HOT ΙΣΤΟΡΙΕΣ:
9099109324
9099109325
lexitel €1,97/λεπτό
ΕΦΗΒΙΚΑ ΓΑΜΗΣΙΑ

Γεια σε όλους.
Είμαι 25 χρόνων. Μόλις τέλειωσα τη θητεία μου και άρχισα να δουλεύω.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο σπίτι με γρίπη και επειδή με καυλώσατε με τις ιστορίες σας, είπα να σας γράψω και μερικές δικές μου.
Είμαι Gay συνειδητοποιημένος από νωρίς. Ο κύκλος μου δεν το ξέρει. Ίσως να υποψιάζεται.
Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να το γυρίσω σε αμφί, μήπως παντρευτώ, αλλά δυσκολεύομαι.
Παραμένω ένα έκφυλο αγοράκι που καυλώνει και μόνο με το θέαμα ενός γερού αρσενικού. Και που όσο πάει γίνεται πιο έκφυλο.
Το μόνο που με ζώσει από το κράξιμο είναι που φαίνομαι πολύ αρρενωπός.
Απ΄έξω γιατί στο βάθος κρύβω μια λοίτα.
Θα αρχίσω να γράφω τώρα και ότι θυμηθώ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΜΕ ΑΓΟΡΙ

Στα 13, είχα πάρει από τα ντουλάπια του πατέρα μου μια τσόντα. Κοιτούσα με περιέργεια και καρφωνόμουν πάνω στους άντρες και τα εργαλεία τους. Με είχε εξιτάρει ένας μουστακαλής τριχωτός με ένα σεβαστό εργαλείο που είχε μπροστά του μια γυναίκα που του είχε πάρει το πουτσοκέφαλο στο στόμα.
Ήταν η περίοδος που το πουλί μου μεγάλωνε και είχα ανακαλύψει πως έχυνα.
Είχα μια παρέα με την οποία συζητούσα τα πάντα. Μαζευόμασταν πίσω από το σχολείο τα απογεύματα και καπνίζαμε. Και μιλούσαμε για σεξ, αν το κάνουν οι γονείς μας , ότι μαθαίναμε για σεξ από μεγαλύτερους και πόσο την έχουμε. Παρέα ετών, από το σχολείο. Καμιά φορά τις παίζαμε και τις συγκρίναμε.
Εγώ από τα περιοδικά του μπαμπά τους έλεγα τι έβλεπα και τι ιστορίες διάβαζα. Όταν μάλιστα μια μέρα είχα σκίσει μερικές σελίδες και τις πήγα, τις παίξαμε όλοι μαζί και χύσαμε πάνω στην τύπισσα που ήταν μπουκωμένη με το εργαλείο του μουστακαλή.
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ έχυνα για το μουστακαλή.
Βέβαια πιο πολύ παρέα έκανα με το Χάρη και με εκείνον έλεγα τα μυστικά μου. Εγώ του έλεγα να οργανώνουμε πιο πολλές ομαδικές μαλακίες, εκείνος άρχισε να μου λέει πως ένας γείτονας του είπε πως η μαλακία δεν είναι σωστή και πως είχε πάει σε πουτάνες. Εγώ χωρίς να ξέρω γιατί, δεν ήθελα να πάμε σε πουτάνες και του είπα αν θέλει να συνεχίσουμε μαζί το σπορ. Το δέχτηκε και ξεκόψαμε από τους άλλους.
Για ένα χρόνο βλέπαμε τα περιοδικά του μπαμπά και τις παίζαμε ήσυχα στο δωμάτιο μου.
Μέσα σε ένα χρόνο βέβαια το σώμα μας άλλαζε. Ο Χάρης γέμισε τρίχες παντού και το πουλί του μεγάλωσε πιο πολύ από το δικό μου. Είχε φτάσει στους 16 πόντους και τα αρχίδια του είχαν αρχίσει να φουσκώνουν πολύ. Μου άρεσε πολύ ο Χάρης. Από ένα σημείο και μετά ήταν το αντικείμενο του βραδινού αυνανισμού μου.
Όλα πήραν το δρόμο τους, όταν σε ένα περιοδικό του μπαμπά βρήκαμε μια διαφήμιση βιντεοκασέτας που ένας γέρος έγλυφε το πουλί μιας βυζαρούς (δεν ξέραμε τις τραβεστί ακόμα). Ήταν πιο μεγάλο από το πουλί του γέρου.
Ρωτώντας μάθαμε πως όταν κάνουν τσιμπούκι σε έναν άντρα, αισθάνεται υπέροχα. Θέλαμε να μας συμβεί.
Ο Χάρης πρότεινε να δοκιμάσουμε και να μην πούμε σε κανέναν τίποτα. Δεν τολμούσαμε στο σπίτι και έτσι ένα βράδυ πήγαμε στο σχολείο, τρυπώσαμε σε μια αίθουσα και γδυθήκαμε. Ο Χάρης είπε να ξεκινήσω πρώτος γιατί τον είχε και μεγαλύτερο. Κάθισα σε μια καρέκλα και ήρθε μπροστά μου. Πλησιάζοντας το κεφάλι μου, το πουλί του μύριζε σπέρμα. Άνοιξα το στόμα μου και έβαλα το πουτσοκέκεφαλο μέσα. Πικρό ήταν. Ο Χάρης έλεγε πως του άρεσε. Δεν δυσκολεύτηκα γιατί έχυσε πολύ γρήγορα. Αλλάξαμε θέσεις , με πήρε στο στόμα αλλά με άφησε , έσκυψε και ξέρασε. Όταν συνήλθε μου τον έπαιξε ο ένας στον άλλο και χύσαμε και οι δυο.
Ο Χάρης είχε αμέτρητες στοματικές περιποιήσεις από εμένα. Μετά από λίγο ξέκοψε από εμένα γιατί γινόμουν πούστης, αλλά και μέχρι το Λύκειο, όποτε το θυμόταν με φώναζε για ένα σπέσιαλ όπως το έλεγε.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΜΕ ΑΝΤΡΑ

Στα 17 μου, με μόνη εμπειρία τα τσιμπούκια στο Χάρη, ψαχνόμουν. Άρχιζα να σκέφτομαι και το σεξ με αγόρια. Δεν τολμούσα να το πω στο Χάρη που μου έλεγε συνέχεια να γίνω άντρας επιτέλους.
Τα Σαββατοκύριακα βοηθούσα τον πατέρα μου στις οικοδομές και μου έδινε καλό χαρτζιλίκι. Έπαιρνε εργολαβία διάφορες οικοδομές και τις δούλευε με εργάτες. Πότε ήμασταν μαζί και πότε δούλευα με τους εργάτες.
Έξω από το χωριό μας δουλεύαμε για το εξοχικό ενός αντιδημάρχου ή κάτι τέτοιο. Όταν οργανώθηκε η δουλειά ερχόταν μόνο το πρωί και μετά με άφηνε να δουλεύω με τους εργάτες και να επιβλέπω μην κάθονται.
Ήταν όλοι νέοι εκτός ένα μπάρμπα που ήταν γύρω στα 50. Μουστακαλής, λίγο χοντρός. Έκανε τις πιο λεπτές δουλειές και με ήθελε δίπλα του να τον βοηθώ. Έκανε καλή παρέα, αλλά σιγά – σιγά έμπαινε σε άλλα θέματα. Με ρωτούσε αν έχω γκόμενα , αν γαμάω και άλλα. Σύντομα άρχισε τα κομπλιμέντα πως ένα τόσο όμορφο αγόρι δεν έχει την γκόμενες στα πόδια του. Με ρωτούσε αν έχω γαμήσει και αν μου έχουν πάρει τσιμπούκι. Απαντούσα ναι γιατί ντρεπόμουν. Μετά ρωτούσε αν γουστάρουν το καυλί μου οι γκόμενες και πόσο τον έχω. Του είπα 16,όσο είναι και σήμερα δηλαδή. «Καλό καυλί έχεις μικρέ, αλλά από αρχίδια; Τις χύνεις πολύ;».
Μπορώ να πω πως η συζήτηση με καύλωνε. Εκείνος δε μου άρεσε στην εμφάνιση αλλά που ήταν πρόστυχος. Εκείνη τη μέρα μου έλεγε πως γαμά τη γυναίκα του και ένα πούστη γείτονα που τον ήξερα αλλά δεν ήξερα τις προτιμήσεις του. Κάποια στιγμή που είχα καυλώσει και φαινόταν, μου λέει «Πάμε μικρέ να στην παίξω, θες; Έλα να χύσεις και γυρνάμε». Με έβαλε στο αμάξι και πήγαμε 500 μέτρα πιο πέρα που είχε δέντρα.
Με έβαλε να κατεβάζω το παντελόνι και μου την έπαιξε με τα βρωμόχερά του. Έχυσα αμέσως στην παλάμη και το ταμπλό.
«Θες να δεις τα αρχίδια μου μικρέ;». Δεν απάντησα και ξεκουμπώθηκε. Είχε δυο τριχωτά κρεμαστά αρχίδια και μια κοντή ψωλή. «Σου αρέσουν μικρέ; Σκύψε να τα γλύψεις. Ξέρω πως είσαι πουστάκι. Φάε ψωλή που γουστάρεις». Έσκυψα και το πήρα στο στόμα, όλη και με τη μία. «Καλό πουστάκι είσαι. Γλύφε και άμα πας 18 θα σου ανοίξω το κωλαράκι». Με το μπινελίκι το ρουφούσα άγρια και δεν άργησε να χύσει. Έβγαλε μπόλικο πράγμα. Το άφησα να τρέξει από το στόμα μου πάνω του. Μου είπε να μην πω κουβέντα και μου είπε πως αν θέλω ψωλή να τον πάρω να βρεθούμε.
Δεν τον πήρα βέβαια. Ήταν πολύ χάλια και δεν ήθελα να αισθάνομαι τόσο απελπισμένος.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

Οι καύλες μεγάλωναν και τα περιστασιακά τσιμπούκια στο Χάρη και άλλα δυο τρία στα μπαράκια που έβγαινα σε αγνώστους δε με κάλυπταν. Ωστόσο δεν τολμούσα.
Το μεγάλο βήμα έγινε όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο. Είχα δικό μου σπίτι. Ένα δυάρι με μεγάλη ιστορία. Ήταν η αμοιβή του πατέρα μου για μια πολυκατοικία που είχε χτίσει και μέχρι τότε νοικιάζαμε. Ήταν λίγο έξω από την πόλη, αλλά και αυτό το βολέψαμε με ένα παπάκι που μου αγόρασε ο μπαμπάς.
Από τις πρώτες μέρες στο Πανεπιστήμιο βρήκα φίλους. Μου κολλούσαν και δυο συμφοιτήτριες, αλλά δεν ενέδιδα για τους γνωστούς λόγους. Μου κολλούσε και ένας περίεργος που μετά από λίγο ήταν και το πρώτο μου τσιμπούκι σε συμφοιτητή. Γίναμε κολλητοί αν και συχνά βρισκόμουν να καταλήγω η τσιμπουκλού του και δυο φίλων του που δεν είχαν γκόμενες. Ο ένας μάλιστα ήταν και ωραίο παιδί.
Με τον τύπο ξεκόψαμε αλλά με τον ωραίο, το Μανώλη συνεχίσαμε τις συνευρέσεις. Έμενε και μαζί μου κάποιες βραδιές.
Ο Μανώλης ήταν ο πρώτος μου έρωτας μετά το Χάρη. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να γίνω το κορίτσι του. Το μόνιμο. Δεν είχα ποτέ φανταστεί πως θα μπορούσε να μου το ζητήσουν ποτέ. Δέχτηκα και όλα μένανε μυστικά. Κατά τα άλλα θα ήμασταν δυο φιλαράκια.
Την πρώτη βδομάδα σχέσης ήταν κάθε βράδυ στο σπίτι μου. Είχα πιει απίστευτες ποσότητες σπέρματος. Μέτριο καυλί αλλά ανθεκτικό. Πρωί μεσημέρι βράδυ. Μέχρι που μου το έσκασε ένα βράδυ. Πως αν ήθελα να μείνω το κορίτσι του, θα έπρεπε να με γαμά κιόλας.
Εγώ το ήθελα, αλλά φοβόμουν την πρώτη φορά. Αλλά δέχτηκα.
Όλα γίνανε ψυχρά. Του τον σήκωσα με τσιμπούκι. Μου ζήτησε λάδι, Με άλειψε πίσω , άλειψε και το καυλί του. Στήθηκα στα τέσσερα σαν πουτάνα και ήρθε χωρίς προετοιμασία και έσπρωχνε. Με κόπο και βρισιές έβαλε μέσα το πουτσοκέφαλο. Με μια απότομη κάρφωσε μέχρι μέσα. Σχίστηκα και ούρλιαξα. Με γάμησε γύρω στο τριαντάλεπτο. Έχυσε μέσα μου.
Όταν βγήκε με φίλησε για πρώτη φορά στο στόμα και μου είπε πως με αγαπά.
Περιττό να σας πω πως σε μια βδομάδα είχα φάει το γαμήσι της ζωής μου και το κωλαράκι μου άνοιξε μια για πάντα.
Ο Μανώλης μετά από τρεις μήνες βρήκε γκόμενα και με παράτησε.

Αυτά καύλες για τώρα. Ίσως σας ξαναγράψω.
Α και επειδή αφήνω email, είμαι από Θεσσαλία. Δεν κωλώνω αν ταξιδεύετε ή φιλοξενείτε.


lolita25@mail.gr .

16/01/2006

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ