? TSONTA.GR - ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ... - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...

Με λένε Χρήστο είμαι 30 χρόνων, αρραβωνιασμένος, εδώ και δυο χρόνια. Στην εμφάνιση είμαι αρκετά γοητευτικός και μπορώ να πω πως δεν περνάω απαρατήρητος από γυναίκες και άντρες. Η γυναίκα μου ξέρει πως στο παρελθόν υπήρξα ενεργητικός με ένα γείτονα, στο πατρικό μου σπίτι.
Μέσα στην οικογένεια της αρραβωνιαστικιάς μου έχω προσέξει πως με καλοκοιτάζουν η μεγάλη νύφη της και ο αδερφός της ο μικρός (38 χρ, παντρεμένος με τρία παιδιά.). Εγώ κολακευόμουν αλλά δεν ενθουσιαζόμουν με κανέναν από τους 2. Με τον αδερφό της κάναμε πολύ παρέα και μερικές φορές πήγαμε πολλές φορές για τρέξιμο. Με τον καιρό άρχισα να τον βλέπω όλο και πιο σέξι.
Κατά καιρούς ανταλλάζαμε κομπλιμέντα για την εμφάνισή μας, μέχρι που κάποιες φορές τον έπιανα να έχει στύση μπροστά μου.
Αρχές Ιουνίου αποφασίσαμε να πάμε διακοπές όλοι μαζί , τα δυο ζευγάρια και τα τρία παιδιά τους. Μπορώ να πω πως με τις ημίγυμνες εμφανίσεις του με είχε ξεσηκώσει και προσπαθούσα κι εγώ να τον καυλώνω με τα εφαρμοστά σορτσάκια μου. Εκείνος έχει την κλασσική αντρική ομορφιά, εγώ πιο πολύ έφηβος έδειχνα.
Ένα μεσημέρι είπαμε να πάμε για ψάρεμα. Αφήσαμε τις γυναίκες πίσω πήραμε το τζιπ του και πήγαμε σε μια βραχώδη παραλία, απρόσιτη. Ξεκινήσαμε ψάρεμα και αφού πιάσαμε κάμποσα μου είπε πως ζεστάθηκε. Σηκώθηκε κατέβασε το σορτσάκι του και βούτηξε. Μου έκανε νόημα να πέσω και εγώ. Γδύθηκα και βούτηξα. Μου έλεγε πως ήθελε καιρό να ξανακάνει γυμνισμό αλλά η γυναίκα του δεν ήθελε. Βγήκαμε και έκανα να ντυθώ.
«Κάτσε ρε είμαστε μόνοι και δεν έχεις τίποτα να ντραπείς» μου είπε. Είχε αρχίσει να του σηκώνεται. «Και άμα σε δει κανείς με το πουλί όρθιο;», το ρώτησα. «Δε με νιάζει, φτάνει που το βλέπεις εσύ», νου απάντησε. «Το έχω καταλάβει κι άλλες φορές που σου έχει σηκωθεί» του είπα.
«Άκου σε γουστάρω και με γουστάρεις. Δεν είμαι χθεσινός. Και το μόνο που θέλω είναι να μου πάρεις ένα τσιμπούκι. Και άμα διστάζεις μπορώ να στον πάρω εγώ πρώτος» είπε. «Εντάξει ξεκίνα» του είπα. Ήρθε και μου τον πήρε στο στόμα και μπορώ να πω πως ήταν τεχνίτης. Σε τρία λεπτά με έκανε και έχυσα πάνω στο λαιμό του. Χωρίς να σκουπιστεί σηκώθηκε όρθιος και μου τον έδωσε στο στόμα. Και αυτός έχυσε γρήγορα πάνω μου.
Μετά βουτήξαμε για να καθαριστούμε, μαζέψαμε τα πράγματα και πήγαμε προς το τζιπ. Στο δρόμο άπλωσε το χέρι του πάνω στο σορτσάκι μου και μου είπε «Θέλω να σε γαμήσω ρε γαμιόλη μου. Άμα γουστάρεις σου στήνομαι κι εγώ. Είμαι αρκετά ανοιχτός. Εσύ;». Έστριψε και βρεθήκαμε πίσω από ένα παλιό εργοστάσιο. Άνοιξε το ντουλαπάκι και έβγαλε καπότες και λιπαντικό. Βγήκαμε έξω, με έστησε , μου κατέβασε το σορτσάκι, μου άλειψε την τρύπα και έβαλε καπότα. «Έχεις ξαναγαμηθεί μωρή ανάφτρα, ε;» είπε και μου έσπρωξε μέσα. Ευτυχώς τον είχε λεπτό και δε ζορίστηκα. Σε δυο λεπτά τον ένιωσα να χύνει. Γύρισε μου φόρεσε καπότα και στήθηκε. Η τρύπα του ήταν ανοιχτή. Μου είπε να μη χρησιμοποιήσω λιπαντικό. Μπήκα και άρχισα να τον γαμάω. Εκείνος έπαιζε το καυλί του και μου έλεγε συνέχεια να του γαμήσω την κωλάρα και με ρώταγε αν μου άρεσε που γάμαγα τον κουνιάδο μου. Δεν του απάντησα, αλλά συνέχισα πιο γρήγορα μέχρι που έχυσα μέσα του.
Ντυθήκαμε και επιστρέψαμε.
Ξαναβρεθήκαμε χθες στο σπίτι μου (μένω χωριστά από την αρραβωνιαστικιά μου). Κατάλαβα πως είναι αχόρταγος. Με γάμησε στην αρχή, με το που μπήκε και μετά, μέχρι να φύγει με έβαλε και τον γάμαγα μέχρι που δε μου σηκωνόταν πια.
man30athens@yours.com

15/08/2005

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ