? TSONTA.GR - Μια Γνωριμία στο Σινεμά - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
Μια Γνωριμία στο Σινεμά

Στην δουλεία μου είμαι πολύ αφοσιωμένος. Όταν δουλεύω δεν δίνω σημασία σε κανένα. Εκτός από τον Τάσο που είναι ένας καβλιάρης γύρω στα 40 παντρεμένος. Το παρουσιαστικό του είναι επιβλητικό. Είναι θηριώδης καστανόξανθος και με πράσινα μάτια. Έχει λίγα κιλά παραπάνω αλλά αυτό τον κάνει πιο γοητευτικό. Πρέπει να έχει και μεγάλα προσόντα γιατί το φούσκωμα στα παντελόνια του είναι πάντα έντονο.

Είμαστε σε διπλανά γραφεία αλλά η σχέση μας είναι ένα γεια και τυπικότητες της δουλειάς. Μία μέρα μας πήρε τηλέφωνο η γυναίκα του ότι χτύπησε με τη μηχανή του. Λυπήθηκα που ένας τέτοιος παίδαρος δεν θα ήταν κοντά μου. Είχε σπάσει και τα δύο του χέρια. Μετά από 2 μήνες περίπου με πήρε τηλέφωνο ότι θα έρθει να υπογράψει κάτι χαρτιά για το ΙΚΑ.

Του τα ετοίμασα και περίμενα. Όλοι έφυγαν αλλά ο Τάσος πουθενά. Ετοιμάστηκα και πάνω που ήμουν έτοιμος να κλείσω το γραφείο ήρθε. Ο κακομοίρης είχε δεμένα τα χέρια του και λίγα πράγματα μπορούσε να κάνει. Έκατσε στο γραφείο μου δίπλα μου και αναστατώθηκα. Σκέφτηκα ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσω την τύχη μου μαζί του.

Γενικά στο γραφείο ξέρουν για μένα αλλά δεν δίνω δικαιώματα. Ο Τάσος μου είπε αν μπορώ να του βάλω τα χαρτιά στο τσαντάκι που ήταν περασμένο στη μέση του ακριβώς πάνω στον πούτσο του. Άνοιξα το τσαντάκι και βάζοντας τα χαρτιά ακούμπησαν δήθεν τυχαία τα δάχτυλα μου πάνω στον πούτσο του. Ο Τάσος όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα ένιωσα τον πούτσο του να φουσκώνει.

Τότε είπα ότι είναι η μεγάλη μου ευκαιρία. Τον ρώτησα αν θέλει να βάλω καμιά τσόντα στο computer και κούνησε το κεφάλι καταφατικά. Ήταν όρθιος και εγώ καθισμένος δίπλα του. Μπήκα σε μια ιστοσελίδα με πορνό βίντεο και έβαζα την μία τσόντα μετά την άλλη. Ρε συ μου λέει ο Τάσος με κάβλωσες και τώρα ο πούτσος μου έχει πιαστεί μέσα στο παντελόνι.

Να στον φτιάξω τον ρωτάω. Μου λέει ναι κάνε το. Κάνω στα πλάγια το τσαντάκι του και το φούσκωμα που είδα με τρόμαξε. Έλα μου λέει, βλέπω πως τον κοιτάς, κάνε κάτι γιατί έχω καβλώσει πολύ. Άνοιξα το φερμουάρ, κατέβασα το σλιπ και μια χοντρή ψωλή πετάχτηκε έξω. Οι τρίχες του ήταν ξανθές και αυτό με κάβλωσε πολύ. Την έπιασα ενώ είχε καβλώσει τόσο πολύ που η πούτσα του ήταν κατακόκκινη.

Έλα καριόλη, μου λέει, ρούφα την. Σ` αρέσει εε; Ναι του λέω εδώ και καιρό ήθελα να γλύψω αυτό το καβλί. Μμμ έτσι εε μου λέει, και γω νόμιζα πως δεν με γουστάρεις. Δεν με κοίταζες. Κοίτα τι μου έκανες στο καβλί. Έτσι όπως ήταν όρθιος του κατέβασα όλο το παντελόνι και το καβλι του στάθηκε όρθιο με τα αρχίδια από κάτω πρησμένα. Άρχισα να του τα γλύφω μανιασμένα ενώ βογκούσε από κάβλα.

Θέλω να σε γαμήσω μου λέει. Τον έπιασα από το χέρι και τον έβαλα να κάτσει στον καναπέ. Με τα χέρια δεμένα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και αυτό μου άρεσε. Έβαλα αρκετή κρέμα στον στενό μου κώλο και άρχισα να βάζω τη ψωλάρα του μέσα μου. Ήταν τόσο χοντρό το καβλί του που πονούσα πολύ αλλά τελικά μετά από λίγα λεπτά μπήκε όλος μέσα μου. Έβγαλα και το πουκάμισο μου και τον έπιανα από τη μέση ενώ λικνιζόμουν πάνω στον πούτσο του.

Έτσι καβλιάρη μου, κουνήσου πάνω στην ψωλάρα μου είπε. Έτσι ήθελα πολύ καιρό να γαμίσω αυτό το στενό κωλαράκι. Τώρα είναι δικό μου είπε. Εγώ κουνιόμουν με μανία ενώ έπαιζα τον πούτσο μου. Μετά από λίγο του έβγαλα την ψωλάρα του, του την έπαιξα και με έχυσε. Η έκπληξη όμως ήταν όταν μου είπε πως ήθελε τα χύσια μου. Του έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα και άρχισε να ρουφάει με μανία. Μετά από λίγο τον έχυσα και τα πήρε όλα!

Είσαι πολύ καβλιάρης μου λέει και θέλω να τα ξαναπούμε. Από τότε με κάθε ευκαιρία έρχεται και περνάμε καλά.

07/11/2011

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ