? TSONTA.GR - ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ... - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...

Ήτανε αρχές Ιουνίου και είπα στην μάνα μου ότι θα πήγαινα στην παραλία του Παρασκευά να κάνω το πρώτο μου μπάνιο στην θάλασσα.
Φόρεσα το μαγιό μου, έβαλα το σορτσάκι και την μπλούζα μου, έβαλα στην τσάντα μου μια πετσέτα και ένα σλιπάκι και έφυγα.
Έφθασα στην παραλία κατά τις 10 η ώρα. Άπλωσα την πετσέτα κα πήγα να ρίξω την πρώτη βουτιά. Κολύμπησα κανένα μισάωρο και βγήκα να κάτσω στον ήλιο. Πλάι μου και λίγο ποιο μπροστά σε καμιά 15αρια μέτρα απόσταση καθόταν κάτω απο μια ομπρέλα δυο άντρες ο ένας γύρο στα 40 και ο άλλος λίγο μεγαλύτερος. Τους έπιασα αρκετές φορές να με καρφώνουν με τα ματια τους. Στην αρχή ασυναίσθητα τους κοίταζα κι εγώ. Στην συνέχεια όμως άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται και τους κοίταζα κι΄ εγώ επίμονα. Συνεχίστηκε αυτό κανένα τέταρτο ώσπου μια στιγμή σηκώθηκε ο ένας και ήλθε προς το μέρος μου και μου λέει.
-Φίλε μου έχεις φωτιά να ανάψω ένα τσιγάρο;
-Όχι του απάντησα γιατί δεν καπνίζω.
-Μόνος είσαι μου λέει.
-Ναι του απαντώ.
-Θέλεις να έλθεις να κάτσεις μαζί μας παρέα κάτω απο την ομπρελά μη σε κάψει ο ήλιος;
-Δεν έχω αντίρρηση του λέω.
Μάζεψα τα πράγματα μου και πήγα μαζί του.
Μου συστηθήκανε. Τον έναν τον λέγανε Νίκο και τον άλλον Άρη.
-Πόσο χρόνων είσαι μου λέει ο Νίκος που ήταν ο ποιο μεγάλος.
-14 του απαντάω.
-Είσαι ωραίο αγόρι, το ξέρεις; Μου λέει.
-Ναι.
-Μας αρέσει να κάνουμε παρέα με αγοράκια σαν και εσένα
Εγώ δεν του απάντησα. Μηνάμε για λίγο αμίλητη.
-Μένω εδώ απο πάνω μου λέει ο Νίκος. Θέλεις να έλθεις μαζί με τον φίλο μου στο σπίτι να πιούμε ένα ποτό;
Κατάλαβα που το πήγαιναν και δέχτηκα να πάμε. Έμενε ακριβώς πάνω απο την παραλία σε ένα ρετιρέ.
Καθίσαμε με τον Άρη στον καναπέ και ο Νίκος πήγε να φέρει τα ποτά. Όταν ήλθε και κάθισε δίπλα μου, και μου έσκασε το παραμύθι.
-Ξέρεις μου λέει παίρνοντας το χέρι του στον ώμο μου είσαι ωραίο τεκνό και μας αρέσεις. Έχεις δοκιμάσει να την βρεις με ανδρες; Με ρώτησε. Εγώ ειχα αρχίσει ήδη να καυλώνω.
-Ναι του απαντάω. Χαμογέλασε τότε και είπε.
-Ωραια. Τότε θα παίξουμε και θα το γλεντήσουμε και οι τρεις μας και γύρισε και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα πιάνοντας παράλληλα το καυλί μου και μου το χάιδευε. Άπλωσα κι εγώ το χέρι μου και του χάιδεψα το δικό του καυλί. Ο Άρης ξεκούμπωσε το παντελόνι του και πέταξε έξω την βαρβάτη ψωλαρα του και μου ζήτησε να του τον γλύψω. Ειχα καυλώσει τόσο πολύ που τον ρούφηξα όλο. Ο Νίκος μου χάιδευε την ψωλή και τον κώλο μου.
-Μας έχεις ανάψει μου λέει ο Νίκος, θέλεις να πάμε στο κρεβάτι μου λέει.
-Και εγώ έχω ανάψει τους απαντώ.
-Έλα πάμε στο κρεβάτι να παίξουμε.
Μόλις πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα ξεβρακωθήκαμε και μου ζήτησαν να τους τον πάρω και στους δυο.
Γονάτισα και άρχισα να του τους γλύφω τα καυλιά πότε του ενός και πότε του άλλου και πότε των δυο μαζί.
Στην συνεχεία ξάπλωσε ο Νίκος ανάσκελα στο κρεβάτι και παίζοντας με την ψωλαρα του μου ζήτησε του τον παίξω και να του τον γλύψω.
Ειχα τέτοιες καύλες που δεν έχασα χρόνο έσκυψα απάνω του και του έπεισα το καυλί του και αφού του το έπαιξα για λίγο του το πήρα στο στόμα και άρχισα να του τον γλύφω αχόρταγα
Έτσι όπως ειμουν σκυμμένος ήλθε ο Άρης από πίσω μου και τον έχωσε βιαία μεσα μου ενώ σφάδαζα από τον πόνο.
Όσο πόναγα και βόγκαγα τόσο αυτός που με είχε πιάσει από τους γοφούς με κόλλαγε στο καυλί του και εγώ τρελαινόμουν από τον πόνο αλλά και από καύλα.
Εγώ συνέχιζα να περνώ πίπα στον Νίκο και να παίζω με το καυλί του μέχρι που κάποια στιγμή γύρισε προς το μέρος μου και μου έπαιρνε και αυτός το δικό μου καυλί στο στόμα.
Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που ο Άρης από πίσω μου άδειασε τα χυσια του μεσα στον κώλο μου. Μετά τον έβγαλε, έβγαλε και το προφυλακτικό, ξάπλωσε στο κρεβάτι για να του τον γλύψω, και ως τόσο για να με γαμήσι και ο Νίκος.
Του τον έπιασα και άρχισα να του γλύφω τον πούτσο γεύοντας όσα χυσια είχανε μείνει στο καυλί του ενώ ο Νίκος είχε έρθει τώρα από πίσω μου και με γαμούσε.
Λίγο πριν τελειώσει μεσα μου ο Νίκος, τον έβγαλε, έβγαλε και το προφυλακτικό και μου τον έδωσε στο στόμα αφήνοντας όλα τα χυσια του μεσα μου κοντεύοντας να με πνίξει.
Όπως ειχα τα χυσια του στο στόμα του με τράβηξε και άρχισε να με φιλάει παίζοντας στο στόμα μας τα χυσια του.
Καθώς είμαστε όρθιοι και φιλιόμαστε ήλθε ο Άρης πάλι από πίσω μου και μου τον ακούμπησε στα κωλομαγουλα και ανάμεσα στα μπούτια μου.
Μετά από λίγο έσκυψε ο Νίκος μπροστά μου και άρχισε να μου τον γλυφή αίνο ο Άρης μου έγλυφε τον κώλο με όσα χυσια τους μου είχαν απομείνει μέχρι που έχυσα στο προσωπο του Νίκου.
Έτσι όπως ήμαστε χυμένοι, ξαπλώσαμε και οι τρεις στο κρεβάτι και παίζαμε με τις ψωλές μας.
Δεν πέρασε πολύ ώρα χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλον μας ξανά σηκώθηκε και ο Νίκος μου ζήτησε να κάτσω να καρφωθώ στο καυλί του απάνω.
Έτσι και εκανα. Καρφώθηκα στο καυλί του, και έπαιζα τον κώλο μου απάνω του. Τότε ήλθε ο Άρης σήκωσε τα πόδια του Νίκου όπως ήταν ανάσκελα και μου τον είχε καρφώσει, του τον έχωσε στον κώλο. Από την μια γαμιότανε και από την άλλη με γαμούσε για λίγο ώσπου μου ζήτησε να πέσω στα τέσσερα, για να συνεχίσει να με γαμήσει και να τον τρώει και αυτός από τον φίλο του.
Όταν κατάλαβα μεσα από τα βογκητά του, τα χυσια του να μου καινέ τον κολλώ ξάπλωσα και του ζήτησα να μου τον αφήσει ακόμα μεσα μου για να τα αδειάσει όλα μεσα μου, ενώ ο Άρης ήλθε από μπροστά μας και τα άδειασε όλα επάνω μας.
Χυμένη όπως είμαστε πήγαμε στο μπάνιο όλοι μαζί για να πλυθούμε.
Έτσι τελείωσε άλλο ένα γαμήσι και αφού ανταλλάξαμε τηλέφωνα για να ξαναβρεθούμε πήρα τον δρόμο της επιστροφής.

18/07/2005

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ