? TSONTA.GR - ΕΦΗΒΙΚΑ ΓΑΜΗΣΙΑ - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
ΕΦΗΒΙΚΑ ΓΑΜΗΣΙΑ


Για σας φίλοι μου.
Πριν μερικές μέρες αφού με είχε κυριεύσει η καύλα αλλά και το ενδιαφέρον για κάτι καινούργιο , πήρα μια εφημερίδα και άρχισα να διαβάζω τις αγκαλιές για μασάζ.
Πήρα μερικά τηλέφωνα και ζητούσα άντρα μασέρ για να κάνει και στους δυο μαζί μασάζ, δηλαδή και σε εμένα και στη γυναίκα μου. Ήμαστε παντρεμένοι εγώ 45 και η Μαρία 33 χρονών και περνούμε ήρεμα με τα παιδιά μας αλά χωρίς πολλές απολαύσεις.
Στα περισσότερα τηλέφωνα ήταν γυναίκες που μπορούσαν να προσφέρουν και ερωτική παρεα,με ανάλογη αμοιβή.
Σε ένα από τα τηλεφωνά η κύρια μου είπε πως είχαν και δυο μασέρ άντρες , και πως μπορούσαν να μας εξιπυριτεσουν και περα από ένα απλο μασαζ , έμεινα σε αυτή τη φράση και έκλεισα ραντεβού το ίδιο απόγευμα αφού είπα τις γυναίκας μου πως θα πηγαίναμε σε ένα ινστιτούτο για χαλάρωση.
Στην είσοδο μας υποδέχτηκε μια ωραία κυρία με πολύ προκλητικό ντύσιμο και μας οδήγησε σε ένα δωμάτιο στο βα8ος,αφου πρώτα την άκουσα να λέει, είναι για τον Τάκη το ζευγάρι...
χωριστήκαμε για λίγο αφού μας πήραν δυο διαφορετικές νεαρές με μαγιό και μας οδήγησαν σε διαφορετικά μπάνια, αλά μετά λίγα λεπτά ήμασταν στον ίδιο χορό φορώντας και οι δύο μας μια πετσέτα μόνο, και μας έβαλαν να κάτσουμε σε διπλανούς πάγκους .
σε λίγο έφυγαν οί κοπέλες και ήρθε ένας άντρας γύρο στο 30 με σορτς και γυμνασμένα μπράτσα χωρίς μπλούζα από πάνω, μας συστήθηκε πως τον έλεγαν Τάκη και μας είπε πως θα περάσουμε καλά.
¨Ήταν κοντός και όχι πολύ ωραίος αλλά πολύ ευγενικός. Έκανε μερικά κομπλιμέντα στη γυναίκα μου για το σώμα τις και άρχισε να την αλοιφή με αρωματικό λαδί και να τις κάνει ελαφρά μασάζ στη πλάτη, εγώ του κοίταζα γυρισμένος με το πλάι, συνέχυσε και έφτασε μέχρι τα ποδιά αφού πέρασε βιαστικά από το κόλο και έβαλε τα χέρια του ανάμεσα αφού άνοιξε λίγο τα ποδιά της γυναίκας μου, έριχνε και σε εμένα λοξές ματιές και μου είπε , αφού κατάλαβε πως μου άρεσε το θέαμα, θα έρθει και η σειρά σου, στη συνεχεία γύρισε τη γυναίκα μου μπροστά και τις έτριψε το λαιμό πρώτα και μετά τα στήθη, τις έβαλε μια καθαρή πετσέτα στα μάτια και ήρθε σε εμένα.
Ξεκίνησε από το λαιμό και το στήθος τους ωμούς και στη συνεχεία στα χερια, καθος είχα αφεθει και απολαυβανα σινεχισε και μου ακοθμπησε το χερι μου πάνω στη πούτσα του,δεν ειταν καυλωμένη αλά φαινόταν πολλή μεγάλη. Έκανα να το τραβήξω αλά απαλά μου το έβαλε και πάλι πανό και τότε δεν αντέδρασα, συνέχυσε να ασχολείται με το υπόλοιπο σώμα μου ενώ εγώ είχα το χέρι μου πάνω στη πούτσα του και την χάιδευα απαλά. Μου σήκωσε σιγά σιγά τα ποδιά και με έτριψε εσωτερικά χωρίς να ακουμπήσει τα αρχίδια και τη πούτσα μου. Τα χέρια του ξεκινούσαν από τα ποδιά και τους μηρούς και κατέληγαν να φέρνουν λαδί προς τι κωλοτρυπίδα μου, αυτό μου άρεσε πολύ και δεν μπορούσα να κρύψω την ηδονή μου...
Με άφησε και πήγε προς τη γυναίκα μου , άρχισε να τις κανί το ίδιο με το χέρι και τις το έβαλε πανό στο πούτσο του, αυτή δεν αντέδρασε αλλά κοκκίνισε και φαινόταν πως καύλωσε. Μας είπε πως αν θέλαμε θα μπορούσε με κάποια επιπλέον χρήματα να βάλλει το σορτς και να παίξουμε, εγώ Δέχτηκα και γύρισα προς τη γυναίκα μου για να δω την αντίδραση της αλά αυτή δεν ήθελε.
Ο μασέρ ήρθε προς εμένα και μου έπιασε δυνατά το κώλο, μου έβαλε στο στόμα δυο δάκτυλα και μου ψιθύρισε κάτι στο αυτί που δεν κατάλαβα. Ήμουν έτοιμος και δεν μπορούσα να κάνω πίσω, του έπιασα τη πούτσα και του κατέβασα το σορτς, ήρθε πιο κοντά και μου έβαλε τη πούτσα του στο στόμα μου ενώ η γυναίκα μου φαινόταν αδιάφορη.
Με το ένα χέρι μου έσπρωχνε το κεφάλι και με το ?λο μου έβαζε σίγουρα πάνω από δυο δάκτυλα στο κώλο μου,δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έχυσα πάνω μου...
ο μασέρ έβγαλε τη πούτσα του από το στόμα μου και ντύθηκε. Τον πλήρωσα τα επί πλέον και έφυγε αφού μας ευχαρίστησε.
Η γυναίκα μου δεν είπε ποτέ τίποτα για το συμβάν αλά όταν πήγαμε σπίτι κάναμε ένα τρελό ερωτά που είχαμε πολύ καιρό να κάνουμε.

09/02/2007

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ