? TSONTA.GR - ME THN MANA KAI THN KORI - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
ME THN MANA KAI THN KORI

Ο Βαγγέλης ήταν πρώην συμπαίχτης και κολλητός του Σταύρου. Αυτός τον γάμησε πρώτος και του πήρε τη παρθενιά. Άρχισαν να γαμιούνται μεταξύ τους αλλά και να κάνουν παρτούζες. Σε λίγο καιρό έγιναν μεγάλες γαμιόλες. Τα κορίτσια τους γαμούσαν με στραπόν και τους φίσταραν. Τους μύησαν στην ουρολαγνεία και στο γυναικείο ντύσιμο. Η Ρούλα ήταν φίλη των κοριτσιών και γαμιόντουσαν παρέα. Σε κάποια φάση έγιναν ζευγάρι με τον Βαγγέλη.

Μόλις συνήλθαμε αρχίσαμε τον δεύτερο γύρο. Αρχίσαμε τα τσιμπούκια, γάμησα τον κώλο του Βαγγέλη και του Σταύρου και μετά τους φίσταρα. Με γάμησαν και αυτοί, γαμήθηκαν μεταξύ τους φιστάροντας τις ανοιχτές τους κωλότρυπες. Έπαιρναν μέσα τους δύο ανδρικά χέρια. Δίπλα τα κορίτσια έκαναν πλακομούνια και γαμήθηκαν μεταξύ τους με τα στραπόν. Πρώτη φορά είδα γυναικείο φιστάρισμα. Η Λίτσα γαμούσε με τη γροθιά της το μουνί της Ρούλας και η Γιάννα το κωλαράκι της. Τρομερή σκηνή. Είχα καβλώσει πολύ, ανυπομονούσα να δοκιμάσω το φιστάρισμα του κώλου μου. Η Γιάννα με γάμησε με το μεγάλο στραπόν, με ξέσκισε. Από τη μεγάλη κάβλα η τρύπα μου είχε ανοίξει πολύ. Μου έβαλε μπόλικη κρέμα και άρχισε να μου χώνει τα δάχτυλα της. Τα τρία μπήκαν εύκολα, ακολούθησε και το τέταρτο. Πονούσα, ζοριζόμουν πολύ. Η Γιάννα το κατάλαβε, και με άφησε να το συνηθίσω. Οι άλλοι μόλις κατάλαβαν τι γινόταν ήλθαν κοντά μας για να παρακολουθήσουν το ξεκώλιασμα μου, τη Γιάννα να με φιστάρει για πρώτη φορά. Η Λίτσα με χάιδευε και με φιλούσε και ο Σταύρος μου έγλειφε το πούτσο. Όλοι μου έλεγαν να χαλαρώσω για να ανοίξει πιο εύκολα η τρύπα μου. Ένιωθα το χέρι της Γιάννας να με διαπερνά, να με σκίζει και τελικά να περνάει τον σφιγκτήρα μου. Εκεί τα είδα όλα. Πονούσα πολύ, έμπαινε όλο και περισσότερο, σιγά σιγά άρχισα να νιώθω τι σημαίνει να σε σκίζουν πραγματικά. Το χέρι της Γιάννας με γαμούσε, μπαινόβγαινε εύκολα στο ξεσκισμένο μου κώλο χαρίζοντας μου πρωτόγνωρες ηδονές. Είχα τρελαθεί.
Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά. Έχυνα στο στόμα του Σταύρου και έπινα τα κάτουρα της Λίτσας. Η Γιάννα με αγκάλιασε και με φίλησε λέγοντας μου πόσο με αγαπά. 'Όπως είμαστε ξαπλωμένοι μας κατούρησαν όλοι. Φιλιόμαστε και πίναμε τα κάτουρα τους.

Ο τρίτος γύρος με βρήκε να είμαι στα τέσσερα, με το κώλο σηκωμένο και τη γροθιά της Λίτσας να με σκίζει. Δίπλα μου ήταν ο Βαγγέλης που έπαιρνε μέσα του και τα δύο χέρια της Γιάννας. και ο Σταύρος της Ρούλας. Τα κορίτσια μας είχαν ξεσκίσει τελείως. Οι τρύπες μας είχαν πάρει φωτιά. Οι δύο παίδαροι και εγώ είχαμε γίνει μεγάλες γαμιόλες.

Με τη Γιάννα ταιριάξαμε πολύ. Της άρεσε περισσότερο ο ενεργητικός ρόλος. Μου έμαθε να βάφομαι, να ντύνομαι και να συμπεριφέρομαι σαν κορίτσι. Με γαμούσε και με φίσταρε συχνά. Αγαπιόμαστε πολύ. Ήταν η ωραιότερη περίοδος της ζωής μου.

21/11/2015

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ