτό που θέλαμε και οι δύο. Θα την πήγαινα για γαμήσι εγώ με το αυτοκίνητο και μετά θα την έφερναν αυτοί από το γραφείο ή , ανάλογα με το χρόνο που θα είχαμε , θα πήγαινα κι εγώ μετά τη δουλειά στο σπίτι για να συνεχίσουμε την παρτούζα. Αποφασίσαμε αυτή τη φάση να την κάνουμε το βράδυ που θα συναντιόμαστε με τα παιδιά , για να δούμε πως θα πήγαινε στην πράξη. Βέβαια κι εγώ θα ήμουν ελεύθερος το βράδυ που θα έλειπε η Νίκη να μην μείνω μόνος μου αρκεί να της εξομολογηθώ τα πάντα ότι κατάφερνα να κάνω.
Το βράδυ όπως είχαμε αποφασίσει συναντηθήκαμε με τα παιδιά για ποτό και φαγητό. Η Νίκη προετοιμάστηκε ανάλογα. Καταρχήν φόρεσε ένα από τα πουτανιάρικα κιλοτάκια που είχε αγοράσει στην Αθήνα μαζί μ’ ένα δαντελένιο διάφανο σουτιέν απ΄ το οποίο μπορούσες να διακρίνεις άνετα τις μεγάλες ρώγες των βυζιών της. Έβαλε ζαρτιέρες και ένα ωραίο μαύρο καλσόν και από πάνω μια μίνι φούστα και ένα επίσης ωραίο πουκάμισο , το οποίο άφησε σχετικά ανοιχτό στην περιοχή του στήθους της. Η εξωτερική της εμφάνιση ήταν βέβαια σοβαρή και δεν είχε κάτι το πρόστυχο που να προκαλεί σχόλια ή ειρωνείες στο δρόμο.
Φτάσαμε στην ώρα που είχαμε αποφασίσει στο σημείο του ραντεβού με τα παιδιά. Αυτοί ήταν εκεί από πριν και μας περίμεναν. Και οι δυο φίλησαν τη Νίκη και χαιρέτησαν εγκάρδια εμένα. Βρήκαμε εστιατόριο όπου φάγαμε και μετά πήγαμε σ΄ ένα μπαρ για ποτό. Εκεί είπαμε στα παιδιά για το σχέδιο που είχαμε αποφασίσει εκείνη τη βραδιά και εκείνα συμφώνησαν. Δεν βιαστήκαμε να το πραγματοποιήσουμε και μείναμε αρκετή ώρα στο μπαρ πίνοντας ποτά και συζητώντας για διάφορα θέματα. Σε κάποιες στιγμές έβλεπα τα χέρια των παιδιών να πλησιάζουν προς τα μπούτια της Νίκης και να της τα χαϊδεύουν. Η γυναίκα μου το δέχονταν και απαντούσε μ’ ένα πονηρό χαμόγελο. Κι εμένα με κάβλωνε πολύ αυτό που έβλεπα , αλλά είχα βάλει πλώρη για άλλα πράγματα εκείνη τη βραδιά. Σε μια στιγμή και αφού είχε περάσει αρκετή ώρα , η Νίκη μου είπε ότι είναι καιρός να πηγαίνω εγώ αγάπη μου με τα παιδιά. Θέλω να πάμε μια βόλτα και μετά θα είμαστε στο δωμάτιο τους. Όποτε θέλεις μπορούμε να μιλήσουμε στο κινητό τηλέφωνο. Μ’ αυτά τα λόγια η Νίκη με αποχαιρέτησε και έφυγε με τα παιδιά. Εγώ έμεινα μόνος μου στο μπαρ και άρχισα να χαζεύω γύρω μου προσπαθώντας να βρω γύρω μου κάποια ύπαρξη που θα μου άρεσε. Αφού σταμπάρισα διάφορα πρόσωπα , τελικά κατάφερα να εντοπίσω ένα πρόσωπο που μέχρι τότε δεν είχα αντιληφθεί την παρουσία της. Ήταν μια κοπέλα που έμενε στο πάνω όροφο των δωματίων του ίδιου σπιτιού που μέναμε κι εμείς. Ήταν μια ωραία μελαχρινή κοπέλα γύρω στα 20 -22 σχετικά ψηλή και καλλίγραμμη. Τη χαιρέτησα από μια μακριά και μετά από λίγο την κέρασα ποτό. Έτσι ήρθαμε σε επαφή ο ένας με τον άλλο. Αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε για διάφορα θέματα και μετά από λίγο μου είπε ότι ήθελε να πάμε μαζί στο δωμάτιο , παίρνοντας ταξί από κοινού γιατί φοβόταν μόνη της. Κατάλαβα ότι με εμπιστευόταν κι’ αυτό ήταν θετικό για τα όσα είχα στο μυαλό μου.
Για να μην τα πολυλογούμε φύγαμε μαζί με την Κατερίνα από το μπάρ και με ταξί φτάσαμε στο σπίτι που μέναμε. Εκεί ένιωσα μια έκπληξη καθώς αυτή με κάλεσε στο δωμάτιό της για έναν καφέ καθώς , όπως μου είπε , δεν είχε ύπνο. Της είχα πει ότι ήμουν μόνος μου γιατί η γυναίκα μου έφυγε ξαφνικά για μια δουλειά στην Αθήνα και θα επέστεφε αύριο πάλι. Δε χρειάστηκαν και πολλά για να προχωρήσουμε εκεί που θέλαμε και οι δύο. Σε λίγο η Κατερίνα βρέθηκε στην αγκαλιά μου και απολάμβανε τα φιλιά μου και τα χάδια μου . Σιγά –σιγά άρχισα να τη φιλώ στο στ’ αυτιά στο λαιμό και να πιάνω τα καλλίγραμμα βυζάκια της και το κωλαράκι της. Έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι της και της το χάιδεψα πάνω από το κιλοτάκι που φορούσε. Μετά της το κατέβασα και άρχισα να γλείφω το μουνάκι της , ένα πολύ ωραίο στενό μουνάκι που ήταν διψασμένο για γαμήσι. Την έγδυσα εντελώς και την πήδηξα ανελέητα όλη τη νύχτα μέχρι που την εξάντλησα εντελώς και έπεσε σε δυνατό ύπνο. Έτσι βρήκα την ευκαιρία να πάρω τη γυναίκα μου στο κινητό και να δω που βρίσκονταν και τι έκανε. Τη βρήκα στο κινητό και μου είπε ότι ήταν σε φάση ξεκούρασης με τα παιδιά να πίνουν κι ‘ αυτή να πίνουν ένα ποτό. Μου είπε ότι πρώτα είχαν πάει βόλτα στην παραλία και μετά πήγαν στο δωμάτιο των παιδιών όπου και την ξέσκισαν στο γαμήσι. «Θα σου τα διηγηθώ με λεπτομέρειες όταν γυρίσω το πρωί.» Στην παραλία μου είπε ότι ήταν ερημικά κι εκεί :«αφού βγήκαν από το αυτοκίνητο μου κατέβασαν τη κιλότα και μου έγλειψαν το μουνί για πολύ ώρα. Με ξεθέωσαν στο γλειφομούνι οι καριόληδες. Τέτοιους γαμιάδες δεν μπορώ να τους αφήσω με τίποτα. Με χάιδεψαν σε όλο μου το σώμα και τελειώσαμε την όλη φάση με γλωσσόφιλα. Μετά μπήκαμε στο αυτοκίνητο με έφεραν στο δωμάτιο οι καριόληδες και με ξέσκισαν στο γαμήσι. Γαμήσι που κάναμε σχεδόν μέχρι τώρα που με πήρες τηλέφωνο και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.» Εκεί τελείωσε η συνομιλία μας και ανέβηκα στο δωμάτιό μου να κοιμηθώ γιατί ήμουν κατακουρασμένος. Την άλλη μέρα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο η Νίκη. Την είχαν φέρει λίγο πριν από το σπίτι τα παιδιά και με πρόλαβε λίγο μετά το ξύπνημά μου. Φιληθήκαμε και αρχίσαμε να μιλάμε ο καθένας για τις περιπέτειες του άλλου , αφού πρώτα ετοιμάσαμε καφέ και πρωινό. Σε κάποια στιγμή χωρίς αυτή να το περιμένει έβαλα το χέρι μου κάτω από τη φούστα της και έπιασα το κιλοτάκι της. Ήταν μούσκεμα από τα χύσια και το γαμήσι που είχε φάει και πρώτη φορά το έπιανα σε τέτοια κατάσταση. Τότε αυτή μου είπε : « δεν μπορείς να φανταστείς σε τι κατάσταση με βρίσκεις. Με ξέσκιζαν ανελέητα οι πούτσες τους όλη τη νύχτα.» Στη συνέχεια μου διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια όσα έγιναν εκείνο το βράδυ μεταξύ τους και με κάβλωσε αρκετά. Εγώ της είπα για την περιπέτεια με την Κατερίνα και στη συνέχεια φύγαμε από το δωμάτιό μας για να γυρίσουμε το νησί.
Οι περιπέτειες με τους δύο γαμιάδες της Νίκης συνεχίστηκαν τις περισσότερες μέρες που μείναμε στη Σαντορίνη και ήταν πολύ δυνατές και συναρπαστικές. Καθημερινά γαμήσια μεταξύ μας αλλά και ξεχωριστά έκανε η γυναίκα μου και το πράγμα δεν είχε τελειωμό. Πολλές φορές μάλιστα έκλεινε και ραντεβού μόνοι της και μου το ανακοίνωνε λίγο πριν φύγει , καθώς την έβλεπα να ετοιμάζεται. Μου έλεγε τότε: «θα πεταχτώ για καμιά ώρα μέχρι τα παιδιά , εσύ μην ανησυχείς , θα τα πούμε από το κινητό και το βράδυ θα περάσουμε πολύ ωραία οι δύο μας» Και έτσι γίνονταν. Πάντα με έπαιρνε στο κινητό και μου έλεγε που βρίσκεται και τι κάνει. Μου έλεγε σε γενικές γραμμές το παιχνίδι που παίζονταν με τα παιδιά και μετά μόλις επέστρεφε μου διηγούνταν συνήθως με κάθε λεπτομέρεια το σκηνικό και το βράδυ ακολουθούσε ένα κτηνώδες γαμήσι που συνήθως μέχρι τότε δεν είχε ξαναδοκιμάσει από μένα. Ήμουν πάντα πολύ ξαναμμένος μ΄ αυτά που άκουγα να μου διηγείται , καθώς όλα όσα γίνονταν έδεναν απόλυτα με το περιεχόμενο των φαντασιώσεών μου.
Αυτοί έφυγαν νωρίτερα από εμάς από το νησί και τις μέρες που απέμειναν δεν έγινε τίποτα άλλο παρά μόνο μεταξύ μας. Όσο για την Κατερίνα την είδα ελάχιστα γιατί δύο μέρες μετά τελείωσαν οι διακοπές της και έφυγε. Προλάβαμε βέβαια να κάνουμε μια συνάντηση γνωριμίας με τη Νίκη και να φάμε έξω ένα βράδυ μαζί. Γνωριστήκαμε έτσι καλύτερα και οι τρεις μεταξύ μας και νομίζω ότι μετά στο δωμάτιό μας περάσαμε καλά και μ΄ αυτή. Έγινε παιχνίδι στο δωμάτιό μας πολύ συναρπαστικό αλλά για πολύ λίγο. Μας έχει αφήσει τη διεύθυνσή της στην Αθήνα αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να συναντηθούμε. Ίσως κάτι σχεδιάσουμε για τα Χριστούγεννα. Όσο για τον Μάκη και το Δημήτρη το παιχνίδι μας συνεχίζεται μια με δυο φορές το μήνα . Πηγαίνω την Νίκη στο σπίτι τους και τις περισσότερες φορές παίρνω μέρος στο παιχνίδι και κάνουμε απίθανο ομαδικό.


Πολλά φιλιά, Νίκη – Τάκης

,
12/09/2011

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ