? TSONTA.GR - ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ... - Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video
Click here for more!
ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια λαϊκή γειτονιά του Αιγάλεω. Όταν ήμουν στην ηλικία των 12 χρονών περίπου ήμουν ένα παιδί όπως όλα τα παιδία της ηλικίας μου, χαρούμενο, δραστήριο και ανέμελο.
Παίζαμε στην γειτονιά μπάλα, κυνηγητό, κρυφτό και πολλά παιχνίδια με τα άλλα τα αγόρια και τα κορίτσια. Ήταν η ηλικία που μαθαίναμε και συζητάγαμε μεταξύ μας για το sex. Μέσα από τα παιχνίδια μας και ιδίως το κρυφτό που παίζαμε τα βράδια όταν κρυβόμαστε μεταξύ μας ανταλλάσσαμε κουβέντες αλλά και πολλές φορές κατεβάζαμε τα παντελόνια μας τα αγόρια και έβλεπε το πουλί ο ένας του άλλου. Εγώ συμπαθούσα ένα κορίτσι την Λιάνα η οποία με ήθελε και αυτή. Πολλές φορές επεδίωκα να βρίσκομαι κοντά την Λιάνα όταν παίζαμε και ξεμακραίναμε από τα άλλα παιδιά για να είμαστε μόνοι μας και έτσι να της αγγίξω τα βυζάκια και το μουνάκι της. Πράγμα που το ήθελε και αυτή και με αντάλλαγμα να τον βγάζω έξω από το παντελόνι να τον δει και να μου τον πιάνει. Έτσι είχε δημιουργηθεί η πρώτη μας σχέση. Στην γειτονιά μου υπήρχε ένα ιδιόκτητο διώροφο όπου το ισόγειο ήταν επιπλοποιείο και στον πρώτο όροφο έμενε ο ιδιοκτήτης του ο κύριος Κώστας ήταν ελεύθερος γύρο στα 45 και έμενε μόνος του. Παράλληλα με τα παιχνίδια μου άρεσε να πηγαίνω μέσα στο επιπλοποιείο να βλέπω τον μάστρο Κώστα να δουλεύει γιατί μου άρεσαν να παίζω με τα ξύλα φτιάχνοντας σπαθιά και πατίνια. Πολλές φορές όταν παράγγελνε καφέ από το καφενείο με κέρναγε πορτοκαλάδα. Ένα μεσημέρι μόλις σχόλασα από το σχολείο πήγα στο επιπλοποιείο και βρήκα τον μάστρο Κώστα να κάθετε στο γραφείο που βρισκόταν στο βάθος του μαγαζιού.
Μπήκα στο γραφείο του και κάθισα. Αυτός έβλεπε εκείνη την ώρα το PLAYBOY. Αφού με κοίταξε για λίγο μου λέει έλα να δεις γυμνά κορίτσια να γίνεις άντρας. Σηκώθηκα και πήγα δίπλα του στο γραφείο και άρχισε να μου δείχνει τις φωτογραφίες. Όπως τις έβλεπα άρχισε να μου σηκώνετε γιατί ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα κοπέλες έτσι γυμνές. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου. Δεν έδωσα σημασία. αυτός άρχισε να μου χαϊδεύει το μπούτι απαλά και καθώς φόραγα ένα φαρδύ σορτσάκι πέρασε το χέρι του μέσα και άρχισε να μου χαϊδεύει το πουλί μου. Εγώ δεν αντιστάθηκα γιατί μου άρεσε και τότε με ρώτησε. «Σου αρέσει αυτό που σου κάνω;» Γύρισα και του απάντησα ναι κουνώντας και το κεφάλι μου καταφατικά και βλέποντας ότι με το άλλο του χέρι χάιδευε το δικό του. Μετά από λίγο με έπιασε από την μέση και με τράβηξε απάνω του βάζοντας με να κάτσω στα πόδια του. Εκείνη την στιγμή με έπιασε αμηχανία καθώς αισθάνθηκα στον κώλο μου το σκληρό του καυλί. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Σκεφτικά να σηκωθώ να φύγω γιατί είχα τρομάξει. Μέσα στην αναταραχή μου τον άκουσα να μου λέει «αφού σου αρέσει και έχεις καυλώσει κάτσε στα πόδια μου να δούμε τις φωτογραφίες μαζί και μη φοβάσαι». Δεν αντέδρασα γιατί μου άρεσε κι΄ ολας που βλέποντας τις γυμνές μου είχε γίνει πέτρα. Όπως με είχε στα πόδια του μου κατέβασε λίγο το σορτσάκι ψιθυρίζοντας μου «για να δω πόσο μεγάλωσε το πουλί σου» μόλις μου το έβαλε έξω άρχισε να μου το χαϊδεύει και να μου λέει «πόπο πόσο μεγάλο πουλί που έχεις. Έτσι μου έρχεται να στο φάω» και με μια κίνηση με σηκώνει με γύρισε μπροστά του και έσκυψε και το έβαλε στο στόμα του. Εγώ είχα τρελαθεί από ηδονή. Μου άρεσε πάρα πολύ έτσι όπως μπαινόβγαινε στο στόμα του και μου το ρούφαγε. Είχα καυλώσει πάρα πολύ και ετοιμαζόμουνα να χύσω όταν μου λέει «μη τραβηχτείς άσε με να στα ρουφήξω» τον άκουγα να μουγκρίζει και να μου λέει «έλα μωρό μου δώστα μου» μου φύγανε μέσα στο στόμα του και αυτός μου τον ρούφαγε δυνατά και μου τα πήρε όλα μέσα του. Ενώ είχα χύσει αυτός συνέχυσε να μου τον πιπιλάει και με το χέρι του να μου τον τρίβει στο πρόσωπο του. Όταν τελείωσε πήρε μια πετσέτα μου τον σκούπισε και μετά σκουπίστηκε και ο ίδιος. «πιάσε μου και τον δικό μου τώρα» μου είπε και ξεκούμπωσε το παντελόνι του και τον έβγαλε έξω. Είχε ένα καυλί 20 πόντους. Τεράστιο. Όπως το είδα έτσι μεγάλο το έπιασα και ήταν ζεστό. «Χάιδεψε τον» μου λέει «κι΄ εμένα να χύσω» άρχισα να του τον χαϊδεύω και να του τον παίζω. Κάποια στιγμή με πιάνει από το κεφάλι και πήγε να μου το βάλει στο καυλί του. Εγώ φοβήθηκα και του λέω «όχι-όχι δεν θέλω». Δεν προχώρησε αλλά μου λέει «συνέχυσε να μου τον παίζεις να χύσω κι εγώ». Συνέχισα να του τον παίζω και μετά από λίγα δευτερόλεπτα με έσπρωξε από μπροστά του και είδα να πετάγονται τα χύσια του μακριά. Όταν τελείωσε και σκουπίστηκε, κουμπώθηκε και μου ρώτησε «σου άρεσε;» «Ναι» του είπα και έφυγα.
Αυτή ήταν η πρώτη μου στενή επαφή με έναν άνδρα.

02/05/2005

 

Copyright tsonta.gr | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster | Κανόνες χρήσης

TSONTA.GR Το πιο κυριλάτο site γνωριμιών με σκοπό το sex! - Τσόντα, σεξ (sex), ροζ ιστορίες, γνωριμίες, ζευγάρια, gay, λεσβίες, τραβεστί, δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή με φωτογραφίες και video ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΡΝΟ πορνό σεξ ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ GAY ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ