? TSONTA.GR - ME THN MANA KAI THN KORI - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
ME THN MANA KAI THN KORI

Ήταν Σάββατο απόγευμα και ο άνδρας μου καθόταν στην πολυθρόνα κοντά στην πισίνα του εξοχικού μας. Πριν μια ώρα με είχε πιδίξει , εγώ απολάμβανα το νερό μέσα στην πισίνα γυμνή και του έλεγα αστεία έτσι και αλλιώς την επόμενη μέρα θα πήγε νε στην Αθήνα το άλλο Σάββατο-Κυριάκο θα ερχόταν πάλι. Ακόμη θυμόμουν τους τρεις αλβανούς που τον είχα κερατώσει.
Ξαφνικά άρχισε να γαυγίζει το λυκόσκυλο και ακούστηκε το κουδούνι τις έξω πόρτας.
Περιμένεις κανέναν γλυκιά μου; λέει
Όχι αγάπη μου απαντώ
Πήγε στην πόρτα μαζί με τον σκύλο και με κάποιον μιλούσε , βγήκα απο την πισίνα έριξα πάνω μου ένα διαφανές μπουρνούζι και πήγα να δω με ποιόν μιλάει.
Φοβήθηκα μήπως ήταν οι Αλβανοί. Είδα έναν μαύρο άνδρα και φώναξα πλασιέ είναι αγάπη μου; όχι όχι φώναξε ο άνδρας μου και τον άκουσα που του είπε πέρνα μέσα μην στεκόμαστε στην πόρτα να ρωτήσω και την γυναίκα μου.
Πήγα έφερα δύο παγωμένες μπύρες και ένα χυμό για μένα και ρώτησα τον άνδρα μου τι θέλει.
Δουλειά θέλει Άσπα τον χρειαζόμαστε;
Όχι αγάπη μου , απαντώ εξ άλλου αν χρειαστώ κάτι έχω τους άλλους που μου έστειλες.
Λυπάμαι του είπε ο άνδρας μου δεν χρειάζεσαι φίλε μου από που είσαι;
Απο Γκάνα εγώ και καλή δουλειά κάνω είπε ο μαύρος.
Δεν σε χρειαζόμαστε !!! Πως λέγεσαι καλέ μου; του είπα
Ασαμ λέγομαι κυρία
Λοιπόν Ασαμ δεν σε χρειαζόμαστε έπειτα μόνο τρεις μήνες θα είμαστε εδώ, τουλάχιστον εγώ .
Εγώ κυρία ξανά πε ο μαύρος καλή δουλειά κάνω και λίγα χρήματα θέλω όχι μεθώ στα καφενεία και λέω μεγάλες κουβέντες εγώ μόνο δουλειά πολλά ξέρω να κάνω εγώ,
και με κοίταξε μέσα στα μάτια μου.
Μόλις είπε αυτά τον κοίταξα και εγώ στα μάτια του και λέω στον άνδρα μου κρίμα δεν του δίνουμε και αυτουνού ένα μεροκάματο;
Δεν μου έφερε αντίρρηση και μου είπε κανόνισε τον Άσπα θα έχεις και έναν άνθρωπο να προσέχει όσο απουσιάζω εγώ.
Πόσο χρονών είσαι Ασαμ; 30 κυρία και τι ξέρεις να κάνεις; όλα τα κάνω κυρία μέχρι και να φυλάω τη νύχτα απο κλέφτες το σπίτι σας.
( Ασαμ θα σου δώσει ο άνδρας μου γα τρεις μήνες 1200 ευρώ και θα έρχεσαι κάθε μέρα σπίτι από τις 10 το πρωί και θα σου λέω εγώ πότε θα φεύγεις Εντάξει; )
Ευχαριστώ κυρία και σένα κύριε απο πότε να αρχίσω δουλειά εγώ;

Έλα απο αύριο το μεσημέρι που θα φύγει ο κύριος για την Αθήνα.
Την επόμενη μέρα το πρωί ετοίμασα τον άνδρα μου του έκανα και ένα τσιμπούκι του έδωσα Κώλο πάντα τον αφήνω να μου το κάνει απο πίσω όταν μένω μόνη μου και περίμενα να φύγει αλλά περίμενα περισσότερο τον Ασαμ τον μαύρο.


Έλα Ασαμ μόνη μου είμαι και θέλω παρέα δεν έχεις να κάνεις κάτι σήμερα
Εντάξει κυρία όπως θέλετε και με κοίταξε.
Ήταν ψηλός σωματώδης μύτη πλατιά και σαρκώδει χοντρά χείλη. Εκείνο που με εντυπωσίαζε σ'αυτον ήταν το θηρίο σώμα του. Ένοιωσα την ανάγκη να τον ακουμπήσω. Ήμουν περίεργη τι έκρυβε κάτω από τα σκέλια του. Έψαχνα πως θα του τα ρίξω ώσπου μου δόθηκε η ευκαιρία.

Με ρώτησε κυρία μπορώ και εγώ να κάνω μπάνιο στην πισίνα;
Και βέβαια μπορείς απαντώ θέλεις να βουτήξεις;
Θέλω κυρία έχει πολύ ζέστη αλλά δεν έχω μαγιό μαζί
Δε πειράζει βούτηξε με το σλιπάκι σου ποιός θα σε δει;
Εσύ κυρία δεν έχεις πρόβλημα;
Κοίταξε με ; αμέσως βγάζω το μπουρνούζι μένω γυμνή και βουτάω.
Τα μάτια του πετάχτηκαν έξω έμεινε άναυδος και με κοίταζε.

Έλα έλα τον παρότρυνα . Βγάζει το παντελόνι του και κοίταζα τα αχαμνά του μάλλον είχε καυλώσει , έλα έλα ξανά λέω βγάλε και το σλιπάκι δεν θα το μάθει ο άνδρας μου μην φοβάσαι. Το βγάζει και μου λέει ποιό άνετα .
Θα περάσουμε καλά κυρία
Αυτό που είδα έπαθα πλάκα σαν πούτσα αλόγου τα αρχίδια του τεράστια που θα με γέμιζαν με καυτά χύσια . Καυλωσα αμέσως από το υπέρ φυσικό μέγεθος. Άρχισα να του την παίζω μέσα στο νερό , αυτός με είχε στην αγκαλιά του και μου φιλούσε τον λαιμό δεν άργησε να μου τον χώσει μέσα μου του δινώ μουν χωρίς να λεω κάτι μονο βογγούσα απο καύλα. Έχυσε μέσα στο μουνί μου και οταν βγήκε με απο την πισίνα μου είπε. Κυρία εγώ αλβανούς άκουσα στο καφενείο που λέγανε για σένα έτσι ήρθα σε σένα .ο άνδρας σου πληρώνει εμένα για να σε γαμάω θα περάσεις καλά κυρία εγω καλός Γαμιάς με μεγάλο πούτσο. Τον κοίταξα στα μάτια του έδωσα ένα γλωσσόφιλο και άρχισα να του χαϊδεύω τον πούτσο του.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΓΑΜΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΆΠΗ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΟΡΓΙΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΎΡΟ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ

16/09/2014

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ