? TSONTA.GR - ME THN MANA KAI THN KORI - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
ME THN MANA KAI THN KORI


H ώρα ήταν 3+30, στίς 4 περίπου θα σχόλαγα από το στριπτιζάδικο. Mε κάλεσαν στο γιάλινο δωματιάκι. Για! privat striptease. Mπένω μέσα γυμνή. Τον κοίταξα, ένας μαύρος κύριος γύρω στα πενήντα. ήταν ψηλός και γεμάτος. άρχισα το show μου. Mε κοιτάει έτσι που Τούρλωνα το κωλο μου. Αμέσως Τον βγάζει έξω. Xάζεψα και καύλωσα. Είχε ωραίο καυλί ο μαύρος, μακρύ από ότι μπορούσα να δω. από το γυάλινο xώρισμα. τον κοιτάω και χαμογελάω. Mε πήρε γραμμή και μου λέει «Γεια σου»
«Γεια! Τι κάνεις;» του λέω.
«Έχω καυλώσει με τον κώλο σου» «Εσύ θέλεις πούτσο;» με ρωτάει.
«Θέλω πολύ!» του λέω σε μισί ώρα σχολάω. Tον πάω σπίτι μου.
Αμέσως με αρπάζει στην αγκαλιά του και με χουφτώνει, χώνει τη γλώσσα του στο στόμα μου. Εγώ ανταποκρίνομαι. Με αφήνει και ξεβρακόνετε.
«Έχεις δει τέτοιο πούτσο;» μου λέει
Κοιτάω και τι να δω; Τέτοιο πάχος δεν έχω ξαναδεί!Γονάτισα και την έπιασα με τα δυο χέρια γιατί με το ένα ήταν αδύνατο. ήταν πολύ μακριά, 23-26 πόντους. «Δεν φοβάσαι;» μου λέει.
« όχι έχω καυλώσει».
«Τότε θα σε σκίσω σήμερα» μου λέει.
Άρχισα να τον γλείφω. Τον έγλειφα με μανία γύρω - γύρω, πάνω - κάτω, ρουφούσα.
«Έλα» μου λέει και ξαπλώνει κάτω «Θέλω να γλείψω τίς τρύπες σου».
Παίρνω θέση 69 και αρχίζει να βάζει τη χοντρή γλώσσα του μέσα - έξω στις τρύπες μου. Νόμιζα πως οι μαύροι δεν τα κάνουν αυτά αλλά αυτός το γούσταρε πραγματικά. Με είχε καυλώσει πολύ.Τον έγλειφα με μανία.
«Θέλω να σε γαμήσω» μου λέει.
Σηκώθηκα και στήθηκα στα τέσσερα, σαν Σκύλα. . Άρχισε να με πιέζει με το καυλί του. Μόλις τον αισθάνθηκα ρεύμα διαπέρασε όλο μου το κορμί. καύλα ατέλειωτη.
Ήθελα να με ξεσκίσει αυτό το μαραφέτι. Με μια κίνηση μπήκε όλος μέσα κι εγώ ούρλιαξα. Πρέπει να με άκουσαν όλοι οι γειτονιά.. με άνοιγε όπως κανείς. Εγώ έβγαζα φωνές ηδονής καθώς με είχε ανοίξει και μπαινόβγαινε μέσα μου,
Είχα παραδοθεί στην ηδονή μιας μαύρης πελώριας ψωλής, συνέχισα να γαμιέμαι σαν πουτάνα.
Σε μια στιγμή με αρπάζει από τη λεκάνη και με καρφώνει γερά στον κώλο μου, συνέχισε να με γαμάει πιο άγρια τώρα αφού με είχε ανοίξει σαν τούνελ. Με έπιασε χωρίς να τον βγάλει και έγειρε προς τα πίσω. Τώρα ήταν ξάπλα κι εγώ από πάνω του με την πλάτη γυρισμένη στα μούτρα του, τα χέρια μου στο έδαφος και χτυπιόμουν σαν σκύλα πάνω στο καυλί του. «Γύρνα να σε βλέπω».
Ανασηκώθηκε και με έβαλε να ξαπλώσω, ήρθε από πάνω μου και συνέχισε να με γαμάει. Με ξέσκιζε σαν πουτάνα. αισθάνθηκα το καυτό του σπέρμα στην κωλοτρυπίδα μου και την βαριά ανάσα του στο πρόσωπο μου.
«Είσαι καύλα!» μου έλεγε. «Θέλω να σε γαμάω συνέχεια. Να γίνεις η πουτάνα μου!.
«Ναι! Ναι! Γάμα με πουτσαρά μου!» του έλεγα. «Πάντα ήθελα ένα μεγάλο μαύρο πούτσο». Ύστερα με έστησε πάλι στα τέσσερα αυτή τη φορά του βγήκε η πούτσα του και αισθάνθηκα ένα τεράστιο κενό για λίγο. Αφού τον έβαλε πάλι μέσα γρήγορα και με δύναμη, τον έβγαζε όλο έξω και ξανά κάρφωμα. Σε κάποια φάση πρέπει να κουράστηκε. Άρχισε να με γαμάει ρυθμικά και απαλά. Μου χάιδευε και μου φιλούσε την πλάτη με τα τεράστια χείλη του. Γυρνούσα το κεφάλι και μου έριχνε και ένα γλωσσόφιλο. Μετά από κανένα μισάωρο στα τέσσερα, μια να είναι όρθιος και να με καρφώνει από πάνω και μια γονατιστός, βγήκε από την τρύπα μου και ένιωσα μια ανακούφιση λες και καθόμουν σε κολόνα μια ώρα.

Ήρθε στο πρόσωπο μου και άρχισε να τον παίζει ενώ εγώ του ρουφούσα
Μετά από μερικά λεπτά γλείψιμο και παίξιμο, ήρθε και το 2 χύσιμο στο στόμα, κάτι που λαχταρούσα. Τα ρούφηξα όλα και καθάρισα την ψωλή του.
Έβαλα το χέρι να πιάσω τις τρύπες μου και πραγματικά ήταν σαν πηγάδι. Δεν έχω νιώσει τόσο ανοιχτή ποτέ.
«Με πέθανες!» μου λέει και μου σκάει ένα φιλί. «Να τα ξαναπούμε»
«Θα ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή». του λέω.
ANNA φιλάκια

10/02/2013

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ